e-Konkursy.info - o krok od wygranej

Rejestracja Lista użytkowników  Portal  Przeszukaj forum

Forum e-Konkursy.com >> Rozmowy >> Wkurza mnie...

Za3ó? nowy temat... Odpowiedz

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... 1270

Autor Treść wiadomości
rachel
Napisano: Czwartek, 28 Sierpnia 2008, 8:26:38

Ilość wiadomości: 482
Z nami od: 24.6.2005
Punkty karne: 0/5

Powrót do góry
Mnie wkurza obsługa poczty polskiej i ich robienie ludzi w balona. Ostatnio wysyłalam 2 identyczne płyty dvd znajomym. Z tym ze jedna wysłalam jednego dnia płacac 4,90. A w przypadku drugiej zapomniałam adresu i wysłałam nastepnego dnia juz za 5,60. Zadnej podwyzki w tym czasie nie było!!!!
mirek2oo6
Napisano: Czwartek, 28 Sierpnia 2008, 8:50:13

Ilość wiadomości: 213
Z nami od: 23.7.2006

Powrót do góry
Cytat "rachel":
Mnie wkurza obsługa poczty polskiej i ich robienie ludzi w balona. Ostatnio wysyłalam 2 identyczne płyty dvd znajomym. Z tym ze jedna wysłalam jednego dnia płacac 4,90. A w przypadku drugiej zapomniałam adresu i wysłałam nastepnego dnia juz za 5,60. Zadnej podwyzki w tym czasie nie było!!!!

to pewnie zależy od tego jaka babka siedzi za okienkiem, jedne liczą gabaryt B a inne nie, u mnie też tak jest

rachel
Napisano: Czwartek, 28 Sierpnia 2008, 8:52:41

Ilość wiadomości: 482
Z nami od: 24.6.2005

Powrót do góry
Cytat "mirek2oo6":
Cytat "rachel":

to pewnie zależy od tego jaka babka siedzi za okienkiem, jedne liczą gabaryt B a inne nie, u mnie też tak jest

z tymi gabarytami to juz w ogóle przegieli, no ja rozuemiem ze mogło im sie zdazyc 10 gr róznicy ale 70 to ponad 10%. Przy jednej przesyłce szału nie robi ale przy np 50 owszem
size
Napisano: Piątek, 29 Sierpnia 2008, 1:37:27

Ilość wiadomości: 46
Z nami od: 23.11.2007

Powrót do góry
A ja dostałam dziś tekst na pw, tak pi razy oko: podaj mi swój adres email, bo potrzebuję go do konkursu... UMARŁAM. Skasowałam wiadomość więc to nie do odrobienia bym podała użytkownika. Patrzyłam i nie rozumiałam. Ja tu jestem króciutko ale w życiu nie spotkałam się z takim zapytaniem. Nigdy o nic nie proszę - z racji krótkiego stażu i tak mi mało osób odpowiada, ale to mnie prawie zabiło. Prawie, bo piszę. Mam też parę osób na oku co widzę że spam rozsiewają, ale nikt nie pisze, tym bardziej ja nie chcę być jakimś kablem.... I to mnie wkurza
kajus18
Napisano: Piątek, 29 Sierpnia 2008, 14:19:45

Ilość wiadomości: 506
Z nami od: 6.2.2007

Powrót do góry
mnie wkurza ten "konkurs"

Nie dlatego ze chciałabym dostać w końcu ta płytkę czy zobaczyć to losowanie bo je mam w ...Wkurza mnie bezczelność tego kto to wypisuje.parę dni temu trafiłam przypadkiem na ta stronę i widziałam kolejna przesunięta datę rozwiązania 29.08 dzisiaj z ciekawości zajrzałam i oczywiście data już zmieniona. I takie teksty autora typu "Płyty jak i nagrody pieniężne są realizowane z dniem zakończenia konkursu, czyli 01.10.2008 roku. Mam nadzieję, że koniec wakacji będziecie świętować z naszą klubową płytką :)Jak można być tak obłudnym? Naprawdę mam ochotę temu "redaktorowi" napisać co o nim myślę
agava
Napisano: Piątek, 29 Sierpnia 2008, 14:26:49

Ilość wiadomości: 277
Z nami od: 4.11.2005

Powrót do góry
Cytat "size":
A ja dostałam dziś tekst na pw, tak pi razy oko: podaj mi swój adres email, bo potrzebuję go do konkursu... UMARŁAM. Skasowałam wiadomość więc to nie do odrobienia bym podała użytkownika. Patrzyłam i nie rozumiałam. Ja tu jestem króciutko ale w życiu nie spotkałam się z takim zapytaniem. Nigdy o nic nie proszę - z racji krótkiego stażu i tak mi mało osób odpowiada, ale to mnie prawie zabiło. Prawie, bo piszę. Mam też parę osób na oku co widzę że spam rozsiewają, ale nikt nie pisze, tym bardziej ja nie chcę być jakimś kablem.... I to mnie wkurza

Ja dostałam taki wczoraj, mało z krzesła nie spadłam cytuję: Hejka :)
Mam prośbę... możesz podać mi swój adres mejla?? Potrzebny jest mi do konkursu... Z góry dzięki
użytkownik agata94xx ma taki tupet
mjane
Napisano: Piątek, 29 Sierpnia 2008, 14:31:43

Ilość wiadomości: 540
Z nami od: 5.2.2007

Powrót do góry
od tego jest czarna lista żeby takie bezczelne osoby tam wsadzać. Ja generalnie wysyłam na czarną wszystkich którzy wysyłają mi spam. Wyjątkiem są osoby, które trochę forumowo znam, ale wtedy daję ostrzeżenie i jeśli się sytuacja powtarza to blokuję.
Niestety czasem potem żałuję, że kogoś zablokowałam (jak np ostatnio w przypadku thomsona90 )a błąd w systemie nie pozwala odblokowywać

natik999
Napisano: Piątek, 29 Sierpnia 2008, 14:57:46

Ilość wiadomości: 610
Z nami od: 11.6.2008

Powrót do góry
wkurza mnie konkurs h&s z liczeiem wlosow bo za smsy juz bym nie jeden szampon kupila...a trafic nie moge w nic...i juz zrezygnowalam... wkurza mnie, ze nagroda z Gali nie przychodzi mimo, z ejuz troche czasu uplynelo...i nowych nagrod tez nie ma

Przyjmę kody do Rossmana-Olkusz lub Kraków- w zamian za kliki, głosy itp. PW!!!

ziolko
Napisano: Piątek, 29 Sierpnia 2008, 15:36:03

Ilość wiadomości: 3899
Z nami od: 6.1.2006

Powrót do góry
a mnie wkurza to, że wszędzie gdzie się da, ludzie piszą, aby dodawać fotki na yeppas albo głosować.. nawet w wątku "wyniki" lub "moje wygrane"

karniak dla takich osób

NIE KLIKAM NIGDZIE! NIE REJESTRUJĘ SIĘ

dryczki
Napisano: Piątek, 29 Sierpnia 2008, 15:48:46

Ilość wiadomości: 19
Z nami od: 6.6.2007

Powrót do góry
Cytat "ziolko":
a mnie wkurza to, że wszędzie gdzie się da, ludzie piszą, aby dodawać fotki na yeppas albo głosować.. nawet w wątku "wyniki" lub "moje wygrane"

karniak dla takich osób

przez przypadek mi sie dodalo do wynikow...
poprosilam o usuniecie bo gadalam z kolezanka przez skpya i sie zagapilam

moderator
Napisano: Piątek, 29 Sierpnia 2008, 18:21:40

Ilość wiadomości: 179
Z nami od: 20.3.2007
Punkty karne: 2/5

Powrót do góry
Cytat "mjane":
Cytat "kajeczka":
Wkurza mnie logowanie na stronie plus.pl
odechciewa się konkursów,choćby nie wiem,jakie nagrody dawali

ja już dawno odpuściłam....

mnie standardowo i wciąż coraz bardziej wkurza spik, poza tym pogoda, brak czasu na konkursy i to że muszę siedzieć w pracy
moj list ze spika nie dotarl musialam dzis wyslac kolejny a na tamten zlozylam reklamacje ...wrrr
AgaAga
Napisano: Piątek, 29 Sierpnia 2008, 18:26:12

Ilość wiadomości: 1103
Z nami od: 22.2.2005

Powrót do góry
Wkurza mnie, że nie potrafię sobie poradzić z filmem na konk Winiar. Movie Maker mi wysiada i plik nie jest w akceptowalnym formacie.
Inne programy mi w jakiś nieznanych formatach robią albo ich nie rozumiem, bo sa skomplikowane.

A tak mi zalezy na udziale w tym konku, ech

mariwanna
Napisano: Piątek, 29 Sierpnia 2008, 18:29:22

Ilość wiadomości: 2084
Z nami od: 30.3.2007

Powrót do góry
Cytat "AgaAga":
Wkurza mnie, że nie potrafię sobie poradzić z filmem na konk Winiar. Movie Maker mi wysiada i plik nie jest w akceptowalnym formacie.
Inne programy mi w jakiś nieznanych formatach robią albo ich nie rozumiem, bo sa skomplikowane.

ja wlasnie tez sie mecze nad filmem, i nie moge go otworzyc by troche skrocic...

AgaAga
Napisano: Piątek, 29 Sierpnia 2008, 18:30:51

Ilość wiadomości: 1103
Z nami od: 22.2.2005

Powrót do góry
A w jakim programie go robisz?

mariwanna
Napisano: Piątek, 29 Sierpnia 2008, 18:32:11

Ilość wiadomości: 2084
Z nami od: 30.3.2007

Powrót do góry
Cytat "AgaAga":
A w jakim programie go robisz?

zadnego specjalnego nie mam, probowalam w corelu, ale za duzy jest i sie nie otwiera... zaraz poszukam, cos moze sciagne.

kasiaw1431
Napisano: Piątek, 29 Sierpnia 2008, 18:34:55

Ilość wiadomości: 1176
Z nami od: 24.4.2007

Powrót do góry
Cytat "size":

dostałam dziś identyczną PW i też umarłam

, }qiA6

in
Napisano: Piątek, 29 Sierpnia 2008, 18:38:03

Ilość wiadomości: 147
Z nami od: 29.2.2008

Powrót do góry
Cytat "mariwanna":
Cytat "AgaAga":

ja wlasnie tez sie mecze nad filmem, i nie moge go otworzyc by troche skrocic...

jeśli moge polecić Studio Plus od Pinnacle, jazawze natym sobie filmiki obrabiam : >

agatkak22
Napisano: Piątek, 29 Sierpnia 2008, 19:06:43

Ilość wiadomości: 29
Z nami od: 16.12.2006

Powrót do góry
Cytat "ziolko":

karniak dla takich osób

To raz, a dwa: dostaje pełno próśb na PW w tej sprawiem. Nie dodam zdjec do yeppas...mówie to po raz pierwszy i ostatni!

monikakalicka22
Napisano: Piątek, 29 Sierpnia 2008, 19:16:33

Ilość wiadomości: 34
Z nami od: 31.7.2008

Powrót do góry
...a mnie wkurza siostra mojego męża Ach rodzinka...

ace
Napisano: Piątek, 29 Sierpnia 2008, 19:21:16

Ilość wiadomości: 233
Z nami od: 5.6.2006

Powrót do góry
Mnie wkurza PP. POszlam odebrac awizo ktore przyszlo wczoraj. Na poczcie okazalo sie ze przesylke odebralam 3dni wczesnie. To po cholere mi wystawiaja kolejne awizo?? I to bez zaznaczenia ze awizo powtorne??

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... 1270

Wszelkie prawa zastrzezone! Kopiowanie bez zgody autorów zabronione!
Strona wygenerowana w 0.101616 s.
Ilosc zapytan do bazy: 11