| Autor |
Treść wiadomości |
parapet1
|
Napisano: Poniedziałek, 16 Marca 2009, 14:00:31 |

|
|
 Ilość wiadomości: 98 Z nami od: 16.11.2008 Lokalizacja: Warszawa Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "parapet1": Cytat "lale3ka": Cieszę się , bo w3oraj na pierwszej rozprawie dostałam rozwód  też piłam wódkę i się bardzo cieszyłam:D
 bardzo mnie to ucieszyło! ( zwłaszcza drugie zdanie, jakoś mi się skojarzyło z 'cześć, mam na imię Wojtek i też mam 12 lat')
ja wczoraj na trzecim czytaniu dostałem ślub i trzy lata w zawieszeniu - Wysoka Izbo, Panie Marszałku: zły dotyk boli całe życie |
|
snupy3
|
Napisano: Poniedziałek, 16 Marca 2009, 21:02:49 |

|
|

Ilość wiadomości: 583 Z nami od: 26.9.2008 Lokalizacja: Meszna Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "malenka89": Cytat "tato999": Cytat "monia24": Cytat "czarna2318": Cytat "cudaczek121": Cytat "czarna2318": Cytat "mahuska": Cytat "cudaczek121": Cytat "lale3ka": Cieszę się , bo w3oraj na pierwszej rozprawie dostałam rozwód  też piłam wódkę i się bardzo cieszyłam:D
W wieku 24 już po rozwodzie-współczuję  A ja dziś cieszę się,bo wieczorem idę na imprezę z okazji 25-tych urodzin koleżanki
A czasami może to i lepiej
Ciesze sie bo przestała mnie głowa bolec po wczorajszej wódce
Mnie rozwód chyba też by ucieszył
ja mam niecałe 25 lat i nawet jeszcze mężatką nie jestem a Wy tu o rozwodach
A widzisz,a ja już dzieciata dwa razy i raz mężata  A dopiero 24 lata
ja mam 25 lat i też dwójkę dzieci
A w temacie bardzo cieszy mnie że moje dziecię nauczyło się mówić "Siku". Szkoda tylko że na słowie się kończy
Matko jak fajnie że taka pogoda wiosenna, od razu mam lepszy humor
ja na karku 25 lat i ani męża ani dzieci  jakaś inna jestem nie z tej ziemi chyba
A ja 20 i za ponad rok będe dumną mężatką
A ja nie współczuje,przecież się dziewczyna cieszy
Lepiej,że teraz jak ma 24 lata niż jakby tak za 10 lat-całe życie przed Tobą więc absolutnie wszystkiego naj na nowej drodze życia. __________________
zdjęcie nr 16 |
awi
|
Napisano: Poniedziałek, 16 Marca 2009, 21:16:33 |

|
|

Ilość wiadomości: 1280 Z nami od: 24.11.2006 Lokalizacja: tu i tam Punkty karne: 1/5
Powrót do góry
|
cieszę się, że jutro wyjeżdżam __________________ Kto lubi drzewa niech odwiedzi moje. Nie odklikam!
|
lale3ka
|
Napisano: Poniedziałek, 16 Marca 2009, 21:26:57 |

|
|

Ilość wiadomości: 69 Z nami od: 22.8.2008 Lokalizacja: Nowy Sącz Punkty karne: 2/5
Powrót do góry
|
Cytat "snupy3": Cytat "malenka89": Cytat "tato999": Cytat "monia24": Cytat "czarna2318": Cytat "cudaczek121": Cytat "czarna2318": Cytat "mahuska": Cytat "cudaczek121": Cytat "lale3ka": Cieszę się , bo w3oraj na pierwszej rozprawie dostałam rozwód  też piłam wódkę i się bardzo cieszyłam:D
W wieku 24 już po rozwodzie-współczuję  A ja dziś cieszę się,bo wieczorem idę na imprezę z okazji 25-tych urodzin koleżanki
A czasami może to i lepiej
Ciesze sie bo przestała mnie głowa bolec po wczorajszej wódce
Mnie rozwód chyba też by ucieszył
ja mam niecałe 25 lat i nawet jeszcze mężatką nie jestem a Wy tu o rozwodach
A widzisz,a ja już dzieciata dwa razy i raz mężata  A dopiero 24 lata
ja mam 25 lat i też dwójkę dzieci
A w temacie bardzo cieszy mnie że moje dziecię nauczyło się mówić "Siku". Szkoda tylko że na słowie się kończy
Matko jak fajnie że taka pogoda wiosenna, od razu mam lepszy humor
ja na karku 25 lat i ani męża ani dzieci  jakaś inna jestem nie z tej ziemi chyba
A ja 20 i za ponad rok będe dumną mężatką
A ja nie współczuje,przecież się dziewczyna cieszy
Lepiej,że teraz jak ma 24 lata niż jakby tak za 10 lat-całe życie przed Tobą więc absolutnie wszystkiego naj na nowej drodze życia.
wow narobiłam ogólnego pouszenia na forum:) Nie wiem co dziwnego jest w rozwodach?
Nie życze nikomu tego co przeszłam-ciesze się wolnością-choć prawomocną dopiero 2 kwietnia :)
Dziekuję snupy 3 :)
Uff __________________ Prosze o glos Maleńki kwiatuszku z elfami się bawisz, motyle na skrzydłach Cię niosą [*][*][*] Kocham Cię Synku.. |
kwiateczek
|
Napisano: Wtorek, 17 Marca 2009, 20:03:40 |

|
|

Ilość wiadomości: 45 Z nami od: 27.7.2008 Lokalizacja: niebo Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
5 miś przyjechał każdy już ma swojego właściciela __________________ nie klikam |
anava
|
Napisano: Wtorek, 17 Marca 2009, 20:19:08 |

|
|

Ilość wiadomości: 1151 Z nami od: 8.6.2006 Lokalizacja: mazowsze i kujawy Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cieszę się że dotrzymałam do końca na nagraniach w tvn - ponad 10 godzin męki... __________________ |
becia1973
|
Napisano: Wtorek, 17 Marca 2009, 20:19:52 |

|
|

Ilość wiadomości: 949 Z nami od: 27.3.2007 Lokalizacja: Braniewo Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "anava": Cieszę się że dotrzymałam do końca na nagraniach w tvn - ponad 10 godzin męki...
a cóż to za nagrania????? uchyl rąbka tajemnicy
__________________ |
anava
|
Napisano: Wtorek, 17 Marca 2009, 20:23:47 |

|
|

Ilość wiadomości: 1151 Z nami od: 8.6.2006 Lokalizacja: mazowsze i kujawy Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "becia1973": Cytat "anava": Cieszę się że dotrzymałam do końca na nagraniach w tvn - ponad 10 godzin męki...
byłam na sędzi Annie Wesołowskiej, ale mimo kolejnych zaproszeń chyba na jednym występie się zakończy... __________________ |
becia1973
|
Napisano: Wtorek, 17 Marca 2009, 20:24:31 |

|
|

Ilość wiadomości: 949 Z nami od: 27.3.2007 Lokalizacja: Braniewo Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "anava": Cytat "becia1973": Cytat "anava": Cieszę się że dotrzymałam do końca na nagraniach w tvn - ponad 10 godzin męki...
byłam na sędzi Annie Wesołowskiej, ale mimo kolejnych zaproszeń chyba na jednym występie się zakończy...
gratulacje!!! fajne przeżycie napewno
__________________ |
mariwanna
|
Napisano: Wtorek, 17 Marca 2009, 20:27:09 |

|
|

Ilość wiadomości: 2084 Z nami od: 30.3.2007 Lokalizacja: Lublin Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "anava": Cieszę się że dotrzymałam do końca na nagraniach w tvn - ponad 10 godzin męki...
jako statystka na widowni? też bym chciala __________________ .. Optymista Widzi Światło W Tunelu... A Maszynista Debila Na Torach.. |
anava
|
Napisano: Wtorek, 17 Marca 2009, 20:31:47 |

|
|

Powrót do góry
|
Cytat "mariwanna": Cytat "anava": Cieszę się że dotrzymałam do końca na nagraniach w tvn - ponad 10 godzin męki...
jako statystka na widowni? też bym chciala
i epizodystka... __________________ |
becia1973
|
Napisano: Wtorek, 17 Marca 2009, 20:32:52 |

|
|

Powrót do góry
|
Cytat "anava": Cytat "mariwanna": Cytat "anava": Cieszę się że dotrzymałam do końca na nagraniach w tvn - ponad 10 godzin męki...
i epizodystka...
powiedz kiedy będzie emisja tego odcinka
__________________ |
mariwanna
|
Napisano: Wtorek, 17 Marca 2009, 20:33:37 |

|
|

Ilość wiadomości: 2084 Z nami od: 30.3.2007 Lokalizacja: Lublin Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "anava": Cytat "mariwanna": Cytat "anava": Cieszę się że dotrzymałam do końca na nagraniach w tvn - ponad 10 godzin męki...
i epizodystka...
a jak się tam zgłaszać? __________________ .. Optymista Widzi Światło W Tunelu... A Maszynista Debila Na Torach.. |
anava
|
Napisano: Wtorek, 17 Marca 2009, 20:38:20 |

|
|

Powrót do góry
|
Cytat "mariwanna": Cytat "anava": Cytat "mariwanna": Cytat "anava": Cieszę się że dotrzymałam do końca na nagraniach w tvn - ponad 10 godzin męki...
i epizodystka...
a jak się tam zgłaszać?
w dwóch odcinkach brałam udział. Emisja za jakiś miesiąc. Trochę płacą a zgłaszasz się przez biuro... __________________ |
beataa81
|
Napisano: Wtorek, 17 Marca 2009, 20:46:05 |

|
|

Ilość wiadomości: 1237 Z nami od: 19.7.2008 Lokalizacja: gdzieś w sieci... Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "anava": Cytat "mariwanna": Cytat "anava": Cytat "mariwanna": Cytat "anava": Cieszę się że dotrzymałam do końca na nagraniach w tvn - ponad 10 godzin męki...
i epizodystka...
a jak się tam zgłaszać?
w dwóch odcinkach brałam udział. Emisja za jakiś miesiąc. Trochę płacą a zgłaszasz się przez biuro...
fajnie daj znać kiedy dokładnie,pooglądamy Ja się cieszę bo bony 500 zł ze Smyka doszły i w przyszłym tygodniu wyruszamy na duuuuże zakupki dla maluszka __________________ POTRZEBUJESZ POMOCY? - PISZ NA GG - 2460546 (PRZEDSTAW SIĘ)
Michaił Bułhakow - "Mistrz i Małgorzata"
...Trzeba przyznać, że wśród inteligentów także trafiają się wyjątkowo mądrzy ludzie, nie da się temu zaprzeczyć... KLIKAM!!! |
snupy3
|
Napisano: Środa, 18 Marca 2009, 10:43:37 |

|
|

Ilość wiadomości: 583 Z nami od: 26.9.2008 Lokalizacja: Meszna Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cieszę się,ze mój komputer łaskawie się dzisiaj załączył.SZok .
Wczoraj próbowałam z 500 razy i nic.
A tu dzisiaj taaaka niespodzianka __________________
zdjęcie nr 16 |
malineczka23
|
Napisano: Środa, 18 Marca 2009, 10:49:46 |

|
|

Ilość wiadomości: 746 Z nami od: 25.8.2008 Lokalizacja: STANOWICE Punkty karne: 2/5
Powrót do góry
|
hmm piękna dziś pogoda __________________ 2009r Dwa SKUTERY VESPA-Mistrzyni coke!
2010r Moja Największa wygrana 2x vouchery po 10 tysięcy I love Peugote!
x-box, 3xrower,3xgrill,żelazko, mikser, 4xlaptop:) |
yaro2004
|
Napisano: Środa, 18 Marca 2009, 11:43:26 |

|
|

Ilość wiadomości: 1006 Z nami od: 8.9.2008 Lokalizacja: NeT Punkty karne: 1/5
Powrót do góry
|
Cieszę się że w końcu moja dzidzia lepiej się czuje, po wczorajszej hardcorowej nocy. __________________ NIE KLIKAM - NIE REJESTRUJE SIĘ NA ŻYCZENIE - KAŻDA PRÓBA SPAMU = BLOKADA USERA. |
jerra
|
Napisano: Środa, 18 Marca 2009, 21:06:19 |

|
|
 Ilość wiadomości: 21 Z nami od: 4.3.2009 Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
cieszę się, że napotkałam na po raz pierwszy miłych ludzi i uczynnych, którzy bez problemu udostępnili mi program komputerowy i jeszcze zaprosili ponownie __________________ szczęściu trzeba pomagac ;] |
tedance
|
Napisano: Środa, 18 Marca 2009, 21:24:25 |

|
|

Ilość wiadomości: 1218 Z nami od: 17.12.2008 Lokalizacja: Szczebrzeszyn Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "beataa81": Cytat "anava": Cytat "mariwanna": Cytat "anava": Cytat "mariwanna": Cytat "anava": Cieszę się że dotrzymałam do końca na nagraniach w tvn - ponad 10 godzin męki...
i epizodystka...
a jak się tam zgłaszać?
w dwóch odcinkach brałam udział. Emisja za jakiś miesiąc. Trochę płacą a zgłaszasz się przez biuro...
fajnie  daj znać kiedy dokładnie,pooglądamy  Ja się cieszę bo bony 500 zł ze Smyka doszły i w przyszłym tygodniu wyruszamy na duuuuże zakupki dla maluszka
Już tak nie udawaj,że dla maluszka.Wiem,jakim pożądliwym wzrokiem patrzysz na najnowszy zestaw garów z rtęcią dla Barbie i Kena __________________ W Szczebrzeszynie chrząszcz brzmi w trzcinie! |