| Autor |
Treść wiadomości |
kingaa
|
Napisano: Wtorek, 23 Lutego 2010, 0:25:52 |

|
|
  Ilość wiadomości: 2443 Z nami od: 2.9.2006 Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
jakie ja mam zawsze trudne decyzje do podjęcia __________________ ... |
|
|
samanta3
|
Napisano: Wtorek, 23 Lutego 2010, 0:26:22 |

|
|

Ilość wiadomości: 225 Z nami od: 1.10.2006 Lokalizacja: Pomorze zachodnie Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "kalisto1986": yyy a wy nie macie czasem zjazdów w Collegium Balticum ? ee to do szczecina wybierzesz sie nad programowo
Wykłady mam na Sowińskiego - ćw na Kopernika - nadprogramowo? Bardzo chętnie :)
Cytat "kingaa":
Tak to się możemy licytować, ja patrząc według mojej skali to mam pół centymetra na jasną górę, a nie byłam łohoho, a co roku miliony przybywają tu odprawiać modły
Ja mam kilometr do morza - a nie byłam a ludzie pytają jak morze zamarznięte wygląda __________________ Są takie chwile, w których człowiek przytuliłby się nawet do jeża.
Tolina |
samanta3
|
Napisano: Wtorek, 23 Lutego 2010, 0:27:50 |

|
|

Ilość wiadomości: 225 Z nami od: 1.10.2006 Lokalizacja: Pomorze zachodnie Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "kingaa":
jakie ja mam zawsze trudne decyzje do podjęcia
dawaj Kingaa __________________ Są takie chwile, w których człowiek przytuliłby się nawet do jeża.
Tolina |
kalisto1986
|
Napisano: Wtorek, 23 Lutego 2010, 0:29:17 |

|
|

Ilość wiadomości: 4295 Z nami od: 13.1.2009 Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "samanta3": Cytat "kingaa":
 dawaj Kingaa
dawaj, dawaj dasz rade
samanta pytałam bo z tego co wiem niektore gruby z wsh maja u nas zajęcia w collegium i juz myslalam ze mijamy sie na korytarzu a nie wiemy
to jak wasza 2 dopisana do listy ? __________________ nie klikam !!!
szukam starych działających telefonów - nokie mile widziane |
kingaa
|
Napisano: Wtorek, 23 Lutego 2010, 0:31:46 |

|
|
Powrót do góry
|
Cytat "samanta3": Cytat "kingaa":
 dawaj Kingaa
ej przestań, bo jak dobrze wiesz, właśnie kombinuję
Nie wiem jak Piotrek będzie miał z uczelnią, bo jak w piątek będziemy we Wrocku to by się już pojechało dalej i byśmy się jak zwykle wepchnęli Ci na chatę i przenocowali
Jak mi ta karta płatnicza z rossmanna przyjdzie do piątku to bardzo prawdopodobny mój plan z wyjazdem będzie, żeby Piotrek nie pitolił, chociaż nie wiem czy będzie chciał aż nad morze znowu mnie zatłucze za moje pomysły __________________ ... |
samanta3
|
Napisano: Wtorek, 23 Lutego 2010, 0:32:26 |

|
|

Powrót do góry
|
Cytat "kalisto1986":
samanta pytałam bo z tego co wiem niektore gruby z wsh maja u nas zajęcia w collegium i juz myslalam ze mijamy sie na korytarzu a nie wiemy
to jak wasza 2 dopisana do listy ?
No niestety nie mijamy się
To kiedy i na którą?? - przeanalizuję i chętnie się dopiszę __________________ Są takie chwile, w których człowiek przytuliłby się nawet do jeża.
Tolina |
kalisto1986
|
Napisano: Wtorek, 23 Lutego 2010, 0:33:16 |

|
|

Powrót do góry
|
eee tam zatłucze dacie rade spontany są najlepsze
to ty "myślaj" a ja uciekam dzisiaj
dobranoc i mam nadzieje do zobaczenia __________________ nie klikam !!!
kalisto1986
|
Napisano: Wtorek, 23 Lutego 2010, 0:33:51 |

|
|

Powrót do góry
|
Cytat "samanta3": Cytat "kalisto1986":
to jak wasza 2 dopisana do listy ?
No niestety nie mijamy się
To kiedy i na którą?? - przeanalizuję i chętnie się dopiszę
sobota wstępnie chyba tak 18-19 dogadamy szczegoly z innymi __________________ nie klikam !!!
samanta3
|
Napisano: Wtorek, 23 Lutego 2010, 0:34:34 |

|
|

Powrót do góry
|
Cytat "kingaa":
ej przestań, bo jak dobrze wiesz, właśnie kombinuję
Nie wiem jak Piotrek będzie miał z uczelnią, bo jak w piątek będziemy we Wrocku to by się już pojechało dalej i byśmy się jak zwykle wepchnęli Ci na chatę i przenocowali
Jak mi ta karta płatnicza z rossmanna przyjdzie do piątku to bardzo prawdopodobny mój plan z wyjazdem będzie, żeby Piotrek nie pitolił, chociaż nie wiem czy będzie chciał aż nad morze  znowu mnie zatłucze za moje pomysły
młodzi, póki co bez dzieci - to nagłe decyzję możecie podejmować __________________ Są takie chwile, w których człowiek przytuliłby się nawet do jeża.
Tolina |
kingaa
|
Napisano: Wtorek, 23 Lutego 2010, 0:34:44 |

|
|
Powrót do góry
|
Taa, my żyjemy na samych spontanach, one nas kiedyś zabiją
Dam Ci jeszcze znać, co wymyśliłam! __________________ ... |
samanta3
|
Napisano: Wtorek, 23 Lutego 2010, 0:37:13 |

|
|

Powrót do góry
|
Cytat "kalisto1986":
sobota wstępnie chyba tak 18-19 dogadamy szczegoly z innymi
o to bym musiała nocować - muszę zapytać męża jak pracuję
Dobra ja też zmykam __________________ Są takie chwile, w których człowiek przytuliłby się nawet do jeża.
Tolina |
taaga20
|
Napisano: Wtorek, 23 Lutego 2010, 7:41:58 |

|
|

Ilość wiadomości: 2855 Z nami od: 22.8.2006 Lokalizacja: Police Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "kingaa":
Tak to się możemy licytować, ja patrząc według mojej skali to mam pół centymetra na jasną górę, a nie byłam łohoho, a co roku miliony przybywają tu odprawiać modły
no to wiem gdzie w wakacje będzie zlot konkursowiczów ... ja na Jasnej Górze jestem praktycznie co rok __________________ Raz Dwa Trzy Wygrasz TY! |
kalisto1986
|
Napisano: Wtorek, 23 Lutego 2010, 10:08:57 |

|
|

Powrót do góry
|
Cytat "taaga20": Cytat "kingaa":
no to wiem gdzie w wakacje będzie zlot konkursowiczów ... ja na Jasnej Górze jestem praktycznie co rok
ooo dobry pomysł
jeszcze czekamy na reszte Szczecinian i nie tylko zapraszamy wszystkich __________________ nie klikam !!!
kalisto1986
|
Napisano: Czwartek, 25 Lutego 2010, 17:08:55 |

|
|

Powrót do góry
|
podbijam temat czy ktoś dopisuje sie do listy ?
i jak mozecie potwierdzcie czy napewno sie spotykamy __________________ nie klikam !!!
lavenda7
|
Napisano: Czwartek, 25 Lutego 2010, 19:54:20 |

|
|

Ilość wiadomości: 537 Z nami od: 7.12.2009 Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
a ja też mogę?:P Zapraszam na fermę do goleniowa:P __________________ ;)
"Nie zmieniaj koloru, by dopasować się do ściany. Sprawiaj wrażenie, że jesteś tam, gdzie powinieneś, a ściany zmienią kolor, by dopasować się do ciebie." |
izoldaaa6
|
Napisano: Czwartek, 25 Lutego 2010, 19:57:22 |

|
|

Ilość wiadomości: 1000 Z nami od: 8.8.2009 Lokalizacja: szczecin Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
no to w sumie w ile osób sie spotykamy ???? __________________ ważne green:edwardo prosze z 1 konta
kol: ariadnaa (dziecko z mydlanymi bańkami) |
ludzka_istota
|
Napisano: Czwartek, 25 Lutego 2010, 19:57:40 |

|
|

Ilość wiadomości: 673 Z nami od: 8.1.2005 Lokalizacja: Frombork Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
A Elbląg (wraz z przyległościami) się nie organizuje przypadkiem? __________________ Konsultant Oriflame- dla forumowiczów 25% taniej + koszty wysyłki
___
W tym roku wygram laptoka! |
cudaczek121
|
Napisano: Czwartek, 25 Lutego 2010, 19:59:48 |

|
|

Ilość wiadomości: 1684 Z nami od: 28.2.2006 Lokalizacja: Długołęka Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Ja dziś spotkałam się z forumową Kingą i jej chłopakiem Piotrkiem-było bardzo fajnie,aczkolwiek za krótko __________________
|
kalisto1986
|
Napisano: Czwartek, 25 Lutego 2010, 20:47:36 |

|
|

Powrót do góry
|
Cytat "izoldaaa6": no to w sumie w ile osób sie spotykamy ????
no napewno ja , ty , taaga i tedance za kudły przyciągnięta i karolkas no ale myślałam że ktoś jeszcze no i samanta i kingaa o ile sie nie wymigaja kto jeszcze ? __________________ nie klikam !!!
mala4
|
Napisano: Czwartek, 25 Lutego 2010, 20:53:58 |

|
|

Ilość wiadomości: 618 Z nami od: 24.2.2006 Lokalizacja: tęczowa Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "kalisto1986": Cytat "izoldaaa6": no to w sumie w ile osób sie spotykamy ????
no napewno ja , ty , taaga i tedance za kudły przyciągnięta i karolkas no ale myślałam że ktoś jeszcze  no i samanta i kingaa o ile sie nie wymigaja  kto jeszcze ?
__________________ nie klikam.. |