| Autor |
Treść wiadomości |
martul
|
Napisano: Czwartek, 11 Marca 2010, 20:13:18 |

|
|

Ilość wiadomości: 1182 Z nami od: 8.2.2006 Lokalizacja: Warszawa Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
można rozgryzać kapsułki capivit-u (witaminy A+E)
dobrze łagodzi gardziołko
zdrówka życzę |
 |
radosna
|
Napisano: Czwartek, 11 Marca 2010, 20:14:49 |

|
|

Ilość wiadomości: 960 Z nami od: 20.2.2007 Lokalizacja: Warszawa Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Domowe sposoby na ból gardła:
Czy deszcz pada, czy to rosa? Nie! To żonie kapie z nosa!
W uszach szumi, w głowie dudni, jakby wpadła gdzieś do studni.
Oczy mętne,w gardle chrypa, dopadła ją świńska grypa!
Ja też się już gorzej czuję więc kurację zastosuję.
By wirusa zlikwidować, trzeba zacząć się kurować.
Już mikstury namieszane, w barku są przygotowane.
Jest Martini z oliwkami i spirytus jest z wiśniami,
a do tego czysta z miodem, ochłodzona lekko lodem.
No i jeszcze Brendy z colą, dobra jest gdy zęby bolą.
By się wzmocnić witaminą to Tequila jest z cytryną.
A do tego jeszcze rum, by wyleczyć w głowie szum.
A na katar prosta sprawa, w Żubrówce się moczy trawa.
Wirus ostrzy na mnie zęby, a ja lejek robię z gęby.
Kiedy wszystko to wypiję, to bakcyla wnet zabiję.
A na koniec zrobię grzańca i załatwię tym skubańca!
(wyszukane w internecie) __________________ Jestem radosna jak wiosna! |
radosna
|
Napisano: Czwartek, 11 Marca 2010, 20:28:45 |

|
|

Ilość wiadomości: 960 Z nami od: 20.2.2007 Lokalizacja: Warszawa Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Ból gardła
Janie - mówi hrabina do lokaja - hrabiego boli gardło. Proszę mu ukręcić ze dwa jajka...
- AAAAuuuuaaaa!
Po przyjściu z pracy Franek poczuł, że boli go gardło. W gazecie znalazł adres prywatnego gabinetu. Wsiadł w autobus i niedługo potem stal przed drzwiami gabinetu. Drzwi otwiera żona lekarza. Ponieważ Franka boli gardło, cicho pyta:
- Proszę pani, czy jest mąż w domu?
- Męża nie ma, chodź pan szybko!
W pociągu jest wielki tłok, pasażerowie stoją w przedsionkach. Nagle słychać głos z oddalonego przedziału:
- Lekarza, czy jest tutaj jakiś lekarz?
Z końca wagonu przez tłok przeciska się lekarz, po dotarciu na miejsce słyszy pytanie:
- Choroba gardła na sześć liter?
__________________ Jestem radosna jak wiosna! |
mariolakal
|
Napisano: Czwartek, 11 Marca 2010, 21:08:38 |

|
|

Ilość wiadomości: 6996 Z nami od: 24.1.2006 Lokalizacja: Wielkopolska Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "spin": Cytat "mariolakal": nie mam kalkulatora w domu bo był słoneczny i wysiadł... W komórce nie kumam... Czy ktoś może mi podesłać linka do jakiegoś ludzkiego kalkulatora, gdzie można obliczyć procenty? szukałam w necie, ale niedowidzę... Chcę tylko dodać 22 % do danej liczby, a nie mam ochoty liczyć w głowie ani na piechotę bo mózg mi wysiadł...
Start>programy>akcesoria>kalkulator
dzięki... Ale byłam głupia... Nie znam się w ogóle na kompie... __________________ Nie chce mi się robić nic... /coraz bardziej mi się nie chce.../ |
nikki89
|
Napisano: Czwartek, 11 Marca 2010, 22:37:13 |

|
|

Ilość wiadomości: 82 Z nami od: 24.3.2006 Lokalizacja: słupsk Punkty karne: 1/5
Powrót do góry
|
Witam wszystkich,
mam kilka pytań odnośnie zimy mistrzów:
- czy wysyłając jutro zgłoszenie będzie jeszcze one brane pod uwagę w losowaniu tego tygodnia
- czy można w jednej kopercie wysłać formularz na mnie i na siostre?
- czy jesli na jednym formularzu mam 40pkt - to czy to zgłoszenie będzie brane podwójnie czy tylko jako jedne?
- czy jest szansa na wygranie przy jednym zgłoszeniu? ile Wy wysyłacie?
z góry dzięki za pomoc
pozdrawiam |
monisi
|
Napisano: Czwartek, 11 Marca 2010, 22:40:08 |

|
|

Ilość wiadomości: 582 Z nami od: 9.12.2009 Lokalizacja: MORDOR Punkty karne: 1/5
Powrót do góry
|
Cytat "nikki89": Witam wszystkich,
- czy wysyłając jutro zgłoszenie będzie jeszcze one brane pod uwagę w losowaniu tego tygodnia
- czy jesli na jednym formularzu mam 40pkt - to czy to zgłoszenie będzie brane podwójnie czy tylko jako jedne?
z góry dzięki za pomoc
pozdrawiam http://www.zimamistrzow.pl/regulamin_zima_mistrzow.pdf?exampleSessionId=1268343346229&exampleUserLabel= CZYTAJ REGULAMIN DZIECKO
__________________ Nie oceniaj ludzia po AWATARZE |
nikki89
|
Napisano: Czwartek, 11 Marca 2010, 22:44:14 |

|
|

Powrót do góry
|
Cytat "monisi": Cytat "nikki89": Witam wszystkich,
z góry dzięki za pomoc
pozdrawiam http://www.zimamistrzow.pl/regulamin_zima_mistrzow.pdf?exampleSessionId=1268343346229&exampleUserLabel= CZYTAJ REGULAMIN DZIECKO
czytałam... ale na niektóre pytania nie ma odpowiedzi...
-jest napisane, że liczy się stempel (ale tylko odnośnie zakończenia konkursu)
-odnośnie pkt na formularzu jest napisane ze 20pkt lub wielokrotność, ale nie jest napisane jak to będzie traktowane
i bez dziecko... |
cudaczek121
|
Napisano: Czwartek, 11 Marca 2010, 22:50:08 |

|
|

Ilość wiadomości: 1684 Z nami od: 28.2.2006 Lokalizacja: Długołęka Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "nikki89": Cytat "monisi": Cytat "nikki89": Witam wszystkich,
z góry dzięki za pomoc
-odnośnie pkt na formularzu jest napisane ze 20pkt lub wielokrotność, ale nie jest napisane jak to będzie traktowane
i bez dziecko...
Ja wysyłałam dziś zgłoszenie,ale nie wiem kiedy dotrze i w jakich dniach są losowania tygodniowe.Jak masz np.40 pkt na jednym formularzu,to się liczy jako 2 szanse w losowaniu.Chyba nie można formularzy 2 osób w jednej kopercie,ale nie jestem pewna __________________
|
nikki89
|
Napisano: Czwartek, 11 Marca 2010, 22:50:56 |

|
|

Powrót do góry
|
Cytat "cudaczek121": Cytat "nikki89": Cytat "monisi": Cytat "nikki89": Witam wszystkich,
z góry dzięki za pomoc
i bez dziecko...
Ja wysyłałam dziś zgłoszenie,ale nie wiem kiedy dotrze i w jakich dniach są losowania tygodniowe.Jak masz np.40 pkt na jednym formularzu,to się liczy jako 2 szanse w losowaniu.Chyba nie można formularzy 2 osób w jednej kopercie,ale nie jestem pewna
bardzo dziękuję za odpowiedź ;] |
nikki89
|
Napisano: Czwartek, 11 Marca 2010, 23:06:05 |

|
|

Powrót do góry
|
aaa, jeszcze jedno...
czy pkt mogą być przerwane? jak oderwać skutecznie pkt z nutelli? dwa razy próbowałam i dwa razy mi się podarły...
POMOCY |
iaziaz
|
Napisano: Czwartek, 11 Marca 2010, 23:13:27 |

|
|

Ilość wiadomości: 1600 Z nami od: 19.3.2009 Lokalizacja: Bajeczna Dolina Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "nikki89": aaa, jeszcze jedno...
czy pkt mogą być przerwane? jak oderwać skutecznie pkt z nutelli? dwa razy próbowałam i dwa razy mi się podarły...
POMOCY
trzeba zanurzyc słoik w zimnej wodzie i bez trudu odchodzi |
ferinka24
|
Napisano: Czwartek, 11 Marca 2010, 23:43:27 |

|
|

Ilość wiadomości: 668 Z nami od: 7.12.2009 Lokalizacja: w KoNkOwiE Punkty karne: 1/5
Powrót do góry
|
Cytat "iaziaz": Cytat "nikki89": aaa, jeszcze jedno...
POMOCY
trzeba zanurzyc słoik w zimnej wodzie i bez trudu odchodzi
dokładnie tak trzeba zrobić. na opakowaniu nawet jest napisane __________________ B.WAŻNE
=> KLIK za KLIK
na pw odklikuję jak zagłosujesz,nie odpowiadam na SPAM |
ferinka24
|
Napisano: Czwartek, 11 Marca 2010, 23:48:12 |

|
|

Ilość wiadomości: 668 Z nami od: 7.12.2009 Lokalizacja: w KoNkOwiE Punkty karne: 1/5
Powrót do góry
|
Cytat "nikki89": Witam wszystkich,
z góry dzięki za pomoc
pozdrawiam
1 pytanie. Liczy się data stempla. To zależy kiedy do nich dojdzie. Ale skoro dziś piszesz, to wątpie być załapał się na losowanie 15 marca.
2 pytanie. Można wysłać, to bez różnicy. Nawet jak ktoś mieszka nie daleko to może to tam zawieść czy przynieść.
3 pytanie. W regulaminie jest jasno napisane. Ze 20 pkt lub wielokrotność. Czyli ze jak masz 40 pkt to twój kupon bierze udział w dwóch losowaniach tygodnia.
4 pytanie. zawsze jest szansa. Ale to oni losują więc pewności nigdy się nie ma. A to kto ile wysyła to bez różnicy. Jeden wyśle 20 zgłoszeń i nic nie wygra, drugi wyśle jedno i wygra. Trzeba mieć szczęście i tyle. __________________ B.WAŻNE
=> KLIK za KLIK
na pw odklikuję jak zagłosujesz,nie odpowiadam na SPAM |
regusia
|
Napisano: Czwartek, 11 Marca 2010, 23:49:43 |

|
|

Ilość wiadomości: 568 Z nami od: 29.12.2009 Lokalizacja: Radymno Punkty karne: 3/5
Powrót do góry
|
czy ktoś zna mail do organizatorów konkursu tchibo?? prosze o napisanie jesli tak:) __________________ "Ale jedno wiem po latach,Prawdę musisz znać i Ty:Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść... zejść na psy!" |
nikki89
|
Napisano: Piątek, 12 Marca 2010, 0:25:38 |

|
|

Powrót do góry
|
Cytat "ferinka24": Cytat "iaziaz": Cytat "nikki89": aaa, jeszcze jedno...
POMOCY
trzeba zanurzyc słoik w zimnej wodzie i bez trudu odchodzi
dokładnie tak trzeba zrobić. na opakowaniu nawet jest napisane
bardzo dziękuję za radę... nie zauważyłam... |
ceres
|
Napisano: Piątek, 12 Marca 2010, 13:28:47 |

|
|
 Ilość wiadomości: 13 Z nami od: 3.10.2008 Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Pilnie poszukuję osoby, która obecnie mieszka w Anglii (lub ma tam kogoś z kim jest w stałym kontakcie internetowym) i mogłaby dla mnie zrobić małą przysługę za pomocą Internetu. Chodzi mi o zarejestrowanie się na jednej stronie. Niestety z Polski nie można zakończyć procesu rejestracji, tylko z Anglii. Stąd moja prośba. Uczynnej osobie postaram się jakoś odwdzięczyć: mogę np. poklikać lub zarejestrować się, gdzie tylko będzie chciała.
Po szczegóły zapraszam na PW __________________ |
grzegorz543
|
Napisano: Piątek, 12 Marca 2010, 13:30:31 |

|
|
 Ilość wiadomości: 279 Z nami od: 17.2.2007 Punkty karne: 4/5
Powrót do góry
|
zapraszan na (...);polecil=grzegorz543 juz za 60 polcenoych pendrive a za 200 poleconych dwa a jesli bedziesz w czolowce wygrasz mp3 kto sie zarejestruje odklikam __________________ |
kasiaw1431
|
Napisano: Piątek, 12 Marca 2010, 14:03:01 |

|
|

Ilość wiadomości: 1146 Z nami od: 24.4.2007 Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Szukam pomocy przy wpisaniu kodów z puchatka na encykloperdie dinozaurów. Mam wszystkie 4 kody swoje nie tam od kogoś i gdy je wpisuje cały czas info kody nieprawidłowe i to wszystkie 4
jak należy je wpisać by przyjeło?? Co robię źle
PW __________________
, }qiA6 |
kamel
|
Napisano: Piątek, 12 Marca 2010, 20:44:12 |

|
|
 Ilość wiadomości: 221 Z nami od: 15.11.2009 Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
szukam dobrej duszy, która kupiłaby mi parówki szczęśliwa siódemka z Peklimara i wysłała paragon - zapłacę za zakup i przesyłkę - PW |
regusia
|
Napisano: Piątek, 12 Marca 2010, 20:57:47 |

|
|

Ilość wiadomości: 568 Z nami od: 29.12.2009 Lokalizacja: Radymno Punkty karne: 3/5
Powrót do góry
|
czy ktoś wie na pewno kiedy sie konczy pierwszy tydzien w konkursie tchibo?? dzien i godzina?? __________________ "Ale jedno wiem po latach,Prawdę musisz znać i Ty:Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść... zejść na psy!" |