| Autor |
Treść wiadomości |
kozuszka38
|
Napisano: Piątek, 18 Grudnia 2009, 22:33:00 |

|
|

Ilość wiadomości: 668 Z nami od: 5.11.2008 Lokalizacja: Śląskie El Dorado Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
a ja cieszę się że koniec imprezki urodzinowej i że mam humorek |
|
bruce
|
Napisano: Piątek, 18 Grudnia 2009, 22:35:40 |

|
|

Ilość wiadomości: 4878 Z nami od: 12.4.2009 Lokalizacja: Zakochaniowo:) Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
... ładnej zimy: chociaż na dworze jest potworrrrnie zimno, a ja odmroziłam już sobie podczas dojazdów w lodowatych autobusach i sterczenia na przystankach wszystkie moje części ciała, to jednak śnieżek ładnie pada, skrzy się tu i ówdzie, i nawet jeszcze na razie tu u nas jest NAPRAWDĘ BIAŁY!...
__________________ A w Zakochaniowie nadal i |
bruce
|
Napisano: Piątek, 18 Grudnia 2009, 22:36:40 |

|
|

Ilość wiadomości: 4878 Z nami od: 12.4.2009 Lokalizacja: Zakochaniowo:) Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "kozuszka38": a ja cieszę się że koniec imprezki urodzinowej i że mam humorek
no to:
kozuszka38
|
Napisano: Piątek, 18 Grudnia 2009, 22:43:04 |

|
|

Ilość wiadomości: 668 Z nami od: 5.11.2008 Lokalizacja: Śląskie El Dorado Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
dzięki dzięki
|
mio
|
Napisano: Poniedziałek, 21 Grudnia 2009, 13:21:25 |

|
|

Ilość wiadomości: 493 Z nami od: 24.10.2009 Lokalizacja: cetralna PL Punkty karne: 2/5
Powrót do góry
|
dzis ciesze sie ze jest tyle sniegu bo na swieta to w sam raz oprocz tego ciesze sie ze corci przechodzi katar i nie rozwalila choinki do konca __________________
Z-A-P-R-A-S-Z-A-M
NIE SPAMUJCIE wrr |
tedance
|
Napisano: Poniedziałek, 21 Grudnia 2009, 13:22:44 |

|
|

Ilość wiadomości: 1218 Z nami od: 17.12.2008 Lokalizacja: Szczebrzeszyn Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "bruce": ... ładnej zimy: chociaż na dworze jest potworrrrnie zimno, a ja odmroziłam już sobie podczas dojazdów w lodowatych autobusach i sterczenia na przystankach wszystkie moje części ciała, to jednak śnieżek ładnie pada, skrzy się tu i ówdzie, i nawet jeszcze na razie tu u nas jest NAPRAWDĘ BIAŁY!...
u mnie biały nie jest, bo wytrzepałam na dworze wszystkie chodniki __________________ W Szczebrzeszynie chrząszcz brzmi w trzcinie! |
aneczkar10
|
Napisano: Poniedziałek, 21 Grudnia 2009, 13:22:52 |

|
|

Ilość wiadomości: 701 Z nami od: 21.11.2005 Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "mio": dzis ciesze sie ze jest tyle sniegu bo na swieta to w sam raz  oprocz tego ciesze sie ze corci przechodzi katar i nie rozwalila choinki do konca
a ja cieszę się ,że rano uratowaliśmy naszego chomiczka, który w nocy utknął między prętami klatki i o mało sie nie udusił |
mio
|
Napisano: Poniedziałek, 21 Grudnia 2009, 13:25:48 |

|
|

Ilość wiadomości: 493 Z nami od: 24.10.2009 Lokalizacja: cetralna PL Punkty karne: 2/5
Powrót do góry
|
Cytat "aneczkar10": Cytat "mio": dzis ciesze sie ze jest tyle sniegu bo na swieta to w sam raz  oprocz tego ciesze sie ze corci przechodzi katar i nie rozwalila choinki do konca
a ja cieszę się ,że rano uratowaliśmy naszego chomiczka, który w nocy utknął między prętami klatki i o mało sie nie udusił
o to mialo zwierzatko swzczescie ,moj w tamtym roku polegl za szafa ale planuje kupic jakies male futerko po nowym roku __________________
Z-A-P-R-A-S-Z-A-M
NIE SPAMUJCIE wrr |
krzyszu
|
Napisano: Poniedziałek, 21 Grudnia 2009, 17:44:31 |

|
|

Ilość wiadomości: 2510 Z nami od: 10.1.2007 Lokalizacja: Stalinogród Punkty karne: 1/5
Powrót do góry
|
Cieszę się, że jak co roku na polsacie leci KEvin __________________ Doładowania PLUSA 5zł sprzedam w atrakcyjnej cenie |
bruce
|
Napisano: Wtorek, 22 Grudnia 2009, 5:59:41 |

|
|

Powrót do góry
|
taaa, moi znajomi podają oglądanie Kevina jako... rodzinną tradycję wigilijną!
a w temacie:
gdzieś w oddali majaczy Orion, który uparcie okłada pałką mojego Byka...
a nad moim domem: Wielka Niedźwiedzica!...
poezja!...
avatea
|
Napisano: Wtorek, 22 Grudnia 2009, 6:37:48 |

|
|

Ilość wiadomości: 1183 Z nami od: 29.1.2009 Lokalizacja: brama Bieszczad Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Bruce - aż wyszłam na balkon sprawdzić - niestety niebo zachmurkowane... ale od czego mam wyobraźnię:) i to mnie cieszy __________________
|
bruce
|
Napisano: Wtorek, 22 Grudnia 2009, 6:47:59 |

|
|

Powrót do góry
|
Cytat "avatea": Bruce - aż wyszłam na balkon sprawdzić - niestety niebo zachmurkowane... ale od czego mam wyobraźnię:) i to mnie cieszy
tak trzymaj, Kochana! u mnie: śliczniuchno rozgwieżdżone!!!
ale my się Orionowi ( i jego wrednej pałce)nie damy! __________________ A w Zakochaniowie nadal i |
dawidekk
|
Napisano: Wtorek, 22 Grudnia 2009, 8:30:25 |

|
|

Ilość wiadomości: 1986 Z nami od: 23.7.2008 Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
a ja chcę obejrzeć jeszcze Beethovena __________________ that scks! |
bruce
|
Napisano: Wtorek, 22 Grudnia 2009, 14:34:09 |

|
|

Powrót do góry
|
Cytat "dawidekk":
a ja chcę obejrzeć jeszcze Beethovena
cieszy nie znów Twój avatarek w tym wątku, dawidekk!
masz znów mój głosik - warto trochę poszukać i poklikać, aby znaleźć ten rewelacyjny tekst - dzieci są nieocenione i niedocenione!
i to skojarzenie!
i że: "goły jest"! __________________ A w Zakochaniowie nadal i |
slavek
|
Napisano: Czwartek, 24 Grudnia 2009, 11:05:24 |

|
|

Ilość wiadomości: 2015 Z nami od: 23.5.2006 Lokalizacja: CSE Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cieszę się, że dzięki mojej stopce prośby o kliknięcie już nie są takie jałowe jak dotychczas |
cb656
|
Napisano: Czwartek, 24 Grudnia 2009, 13:30:09 |

|
|
   Ilość wiadomości: 3096 Z nami od: 10.10.2007 Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Dziś cieszę się, że mam powód zrobić pranie
I z tego, że psy mówią ludzkim głosem już w biały dzień
A było tak: poszedłem do sklepu zrobić ostatnie zakupy, do zamknięcia sklepu niewiele, a w domu nie ma chleba! No to na skróty przez skrzyżowanie... Przede mną hamuje radiowóz Odsuwa się szyba i kierowca woła:
- Wesołych świąt!
- A, dziękuję, dziękuję i wzajemnie!
- No, a gdybym nie zahamował, to byłyby mniej wesołe, prawda?
- No prawda, prawda
- To dzisiaj umawiamy się, że dostajecie obywatelu prezent - tylko upomnienie, dobrze?
- Oj, tak, tak, tak!
Z radości po dojściu do sklepu zaśpiewałem dziewczynom za ladą kolędę, tak były tym rozbawione, że wycałowały siarczyście z wzajemnością, oczywiście życząc wesołych świąt. Tak więc mam teraz do wyprania ze szminki ubranie - ale taki powód do prania tylko cieszy...
...no i cieszę się, ze nie robiłem zakupów w supermarkecie, bo "obskoczyć" wszystkie kasjerki we wszystkich pięćdziesięciu kasach, to nawet Agent Specjalny Tomek nie dałby rady
Aha, i cieszę się, ze po doładowaniu telefonu załapałem się na 60 minut promocyjnych do wygadania na Orange i stacjonarne __________________
Dobre hasło jest jak majtki - trzeba je zmieniać! |
bruce
|
Napisano: Czwartek, 24 Grudnia 2009, 22:06:10 |

|
|

Powrót do góry
|
CB656, co tu dużo mówić?...
mój komentarz powinien wystarczyć:
i ten Agent Specjalny!...
tedance
|
Napisano: Czwartek, 24 Grudnia 2009, 22:09:20 |

|
|

Ilość wiadomości: 1218 Z nami od: 17.12.2008 Lokalizacja: Szczebrzeszyn Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "cb656": Dziś cieszę się, że mam powód zrobić pranie
A było tak: poszedłem do sklepu zrobić ostatnie zakupy, do zamknięcia sklepu niewiele, a w domu nie ma chleba! No to na skróty przez skrzyżowanie... Przede mną hamuje radiowóz  Odsuwa się szyba i kierowca woła:
- Wesołych świąt!
- No prawda, prawda
- To dzisiaj umawiamy się, że dostajecie obywatelu prezent - tylko upomnienie, dobrze?
- Oj, tak, tak, tak!
Z radości po dojściu do sklepu zaśpiewałem dziewczynom za ladą kolędę, tak były tym rozbawione, że wycałowały siarczyście  z wzajemnością, oczywiście  życząc wesołych świąt. Tak więc mam teraz do wyprania ze szminki ubranie - ale taki powód do prania tylko cieszy...
...no i cieszę się, ze nie robiłem zakupów w supermarkecie, bo "obskoczyć" wszystkie kasjerki we wszystkich pięćdziesięciu kasach, to nawet Agent Specjalny Tomek nie dałby rady
Aha, i cieszę się, ze po doładowaniu telefonu załapałem się na 60 minut promocyjnych do wygadania na Orange i stacjonarne
__________________ W Szczebrzeszynie chrząszcz brzmi w trzcinie! |
tato999
|
Napisano: Poniedziałek, 28 Grudnia 2009, 11:44:02 |

|
|

Ilość wiadomości: 875 Z nami od: 18.11.2008 Punkty karne: 1/5
Powrót do góry
|
a ja się cieszę, że dostałam odpowiedz od we-dwoje że nie zostanę wyrzucona z konkursu za to, że jakaś "życzliwa" osoba nabiła mi 400 punktów :)
__________________ "Patrz jak ja zaczaruję świat..." |
avatea
|
Napisano: Poniedziałek, 28 Grudnia 2009, 11:47:25 |

|
|

Ilość wiadomości: 1183 Z nami od: 29.1.2009 Lokalizacja: brama Bieszczad Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "tedance": Cytat "cb656": Dziś cieszę się, że mam powód zrobić pranie
A było tak: poszedłem do sklepu zrobić ostatnie zakupy, do zamknięcia sklepu niewiele, a w domu nie ma chleba! No to na skróty przez skrzyżowanie... Przede mną hamuje radiowóz  Odsuwa się szyba i kierowca woła:
- Wesołych świąt!
- No prawda, prawda
- Oj, tak, tak, tak!
Z radości po dojściu do sklepu zaśpiewałem dziewczynom za ladą kolędę, tak były tym rozbawione, że wycałowały siarczyście  z wzajemnością, oczywiście  życząc wesołych świąt. Tak więc mam teraz do wyprania ze szminki ubranie - ale taki powód do prania tylko cieszy...
Aha, i cieszę się, ze po doładowaniu telefonu załapałem się na 60 minut promocyjnych do wygadania na Orange i stacjonarne
:) to ja nie rozumiem czemu jeszcze nie dzwonisz?? __________________
|