| Autor |
Treść wiadomości |
bruce
|
Napisano: Czwartek, 31 Grudnia 2009, 14:02:07 |

|
|

Ilość wiadomości: 2974 Z nami od: 12.4.2009 Lokalizacja: Będzin Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "cb656": Cytat "bruce": Cytat "golcia20": Cytat "bruce":
to wszystko przez cb656! jak zwykle...
No tak... to by się zgadzało... i nawet mnie to nie dziwi i to nas właśnie cieszy najbardziej! ale musi się teraz czerwienić!
Dziś cieszy mnie,  że nareszcie wyjaśniła się w pracy bardzo kłopotliwa dla mnie sprawa i wyszło w końcu na jaw, iż nie jestem pijakiem, który przez noc do rana popija szampana  i przez to do pracy przychodzi z rumieńcami  ale że te rumieńce wystąpiły z Waszego powodu, o Grzeszne*  Grzeczne*  Boginie (* niepotrzebne skreślić)
stanowczo za wcześnie się to wydało, stanowczo!
|
Napisano: Czwartek, 31 Grudnia 2009, 16:58:13 |

|
|

Ilość wiadomości: 907 Z nami od: 11.2.2008 Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "avatea":
....bal za balem
tańczy Avatea, Golcia Bruce, cb656...
czy ktoś do walczyka jeszcze chcę?
co widzę ale tłumy!
jakież urocze damy!
ale i eleganckich panów
również tu mamy...
Bo to dziś noc tańców i pląsów...
stary Rok odchodzi w końcu...
więc proszę wszyscy teraz,
wznieśmy szampanem toast!
Za zdrowie forum najlepszego w internecie
E-konki:) Przecież wszyscy to wiecie...
nie ma nigdzie takiego forum jak nasze
więc teraz bawmy się razem!
ps cieszy mnie, ze tu tak radośnie
[/quote]
Dziękuję, że mogę sobie z Wami potańczyć i dziś właśnie z tego się cieszę :)
I za to też dziękuję, że jesteście __________________ "To niemożebne takich ja JA nie ma"
|
bruce
|
Napisano: Czwartek, 31 Grudnia 2009, 17:55:07 |

|
|

Ilość wiadomości: 2974 Z nami od: 12.4.2009 Lokalizacja: Będzin Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Dziękuję, że mogę sobie z Wami potańczyć i dziś właśnie z tego się cieszę :)
I za to też dziękuję, że jesteście [/quote]
Golciu, to my Tobie!!!
Napisano: Sobota, 02 Stycznia 2010, 15:55:51 |

|
|

Ilość wiadomości: 2337 Z nami od: 10.1.2007 Lokalizacja: Stalinogród Punkty karne: 1/5
Powrót do góry
|
Choć nienawidzę śniegu dziś wyjatkowo cieszę się, że wkońcu go troszka nasypało i możemy iść na saneczki |
kalisto1986
|
Napisano: Sobota, 02 Stycznia 2010, 17:28:15 |

|
|

Ilość wiadomości: 4130 Z nami od: 13.1.2009 Lokalizacja: Szczecin/Police Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "krzyszu": Choć nienawidzę śniegu dziś wyjatkowo cieszę się, że wkońcu go troszka nasypało i możemy iść na saneczki
oj ja tez nie lubie, ale dzisiaj ucieszył mnie.
Wyturlaliśmy sie z synkiem za wszystkie czasy tylko szkoda ze sie nie lepi __________________ Bardzo prosze o pomoc
|
avatea
|
Napisano: Poniedziałek, 04 Stycznia 2010, 7:58:06 |

|
|

Ilość wiadomości: 1044 Z nami od: 29.1.2009 Lokalizacja: brama Bieszczad Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Moje dwuletnie dziecko ma długie włoski, które dzielnie zapuszczamy…w związku z czym kupiłam z tuzin kolorowych spineczek by niesforne kosmyki w oczka nie wpadały… od kilku tygodni owe spineczki nóg zaczęły dostawać… co kupię z tuzin to nie ma… zaczęłam liczyć ile jest jak wychodzi do żłobka a ile jak wraca – liczba się zgadzała. Znaczy się nie tam giną! Zaczęłam podejrzewać Pana I Władce o niecny czyn odkładania nie na miejsce( specjalna Niuni kosmetyczka) tylko w miejsca nie wiadomo jakie…Kilka dni temu zrobiłam gruntowne przemeblowanie spineczek nie było nigdzie…
W końcu wczoraj…
skończyła się woda w nawilżaczu… Nawilżacz(elektryczny) ma taką jakby biała nakładkę. Po ściągnięciu wyżej wspomnianej celem nalania wody oczom moim ukazały się spineczki w liczbie prawie trzech tuzinów… Moje zdolne dziecko znalazło sobie schowek… a ja już byłam gotowa rozwód wziąć z Panem i Władcą za chroniczne nie utrzymywanie porządku…
Cieszę się, że znalazłam te spineczki bo niemałe oszczędności uczynię…
__________________ noszę w sobie słońce
komentarze mile widziane:) |
bruce
|
Napisano: Poniedziałek, 04 Stycznia 2010, 8:02:15 |

|
|

Powrót do góry
|
Cytat "avatea": Moje dwuletnie dziecko ma długie włoski, które dzielnie zapuszczamy…w związku z czym kupiłam z tuzin kolorowych spineczek by niesforne kosmyki w oczka nie wpadały… od kilku tygodni owe spineczki nóg zaczęły dostawać… co kupię z tuzin to nie ma… zaczęłam liczyć ile jest jak wychodzi do żłobka a ile jak wraca – liczba się zgadzała. Znaczy się nie tam giną! Zaczęłam podejrzewać Pana I Władce o niecny czyn odkładania nie na miejsce( specjalna Niuni kosmetyczka) tylko w miejsca nie wiadomo jakie…Kilka dni temu zrobiłam gruntowne przemeblowanie spineczek nie było nigdzie…
W końcu wczoraj…
skończyła się woda w nawilżaczu… Nawilżacz(elektryczny) ma taką jakby biała nakładkę. Po ściągnięciu wyżej wspomnianej celem nalania wody oczom moim ukazały się spineczki w liczbie prawie trzech tuzinów… Moje zdolne dziecko znalazło sobie schowek… a ja już byłam gotowa rozwód wziąć z Panem i Władcą za chroniczne nie utrzymywanie porządku…
Cieszę się, że znalazłam te spineczki bo niemałe oszczędności uczynię…
brawa dla Zdolnego (i Pomysłowego)Dziecka!!!
Napisano: Poniedziałek, 04 Stycznia 2010, 10:57:04 |

|
|

Ilość wiadomości: 372 Z nami od: 4.11.2009 Lokalizacja: ciemna strona mocy Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Końcówka zeszłego roku pod względem konkursów była dla mnie tak nieudana i wyczerpująca, że byłam przekonana, że daruję sobie dalszą grę... Ale zaskoczyłam samą siebie i znów mam ochotę, siłę i optymizm do gry To właśnie dziś mnie cieszy! __________________ Dawaj, ale nie rozdawaj! |
slavek
|
Napisano: Poniedziałek, 04 Stycznia 2010, 11:07:39 |

|
|

Ilość wiadomości: 1828 Z nami od: 23.5.2006 Lokalizacja: CSE Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "marmoladella": Końcówka zeszłego roku pod względem konkursów była dla mnie tak nieudana i wyczerpująca, że byłam przekonana, że daruję sobie dalszą grę... Ale zaskoczyłam samą siebie i znów mam ochotę, siłę i optymizm do gry  To właśnie dziś mnie cieszy!
dla mnie była bardzo dobra i mam nadzieje, że ochota mi nie odejdzie, a nagrody same przyjdą
a w temacie - cieszę się z powrotu do pracy __________________ Porada dla posiadaczy konta na Blipie
Porada dla sprzedających na Allegro |
jenny21
|
Napisano: Poniedziałek, 04 Stycznia 2010, 11:07:42 |

|
|

Ilość wiadomości: 218 Z nami od: 30.12.2005 Lokalizacja: Nibylandia Punkty karne: 1/5
Powrót do góry
|
z faktu ze koniec siwtecznego obzarstwa __________________
|
marmoladella
|
Napisano: Poniedziałek, 04 Stycznia 2010, 11:20:51 |

|
|

Ilość wiadomości: 372 Z nami od: 4.11.2009 Lokalizacja: ciemna strona mocy Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "jenny21": z faktu ze koniec siwtecznego obzarstwa
Początek karnawałowego __________________ Dawaj, ale nie rozdawaj! |
bruce
|
Napisano: Środa, 06 Stycznia 2010, 5:33:09 |

|
|

Powrót do góry
|
... tego, że – wbrew wczorajszym, zatrważającym komunikatom telewizyjnym – jednak nas nie zasypało, nie leżę pod gruzami po kolejnym katakliźmie, a moja panika była, jak zwykle, mocno przesadzona, a także z tego, że są tu ludzie, na których zawsze mogę liczyć: AWI – za Twoją rewelacyjną stopkę, łapkę stylową i rozmowy wszelakie na forum i pw: __________________
|
awi
|
Napisano: Środa, 06 Stycznia 2010, 11:04:02 |

|
|

Ilość wiadomości: 1416 Z nami od: 24.11.2006 Lokalizacja: tu i tam Punkty karne: 1/5
Powrót do góry
|
Cytat "bruce": ... tego, że – wbrew wczorajszym, zatrważającym komunikatom telewizyjnym – jednak nas nie zasypało, nie leżę pod gruzami po kolejnym katakliźmie, a moja panika była, jak zwykle, mocno przesadzona, a także z tego, że są tu ludzie, na których zawsze mogę liczyć: AWI – za Twoją rewelacyjną stopkę, łapkę stylową i rozmowy wszelakie na forum i pw:
Ja też się cieszę bruce że widzę dzisiaj Twój nick w tym wątku __________________ nie klikam |
bruce
|
Napisano: Środa, 06 Stycznia 2010, 16:05:15 |

|
|

Powrót do góry
|
awi: kocham Cię!
a w temacie: cieszę się z tego, że ... żyję!
po prostu!
Napisano: Środa, 06 Stycznia 2010, 22:38:12 |

|
|

Ilość wiadomości: 195 Z nami od: 17.7.2009 Lokalizacja: SŁUPSK Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
a ja się cieszę , że pierwszy raz odkąd mój synek się urodził i jestem sama czyli od prawie 4 lat, poznałam kogoś i chyba się zakochałam w świetnym facecie, który szaleje za moim dzieckiem i za mną... to więcej niż można wygrać w jakimkolwiek konkursie.... __________________ czasem życie zaskakuje, zwłaszcza gdy się tego nie spodziewasz... czasem podnosi z kolan czasem na nie rzuca |
tedance
|
Napisano: Środa, 06 Stycznia 2010, 22:44:42 |

|
|

Ilość wiadomości: 975 Z nami od: 17.12.2008 Lokalizacja: Szczebrzeszyn Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "saphira19": a ja się cieszę , że pierwszy raz odkąd mój synek się urodził i jestem sama czyli od prawie 4 lat, poznałam kogoś i chyba się zakochałam  w świetnym facecie, który szaleje za moim dzieckiem i za mną... to więcej niż można wygrać w jakimkolwiek konkursie....
Taka wygrana nie zdarza się często, gratuluję i trzymam kciuki za pomyślny obrót sprawy __________________ Bardziej niż bardzozła. |
saphira19
|
Napisano: Środa, 06 Stycznia 2010, 22:46:31 |

|
|

Ilość wiadomości: 195 Z nami od: 17.7.2009 Lokalizacja: SŁUPSK Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "tedance": Cytat "saphira19": a ja się cieszę , że pierwszy raz odkąd mój synek się urodził i jestem sama czyli od prawie 4 lat, poznałam kogoś i chyba się zakochałam  w świetnym facecie, który szaleje za moim dzieckiem i za mną... to więcej niż można wygrać w jakimkolwiek konkursie....
Taka wygrana nie zdarza się często, gratuluję i trzymam kciuki za pomyślny obrót sprawy
nie dziękuję nie chce zapeszyć __________________ czasem życie zaskakuje, zwłaszcza gdy się tego nie spodziewasz... czasem podnosi z kolan czasem na nie rzuca |
avatea
|
Napisano: Czwartek, 07 Stycznia 2010, 8:05:38 |

|
|

Ilość wiadomości: 1044 Z nami od: 29.1.2009 Lokalizacja: brama Bieszczad Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Wstaje rano i jak zwykle idę do łazienki oddać szorowaniu ząbków… dziś byłam na wpół śpiąca…(ostatnio nie mogę się wyspać) nałożyłam hmmm pastę i coś czuję… jakaś dziwna… czyżby się zepsuła… szoruję dalej… zaczyna mi się niedobrze robić… jakaś mdła ta pasta… patrzę na datę ważności. .hmmm wszystko w porządku… tylko to nie pasta…. Maseczka do buzi z algami i kolagenem…
Cieszę się że nie był to np….. krem do depilacji okolic bikini! __________________ noszę w sobie słońce
komentarze mile widziane:) |
anus
|
Napisano: Czwartek, 07 Stycznia 2010, 21:51:17 |

|
|

Ilość wiadomości: 604 Z nami od: 25.7.2005 Lokalizacja: Elbląg Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "avatea": Wstaje rano i jak zwykle idę do łazienki oddać szorowaniu ząbków… dziś byłam na wpół śpiąca…(ostatnio nie mogę się wyspać) nałożyłam hmmm pastę i coś czuję… jakaś dziwna… czyżby się zepsuła… szoruję dalej… zaczyna mi się niedobrze robić… jakaś mdła ta pasta… patrzę na datę ważności. .hmmm wszystko w porządku… tylko to nie pasta…. Maseczka do buzi z algami i kolagenem…
Cieszę się że nie był to np….. krem do depilacji okolic bikini!
to mi się przypomina, jak kiedyś, dawno temu, nocowałam u koleżanki po imprezie i rano poszłam do łazienki się umyć, a ona tam miała wszystko takie amerykańskie, nie wiedziałam, które to pasta do zębów, więc wzięłam tubkę co leżała z brzegu wanny i umyłam zęby, jak się potem okazało, żelem do włosów __________________ **anuś** Miłość i sraczka przychodzą znienacka
za spam klikaniowy dziękujemy |
cobra176
|
Napisano: Czwartek, 07 Stycznia 2010, 21:58:26 |

|
|

Ilość wiadomości: 1272 Z nami od: 10.11.2008 Lokalizacja: Kamieniec Poznański Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "anus": Cytat "avatea": Wstaje rano i jak zwykle idę do łazienki oddać szorowaniu ząbków… dziś byłam na wpół śpiąca…(ostatnio nie mogę się wyspać) nałożyłam hmmm pastę i coś czuję… jakaś dziwna… czyżby się zepsuła… szoruję dalej… zaczyna mi się niedobrze robić… jakaś mdła ta pasta… patrzę na datę ważności. .hmmm wszystko w porządku… tylko to nie pasta…. Maseczka do buzi z algami i kolagenem…
Cieszę się że nie był to np….. krem do depilacji okolic bikini!
to mi się przypomina, jak kiedyś, dawno temu, nocowałam u koleżanki po imprezie i rano poszłam do łazienki się umyć, a ona tam miała wszystko takie amerykańskie, nie wiedziałam, które to pasta do zębów, więc wzięłam tubkę co leżała z brzegu wanny i umyłam zęby, jak się potem okazało, żelem do włosów
no się uśmiałam __________________ Wygrane 2010: kosmetyki NIKE150, 2000 zł, drukarka HP photosmart, biżuteria YES... ,IPod Shuffle, telefon LG gd510 |