| Autor |
Treść wiadomości |
swibek
|
Napisano: Piątek, 11 Lipca 2008, 14:15:23 |

|
|

Ilość wiadomości: 4126 Z nami od: 27.12.2005 Lokalizacja: i tu.. i tam.. :) Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "annea20": w tym momencie- cikitusia
własnie się zastanawiałam gdzie to napisać, że ona mnie wkuurzaa!! |
|
tunezja
|
Napisano: Piątek, 11 Lipca 2008, 14:18:45 |

|
|
 Ilość wiadomości: 735 Z nami od: 4.5.2006 Lokalizacja: Toruń Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Wkurza mnie redakcja "Twojego Stylu". Bo gdy zadzwoniłam do nich, że moja torba z biało-czarnej stała się brudna (podszewka po praniu przebiła i są czarne ślady)i spytałam, czy zamieszczają tzw. jednorazówki, to obiecały mi przesłać, dwie czyste torby. Nie wierzę, by tu zawinił mój listonosz, to bardzo uczciwy człowiek... Pewnie panie obiecały a nie wysłały,bo im nie zależy. Nie wierzę by tylko torba mojej siostry okazała się pechowa, zapewne inne też... __________________ Klikam tylko bez logowania. |
gosia261295
|
Napisano: Niedziela, 13 Lipca 2008, 15:38:05 |

|
|

Ilość wiadomości: 267 Z nami od: 16.10.2007 Lokalizacja: Rudy Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "pioge7": Cytat "krzyszu": A mnie wkurzają ci z instytutu blenda med
mnie też czkam na nagrodę już ponad miesiąc
no i mnie Dokladnie to czekam juz miesiac i 23 dni.... niech blend a med szlak trefi!!.... posrane szczoteczki do zebow i pasty... __________________ Close your eyes, free your life from the sky, all looks fine ;]
po prawej stronie ankieta, proszę o głosy na Maciej Pietrzak (EPE Rybnik) |
magma6
|
Napisano: Niedziela, 13 Lipca 2008, 15:54:48 |

|
|
 Ilość wiadomości: 910 Z nami od: 25.6.2006 Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "gosia261295": Cytat "pioge7": Cytat "krzyszu": A mnie wkurzają ci z instytutu blenda med
mnie też czkam na nagrodę już ponad miesiąc
no i mnie  Dokladnie to czekam juz miesiac i 23 dni....  niech blend a med szlak trefi!!.... posrane szczoteczki do zebow i pasty...
ja juz czekam ponad dwa miesiace __________________ leniwa jestem, nie klikam!!!!! |
mariolakal
|
Napisano: Środa, 16 Lipca 2008, 23:41:06 |

|
|

Ilość wiadomości: 6996 Z nami od: 24.1.2006 Lokalizacja: Wielkopolska Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Wkurza mnie to, że w niektórych rozwiązaniach konków podają tylko imię i miasto /np. multikino/ lub imię i inicjał nazwiska... Skąd mogę wiedzieć, czy to ewentualnie ja ??? A co dopiero Warszawiacy??? __________________ Nie chce mi się robić nic... /coraz bardziej mi się nie chce.../ |
pacins
|
Napisano: Środa, 16 Lipca 2008, 23:52:15 |

|
|
 Ilość wiadomości: 111 Z nami od: 31.8.2007 Lokalizacja: Rzeszów Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Wkurza mnie interia! A zwłaszcza konkursy! Nie było wyników z konkursu Nelly Furtado! Który już się odbył! I nadał nie ma wyników z konkursu Lejdis!
Od razu lepiej __________________ 2009: 10x Twix
|
m3107
|
Napisano: Czwartek, 17 Lipca 2008, 0:30:12 |

|
|

Ilość wiadomości: 553 Z nami od: 3.12.2007 Punkty karne: 1/5
Powrót do góry
|
to i ja napisze
- ze trzeba długo czekać na nagrody, np z kindera za punkty
- ze niektorzy na kliknijcie chcą głosy a nie odkilkuja, albo pisza "nie moge zaglosowac bo nie mam tam konta"
- ze nie wygrywam tyle ile chce
- a teraz mnie wkurza ze mi mąż chrapie za ścianą __________________ |
mariolakal
|
Napisano: Czwartek, 17 Lipca 2008, 0:41:28 |

|
|

Ilość wiadomości: 6996 Z nami od: 24.1.2006 Lokalizacja: Wielkopolska Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "m3107": to i ja napisze
- ze trzeba długo czekać na nagrody, np z kindera za punkty
- ze niektorzy na kliknijcie chcą głosy a nie odkilkuja, albo pisza "nie moge zaglosowac bo nie mam tam konta"
- ze nie wygrywam tyle ile chce
- a teraz mnie wkurza ze mi mąż chrapie za ścianą
a mnie wkurza, że to ja chrapię... __________________ Nie chce mi się robić nic... /coraz bardziej mi się nie chce.../ |
onola
|
Napisano: Czwartek, 17 Lipca 2008, 5:55:27 |

|
|

Ilość wiadomości: 133 Z nami od: 4.5.2006 Lokalizacja: Gostyń Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
oj wkurzyło mnie dziś rano godzina 5:10 jeden zarejestrowany czyli ja i 56 gosci,to mnie strasznie wkurza .....sępy |
mariolakal
|
Napisano: Czwartek, 17 Lipca 2008, 15:45:43 |

|
|

Powrót do góry
|
Cytat "onola": oj wkurzyło mnie dziś rano godzina 5:10 jeden zarejestrowany czyli ja i 56 gosci,to mnie strasznie wkurza .....sępy
Nie śpią tylko buszują... __________________ Nie chce mi się robić nic... /coraz bardziej mi się nie chce.../ |
ania
|
Napisano: Czwartek, 17 Lipca 2008, 15:48:14 |

|
|

Ilość wiadomości: 144 Z nami od: 26.6.2008 Lokalizacja: Kraków Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Wkurza mnie że na gazecie.pl na wyniki trzeba czekać miesiącami. __________________
dzg |
katjen27
|
Napisano: Czwartek, 17 Lipca 2008, 15:54:24 |

|
|

Ilość wiadomości: 738 Z nami od: 14.5.2008 Lokalizacja: PiątyKoniecŚwiata ;) Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
A mnie wqrza system przyznawania nagród w konkursach na MiniMini ! Odnoszę wrażenie, że tam nagrody otrzymuje większość znajomych i rodziny tych, którzy te nagrody przyznają.
Tyle razy wysyłałam z córą śliczne prace. I co ?! I nic właśnie !!
Na razie nie będę już wyklejała, malowała i pomagała córci w sklejaniu modeli... No szkoda czasu i...i...w ogóle ! __________________ |
agnese87
|
Napisano: Czwartek, 17 Lipca 2008, 16:04:41 |

|
|

Ilość wiadomości: 46 Z nami od: 13.5.2008 Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
A mnie wkurza poczta polska |
moderator
|
Napisano: Czwartek, 17 Lipca 2008, 16:13:02 |

|
|

Ilość wiadomości: 179 Z nami od: 20.3.2007 Punkty karne: 2/5
Powrót do góry
|
mnie wkurzylo ze nie wygralam na aqua |
doriz
|
Napisano: Czwartek, 17 Lipca 2008, 16:13:41 |

|
|
 Ilość wiadomości: 41 Z nami od: 24.11.2006 Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "katjen27": A mnie wqrza system przyznawania nagród w konkursach na MiniMini ! Odnoszę wrażenie, że tam nagrody otrzymuje większość znajomych i rodziny tych, którzy te nagrody przyznają.
Na razie nie będę już wyklejała, malowała i pomagała córci w sklejaniu modeli... No szkoda czasu i...i...w ogóle !
mnie też to wkurza na minimini, tyle razy braliśmy udział i nic,
to samo na disney'u.... a za każdym razem widzę w wynikach to samo nazwisko - przypadek? |
visserarthur
|
Napisano: Czwartek, 17 Lipca 2008, 16:50:35 |

|
|

Ilość wiadomości: 1741 Z nami od: 9.10.2006 Punkty karne: 1/5
Powrót do góry
|
Cytat "doriz": Cytat "katjen27": A mnie wqrza system przyznawania nagród w konkursach na MiniMini ! Odnoszę wrażenie, że tam nagrody otrzymuje większość znajomych i rodziny tych, którzy te nagrody przyznają.
Na razie nie będę już wyklejała, malowała i pomagała córci w sklejaniu modeli... No szkoda czasu i...i...w ogóle !
mnie też to wkurza na minimini, tyle razy braliśmy udział i nic,
to samo na disney'u.... a za każdym razem widzę w wynikach to samo nazwisko - przypadek?
mialem "przyjemnosc" rozmawiac z ta pania z mini mini co rozwiazuje konkursy... zawistna baba, ktora koduje sobie dane nazwisko i nie przyznaje mu nagrod... inna sprawa, ze nie prowadzilem z nia rozmowy w przyjazny sposob... ale pierwsza zaczela __________________ NIE K L I K A M |
samantha22
|
Napisano: Czwartek, 17 Lipca 2008, 16:54:03 |

|
|

Ilość wiadomości: 2898 Z nami od: 31.3.2007 Lokalizacja: ..... Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
mnie zaczynają wkurzac maile, które od wczoraj przychodzą mi z mydziewczyny.pl, co otworze poczte przychodzi 30 tej samej tresci, wykasuje je i znowu to samo
szłu można dostac __________________ Współpraca się opłaca |
andain
|
Napisano: Czwartek, 17 Lipca 2008, 17:04:03 |

|
|

Ilość wiadomości: 52 Z nami od: 28.5.2008 Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "samantha22": mnie zaczynają wkurzac maile, które od wczoraj przychodzą mi z mydziewczyny.pl, co otworze poczte przychodzi 30 tej samej tresci, wykasuje je i znowu to samo
 szłu można dostac
oznacz jako spam i od razu będzie trafiać tam, gdzie powinno być
w temacie: wkurza mnie pogoda |
plocia
|
Napisano: Czwartek, 17 Lipca 2008, 17:20:18 |

|
|

Ilość wiadomości: 1189 Z nami od: 11.1.2008 Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
a mnie wkurzają ludzie co nie czytają regulaminu i dodają przepisy na mojeciasto.pl niespełniające regulaminu - a dokładnie pkt 9a -> brak owoców, i zajefajne historie można spotkać typu: bardzo smaczne polecam ?!?! __________________ * * szukam kody kresk.Winiary, Delecta, mleko Junior znaczki MKCafe |
agnese87
|
Napisano: Czwartek, 17 Lipca 2008, 17:25:17 |

|
|

Ilość wiadomości: 46 Z nami od: 13.5.2008 Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Wkurzają mnie konkursy tego typu jak ostatnio było na drugą połówkę. Kojarzycie? Przecież tam wszyscy wszystkich minusowali a nagrody dostały osoby, które miały najmniej minusów. Chore... Ja miałam coś koło -150 pkt, pod koniec już straciłam rachubę gdzie w ogóle jestem i odpuściłam sobie konkurs. Podejrzewam, że gdybym zminusowała wszystkich przede mną to dostałabym książkę ;/ |