| Autor |
Treść wiadomości |
swibek
|
Napisano: Czwartek, 10 Kwietnia 2008, 16:42:30 |

|
|

Ilość wiadomości: 4106 Z nami od: 27.12.2005 Lokalizacja: i tu.. i tam.. :) Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "perzyk2": Cytat "AgaAga": Test inteligencji prawej stopy
Nic nie zaszkodzi sprobowac, to niesamowite, ale prawdziwe. Mogę się zalożyć, że będziecie powtarzac to ćwiczenie co najmniej 50 razy, zeby zmienic bieg swojej stopy, ale nie bedziecie umieli!!!
Sprobujcie..........
1.-siedząc, unieście prawą stopę z podłogi, robcie nią kółka zgodnie z kierunkiem wskazówek zegara.
2.-w trakcie robienia kólek prawą stopą, narysujcie w powietrzu prawą ręką cyfrę 6.
Wasza stopa zmieni kierunek!!!
3.-Mowiłam - nic nie możecie na to poradzić!!!
ale mexyk, hehe
no można by tą "6" napisać zaczynając ją pisać od "brzuszka" i też będzie w kierunku wskazówek zegara.. chociaż nóżka "myśli" i kombinuje.. |
|
aguusiaa
|
Napisano: Wtorek, 15 Kwietnia 2008, 17:41:38 |

|
|
Punkty karne: /5
Powrót do góry
|
Tez to znam tylko z liczbą 8 i tez stopa zmienia kierunek. Nie da sie oszukać |
primrose
|
Napisano: Czwartek, 17 Kwietnia 2008, 20:50:58 |

|
|

Ilość wiadomości: 249 Z nami od: 19.2.2008 Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Dzwoni tel.: "hallo, czy moge z Pana zona?" " Nie ma jej w domu" " Wiem , bo jest u mnie i dlatego pytam czy moge"
|
patrycja26
|
Napisano: Piątek, 18 Kwietnia 2008, 8:13:24 |

|
|
 Ilość wiadomości: 28 Z nami od: 26.3.2007 Lokalizacja: Darłowo Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Jedzie sobie motocyklista 150 km/h a tu z naprzeciwka leci wróbelek i wali go w kask. Stracił wróbelek przytomność i upadł na ulicę, ale motocyklista był miękkiego serca, zatrzymał się, podniósł ptaszka z drogi i zabrał nieprzytomnego do domu. W domu wsadził go do klatki, dał mu chlebek i wodę i zostawił aż się ocknie... Po jakims czasie wróbelek budzi się, rozgląda i widzi: naokoło kraty, na podłodze chleb i woda "O kur** zabiłem motocyklistę !!!" |
patrycja26
|
Napisano: Piątek, 18 Kwietnia 2008, 8:16:56 |

|
|
 Ilość wiadomości: 28 Z nami od: 26.3.2007 Lokalizacja: Darłowo Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Podczas egzaminu na prawo jazdy pada pytanie:
- Dojeżdża Pan ulicą do ronda, przez które biegną szyny tramwajowe. Z lewej nadjeżdża autobus, przez rondo jedzie tramwaj. Kto przejedzie pierwszy, Pan, autobus, czy tramwaj?
- Motocyklista- pada odpowiedź.
-Ale przecież w pytaniu motocyklista w ogóle nie występuje? Skąd więc się tam znalazł?
- A ch... ich wie, skąd oni się biorą. |
spin
|
Napisano: Niedziela, 27 Kwietnia 2008, 14:59:08 |

|
|

Ilość wiadomości: 683 Z nami od: 27.5.2006 Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Sweet Daddy D
__________________ +
+ oddam
Nie klikam na PW! |
mifou
|
Napisano: Niedziela, 27 Kwietnia 2008, 15:19:07 |

|
|
Powrót do góry
|
Niektóre filmiki na tym portalu są śmieszne, niektóre głupie...
A ten?
Zobaczcie ^^ |
aga90
|
Napisano: Niedziela, 27 Kwietnia 2008, 15:45:48 |

|
|

Ilość wiadomości: 170 Z nami od: 21.2.2007 Lokalizacja: NaKrawędziSamotności Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "mifou": Niektóre filmiki na tym portalu są śmieszne, niektóre głupie...
A ten?
Zobaczcie ^^
eee dla mnie taki sobie.. __________________ Jednego serca, tak mało trzeba mi na ziemi,
jednych ust skąd bym wieczność całą piła! |
spin
|
Napisano: Poniedziałek, 28 Kwietnia 2008, 19:58:28 |

|
|

Ilość wiadomości: 683 Z nami od: 27.5.2006 Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
__________________ +
+ oddam
Nie klikam na PW! |
Izunia19
|
Napisano: Wtorek, 29 Kwietnia 2008, 16:47:33 |

|
|
Powrót do góry
|
|
bogus16
|
Napisano: Piątek, 23 Maja 2008, 20:04:06 |

|
|
Powrót do góry
|
dobry humor to jest to! |
|
Napisano: Środa, 28 Maja 2008, 16:50:10 |

|
|
Powrót do góry
|
nigdy w życiu nie łapie sie to do kategorii dowcipów ale nie znam lepszego poprawiacza humoru...
rozśmiesza, wzrusza i daje nadzieje. przynajmniej mi. zawsze. |
pawel1615
|
Napisano: Środa, 11 Czerwca 2008, 15:21:04 |

|
|

Ilość wiadomości: 890 Z nami od: 9.12.2006 Lokalizacja: Przasnysz Punkty karne: 2/5
Powrót do góry
|
Cytat "swibek": Cytat "perzyk2": Cytat "AgaAga": Test inteligencji prawej stopy
Nic nie zaszkodzi sprobowac, to niesamowite, ale prawdziwe. Mogę się zalożyć, że będziecie powtarzac to ćwiczenie co najmniej 50 razy, zeby zmienic bieg swojej stopy, ale nie bedziecie umieli!!!
Sprobujcie..........
1.-siedząc, unieście prawą stopę z podłogi, robcie nią kółka zgodnie z kierunkiem wskazówek zegara.
2.-w trakcie robienia kólek prawą stopą, narysujcie w powietrzu prawą ręką cyfrę 6.
Wasza stopa zmieni kierunek!!!
3.-Mowiłam - nic nie możecie na to poradzić!!!
ale mexyk, hehe
no można by tą "6" napisać zaczynając ją pisać od "brzuszka" i też będzie w kierunku wskazówek zegara..  chociaż nóżka "myśli" i kombinuje..
|
Napisano: Środa, 09 Lipca 2008, 15:45:53 |

|
|
Powrót do góry
|
bkgvldxlxd |
slodziutkamartus
|
Napisano: Środa, 09 Lipca 2008, 15:47:57 |

|
|
Powrót do góry
|
HEJ |
swibek
|
Napisano: Środa, 09 Lipca 2008, 15:54:22 |

|
|

Ilość wiadomości: 4106 Z nami od: 27.12.2005 Lokalizacja: i tu.. i tam.. :) Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "slodziutkamartus": bkgvldxlxd
złotko.. zacznij od strony z regulaminem.. a potem pisz z sensem tam gdzie trza.. bo narazie zaśmiecasz kochana.. |
anetakor
|
Napisano: Środa, 09 Lipca 2008, 15:56:10 |

|
|

Ilość wiadomości: 449 Z nami od: 5.8.2006 Lokalizacja: PSZCZYNA Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Blondynka w aptece:
- Czy są testy ciążowe?
- Są.
- A proszę mi powiedzieć - trudne są pytania? __________________ Skacze pchełka dookoła bardzo zadziwiona czemu wyżej niż swa dupa podskoczyć nie zdoła.
nie klikam na PW |
drzemek
|
Napisano: Wtorek, 15 Lipca 2008, 16:39:03 |

|
|
  Ilość wiadomości: 1386 Z nami od: 20.2.2006 Lokalizacja: Kraków Punkty karne: 1/5
Powrót do góry
|
__________________ Jedna z jej lekcji była o wierności
Tej ostatecznej do ostatniej krwi kropli... |
annea20
|
Napisano: Wtorek, 15 Lipca 2008, 16:53:53 |

|
|
Powrót do góry
|
Cytat "drzemek":
przeczytalam, wnioski sa niebywale |
ludzka_istota
|
Napisano: Poniedziałek, 28 Lipca 2008, 17:48:26 |

|
|

Ilość wiadomości: 670 Z nami od: 8.1.2005 Lokalizacja: Frombork Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Wyszperane w necie:
Małego Abramka wywalili ze szkoły - żydowskiej oczywiście - za brak postępów w nauce i nieposłuszeństwo. Przenieśli do go innej szkoły - też żydowskiej. Po kilku miesiącach i z tej wyleciał z tych samych powodów. Do kolejnej - to samo. Po jakimś czasie w mieście nie zostało ani jednej żydowskiej szkoły, w której by już Abramka nie znali, został więc umieszczony w katolickiej.
Po tygodniu dyrektor szkoły wzywa tatę Abramka i oznajmia mu, jakim wspaniałym chłopcem jest Abramek - grzecznym, bystrym i w ogóle... najlepszym uczniem w szkole.
Tata zbaraniał i po powrocie do domu pyta Abramka:
- Abramek, co się z tobą stało? Mówią mi, że jesteś najlepszym uczniem, nie chuliganisz, no...tylko wzór cnót. CO ONI Z TOBĄ ZROBILI?
- Rozumiesz tato, pierwszego dnia taki pan w czarnym ubraniu zaprowadził mnie do ciemnego pokoju, w którym wisiał jakiś pan przybity do krzyża i powiedział:
- "Abramek, to jest Jezus Chrystus. On też był Żydem".
I wtedy zrozumiałem, że to nie przelewki. __________________ Konsultant Oriflame- dla forumowiczów 25% taniej + koszty wysyłki
___
W tym roku wygram laptoka! |