| Autor |
Treść wiadomości |
cudaczek
|
Napisano: Czwartek, 07 Stycznia 2010, 22:01:45 |

|
|
 Ilość wiadomości: 156 Z nami od: 2.3.2009 Lokalizacja: nie wiadomo gdzie... Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "avatea": Wstaje rano i jak zwykle idę do łazienki oddać szorowaniu ząbków… dziś byłam na wpół śpiąca…(ostatnio nie mogę się wyspać) nałożyłam hmmm pastę i coś czuję… jakaś dziwna… czyżby się zepsuła… szoruję dalej… zaczyna mi się niedobrze robić… jakaś mdła ta pasta… patrzę na datę ważności. .hmmm wszystko w porządku… tylko to nie pasta…. Maseczka do buzi z algami i kolagenem…
Cieszę się że nie był to np….. krem do depilacji okolic bikini!
Czy jest możliwe, żeby po takim kremie wypadły zęby? |
|
avatea
|
Napisano: Czwartek, 07 Stycznia 2010, 22:13:48 |

|
|

Ilość wiadomości: 1183 Z nami od: 29.1.2009 Lokalizacja: brama Bieszczad Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "cobra176": Cytat "anus": Cytat "avatea": Wstaje rano i jak zwykle idę do łazienki oddać szorowaniu ząbków… dziś byłam na wpół śpiąca…(ostatnio nie mogę się wyspać) nałożyłam hmmm pastę i coś czuję… jakaś dziwna… czyżby się zepsuła… szoruję dalej… zaczyna mi się niedobrze robić… jakaś mdła ta pasta… patrzę na datę ważności. .hmmm wszystko w porządku… tylko to nie pasta…. Maseczka do buzi z algami i kolagenem…
to mi się przypomina, jak kiedyś, dawno temu, nocowałam u koleżanki po imprezie i rano poszłam do łazienki się umyć, a ona tam miała wszystko takie amerykańskie, nie wiedziałam, które to pasta do zębów, więc wzięłam tubkę co leżała z brzegu wanny i umyłam zęby, jak się potem okazało, żelem do włosów
 no się uśmiałam
to nie tylko ja mam przygody:)
Cudaczek - na razie mam wszystkie __________________
|
cudaczek
|
Napisano: Czwartek, 07 Stycznia 2010, 22:19:48 |

|
|
 Ilość wiadomości: 156 Z nami od: 2.3.2009 Lokalizacja: nie wiadomo gdzie... Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "avatea": Cytat "cobra176": Cytat "anus": Cytat "avatea": Wstaje rano i jak zwykle idę do łazienki oddać szorowaniu ząbków… dziś byłam na wpół śpiąca…(ostatnio nie mogę się wyspać) nałożyłam hmmm pastę i coś czuję… jakaś dziwna… czyżby się zepsuła… szoruję dalej… zaczyna mi się niedobrze robić… jakaś mdła ta pasta… patrzę na datę ważności. .hmmm wszystko w porządku… tylko to nie pasta…. Maseczka do buzi z algami i kolagenem…
to mi się przypomina, jak kiedyś, dawno temu, nocowałam u koleżanki po imprezie i rano poszłam do łazienki się umyć, a ona tam miała wszystko takie amerykańskie, nie wiedziałam, które to pasta do zębów, więc wzięłam tubkę co leżała z brzegu wanny i umyłam zęby, jak się potem okazało, żelem do włosów
 no się uśmiałam
Cudaczek - na razie mam wszystkie
A nie macie kobitki nigdy lekkiego stracha, że ktoś w sklepie podmieni tubki i zamiast farby do włosów w środku będzie krem do depilacji? |
avatea
|
Napisano: Czwartek, 07 Stycznia 2010, 22:22:27 |

|
|

Ilość wiadomości: 1183 Z nami od: 29.1.2009 Lokalizacja: brama Bieszczad Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "cudaczek": Cytat "avatea": Cytat "cobra176": Cytat "anus": Cytat "avatea": Wstaje rano i jak zwykle idę do łazienki oddać szorowaniu ząbków… dziś byłam na wpół śpiąca…(ostatnio nie mogę się wyspać) nałożyłam hmmm pastę i coś czuję… jakaś dziwna… czyżby się zepsuła… szoruję dalej… zaczyna mi się niedobrze robić… jakaś mdła ta pasta… patrzę na datę ważności. .hmmm wszystko w porządku… tylko to nie pasta…. Maseczka do buzi z algami i kolagenem…
 no się uśmiałam
Cudaczek - na razie mam wszystkie
A nie macie kobitki nigdy lekkiego stracha, że ktoś w sklepie podmieni tubki i zamiast farby do włosów w środku będzie krem do depilacji?
hehehehe
ja robię sobie pasemka więc jakby co to wypadnie mi tylko połowa włosów
Cieszę się, że peruki są ogólnie dostępne;).... __________________
|
potworkaa
|
Napisano: Piątek, 08 Stycznia 2010, 12:17:10 |

|
|
 Ilość wiadomości: 512 Z nami od: 9.7.2009 Lokalizacja: Kraków Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
dziś się cieszę z maila otrzymanego od organizatorów klikanego konkursu. Pan był tak miły, że napisał do mnie bardzo długiego maila wyjaśniając, ze nad konkursem czuwa zespół prawników i informatyków. Podziękował za zainteresowanie i stanie na straży porządku co więcej podał nawet artykuł kodeksu karnego czy tam cywilnego i mi go wkleił i napisał, że zgodnie z tym artykułem mają możliwość a nawet obowiązek zgłoszenia oszustw na policję. I że zgodnie z regulaminem weryfikacja nastąpi po zakończeniu konkursu a nagrody już rozdane uczestink będzie musiał organizatorowi zwrócić na swój koszt... i choć może w tym niewiele prawdy bo na policję tam nikogo zgłaszać nie będą pewnie ale cieszę się, że zostałam poważnie potraktowana a nie olana :) oby więcej takich ludzi i konkursów |
bruce
|
Napisano: Piątek, 08 Stycznia 2010, 13:40:09 |

|
|

Ilość wiadomości: 4878 Z nami od: 12.4.2009 Lokalizacja: Zakochaniowo:) Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
... nieoczekiwanej "niespodziewajki":
siedziałam u fryzjera trzy bite godziny... myślałam, że wrosnę w fotel, już szlag mnie tam
trafiał...
zachciało mi się pasemek!
a pani fryzjerka, jakby czytała w moich myślach, nieoczekiwanie włączyła ... jakiś mały telewizorek ( ) i akurat dawali "Daleko od noszy" o promocji szpitala: celowaniu przez salowego Basena w Basenową nożami bardzo ostrymi i o tańczeniu przez dra Kidlera z wężem jadowitym na ramionach!
nie dość, że - jak to zwykle ja - leżałam na kolanach ze śmiechu, to jeszcze... wyjść od fryzjera nie chciałam! __________________ A w Zakochaniowie nadal i |
dawidekk
|
Napisano: Piątek, 08 Stycznia 2010, 15:28:49 |

|
|

Ilość wiadomości: 1986 Z nami od: 23.7.2008 Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cieszę się, że dzisiaj jest piątek i że miałem pysznee naleśniki __________________ that scks! |
masza
|
Napisano: Piątek, 08 Stycznia 2010, 15:33:32 |

|
|

Ilość wiadomości: 1562 Z nami od: 11.11.2008 Lokalizacja: Wielkopolska Punkty karne: 2/5
Powrót do góry
|
z wygranej w cocodrillo / bo nic mnie tak nie cieszy jak wygrane dla moich dzieci i ich radość jak przychodzi listonosz i rozpakowuja przesylkę.... __________________ |
bruce
|
Napisano: Piątek, 08 Stycznia 2010, 15:37:58 |

|
|

Ilość wiadomości: 4878 Z nami od: 12.4.2009 Lokalizacja: Zakochaniowo:) Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
... miłego listu, jaki właśnie dostałam od fajnego chłopaka z naszego portalu! __________________ A w Zakochaniowie nadal i |
awi
|
Napisano: Sobota, 09 Stycznia 2010, 17:05:47 |

|
|

Ilość wiadomości: 1280 Z nami od: 24.11.2006 Lokalizacja: tu i tam Punkty karne: 1/5
Powrót do góry
|
z tego, że śniegu jest już tak dużo i że wiatr gwiżdże w kominie (chyba) __________________ Kto lubi drzewa niech odwiedzi moje. Nie odklikam!
|
lykamreklamy
|
Napisano: Sobota, 09 Stycznia 2010, 17:10:22 |

|
|

Ilość wiadomości: 307 Z nami od: 26.8.2009 Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Z konsoli PSP od cokupic __________________
youmuste PW |
szunia
|
Napisano: Sobota, 09 Stycznia 2010, 17:10:43 |

|
|

Ilość wiadomości: 1539 Z nami od: 13.9.2006 Lokalizacja: Gdynia Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
a ja cieszę się, że "wyrosłam" już z zawiści i niezdrowej zazdrości i nie muszę komentować w żałosny sposób 3 wygranych przez kogoś iPodów (patrz top "moje dzisiejsze wygrane") __________________ Niech mnie bogowie strzegą od przyjaciół, z wrogami sobie poradzę... |
cobra176
|
Napisano: Sobota, 09 Stycznia 2010, 17:21:02 |

|
|

Ilość wiadomości: 1279 Z nami od: 10.11.2008 Lokalizacja: Kamieniec Poznański Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "szunia": a ja cieszę się, że "wyrosłam" już z zawiści i niezdrowej zazdrości i nie muszę komentować w żałosny sposób 3 wygranych przez kogoś iPodów  (patrz top "moje dzisiejsze wygrane")
a ja się cieszę, że nigdy takiej zawiści nie miałam __________________ Wygrane 2010: kosmetyki NIKE150, 2000 zł, drukarka HP photosmart, biżuteria YES... ,IPod Shuffle, telefon LG gd510 |
bruce
|
Napisano: Sobota, 09 Stycznia 2010, 18:13:33 |

|
|

Powrót do góry
|
... tego, że nareszcie Przyjaciel Zapominalski się do mnie odezwał na pw... __________________ A w Zakochaniowie nadal i |
viola88
|
Napisano: Sobota, 09 Stycznia 2010, 18:17:29 |

|
|

Ilość wiadomości: 318 Z nami od: 23.2.2007 Punkty karne: 1/5
Powrót do góry
|
cieszę się bo mam wymnarzony weekend z rodzinką __________________ Kocham Cię Chimusiu.... |
mariolakal
|
Napisano: Sobota, 09 Stycznia 2010, 18:23:17 |

|
|

Ilość wiadomości: 7600 Z nami od: 24.1.2006 Lokalizacja: Wielkopolska Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "cobra176": Cytat "szunia": a ja cieszę się, że "wyrosłam" już z zawiści i niezdrowej zazdrości i nie muszę komentować w żałosny sposób 3 wygranych przez kogoś iPodów  (patrz top "moje dzisiejsze wygrane")
 a ja się cieszę, że nigdy takiej zawiści nie miałam
Podpisuję się pod tymi słowami wszystkimi częściami mojego obleśnego ciałka... __________________ Nie chce mi się robić nic... /coraz bardziej mi się nie chce.../ |
amaretta1
|
Napisano: Sobota, 09 Stycznia 2010, 22:07:43 |

|
|
 Ilość wiadomości: 156 Z nami od: 16.9.2009 Lokalizacja: Warszawa Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
W dobry nastrój wprawił mnie przepis Kathariny Elizabeth Goethe na szczęśliwy rok:
Wziąć dwanaście miesięcy, obmyć je dobrze do czysta z goryczy, chciwości, pedanterii i lęku. Podzielić każdy miesiąc na 30 lub 31 części, tak żeby zapasu starczyło akuratnie na rok. Każdy dzionek przyrządzać oddzielnie, biorąc po jednej części pracy i dwie części wesołości i humoru. Dodać do tego trzy kopiaste łyżki optymizmu, łyżeczkę tolerancji, ziarnko ironii i szczyptę taktu. Następnie masę tę polać obficie miłością. Gotowe danie ozdobić bukiecikami małych przyjemności i podawać je codziennie z pogodą ducha i porządną filiżanką ożywczej herbaty.
Wszystkim życzę takich apetycznych dwunastu miesięcy |
yuliya25
|
Napisano: Sobota, 09 Stycznia 2010, 22:54:56 |

|
|

Ilość wiadomości: 527 Z nami od: 14.10.2009 Punkty karne: 1/5
Powrót do góry
|
A ja się cieszę, że na infolinii z Kinder Bueno siedzi super miła Pani, która do mojego problemu podeszła bardzo poważnie i załatwia za mnie praktycznie wszystko. Wygrałam Bueno Paryż, a mam córeczkę 20 miesięczną, której nie będę miała z kim zostawić. Ta Pani już pozałatwiała sprawy z lotniskiem i już załatwia z hotelem w Paryżu Naprawdę taka serdeczność podnosi na duchu i niesamowicie cieszy chyba jej jakiś upomineczek wyślę po wszystkim __________________ nie klikam tam, gdzie trzeba się rejestrować |
AnnaHelena
|
Napisano: Sobota, 09 Stycznia 2010, 22:57:40 |

|
|

Ilość wiadomości: 38 Z nami od: 28.12.2009 Lokalizacja: Polska Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Ja się ciesz z tego, że mąż mnie zabrał do kina na "Avatara". Super film. __________________ |
cobra176
|
Napisano: Sobota, 09 Stycznia 2010, 22:58:02 |

|
|

Ilość wiadomości: 1279 Z nami od: 10.11.2008 Lokalizacja: Kamieniec Poznański Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "yuliya25": A ja się cieszę, że na infolinii z Kinder Bueno siedzi super miła Pani, która do mojego problemu podeszła bardzo poważnie i załatwia za mnie praktycznie wszystko. Wygrałam Bueno Paryż, a mam córeczkę 20 miesięczną, której nie będę miała z kim zostawić. Ta Pani już pozałatwiała sprawy z lotniskiem i już załatwia z hotelem w Paryżu  Naprawdę taka serdeczność podnosi na duchu i niesamowicie cieszy  chyba jej jakiś upomineczek wyślę po wszystkim
Wszystko można załatwić, jak się trafi na dobrą duszę
Super, że możesz zabrać dzieciaczka __________________ Wygrane 2010: kosmetyki NIKE150, 2000 zł, drukarka HP photosmart, biżuteria YES... ,IPod Shuffle, telefon LG gd510 |