Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
Gość
Gracie w Nalewce Babuni? Nie podoba mi się, że w razie wygranej mamy przesłać dane wraz z nr. PESEL
Po co im nr PESEL? Tego numeru chyba się raczej nie podaje tak poprostu, za jakąś torbę. Będą mieli nasze pełne dane. Coś chyba nie tak
Jak myślicie? Może przesadzam...
Jestem jedną z Babuń - organizatorek konkursu babuni i muszę przyznać że PESELe będą wpisywane na listy rejestracyjne pewnych komitetów wyborczych w nadchodzących wyborach samorządowych
A ja dzisiaj też dostałem @ o wygranej
annaroza
Posty na forum: 364
Z nami od: 14.09.2007
Punkty karne: 0/5
Konkursy dodane: 0
Gracie w Nalewce Babuni? Nie podoba mi się, że w razie wygranej mamy przesłać dane wraz z nr. PESEL
Po co im nr PESEL? Tego numeru chyba się raczej nie podaje tak poprostu, za jakąś torbę. Będą mieli nasze pełne dane. Coś chyba nie tak
Jestem jedną z Babuń - organizatorek konkursu babuni i muszę przyznać że PESELe będą wpisywane na listy rejestracyjne pewnych komitetów wyborczych w nadchodzących wyborach samorządowych
Nalewka jest alkoholem, chyba chodzi im o sprawdzenie czy faktycznie jesteś dorosły
Gość
Nalewka jest alkoholem, chyba chodzi im o sprawdzenie czy faktycznie jesteś dorosły
podobno żeby to dowieść trzeba upolować bizona
Gość
Nalewka jest alkoholem??
Dlaczego ja się o tym dowiaduję po tym jak przez kilkanaście lat popijałam ją w szkole w ramach drugiego śniadania??
barbara1910
Posty na forum: 1334
Z nami od: 10.03.2006
Nalewka jest alkoholem??
Dlaczego ja się o tym dowiaduję po tym jak przez kilkanaście lat popijałam ją w szkole w ramach drugiego śniadania??
gacek
Posty na forum: 23
Z nami od: 28.02.2007
Nalewka jest alkoholem??
Gość
barbara1910
Posty na forum: 1334
Z nami od: 10.03.2006
tedance w temacie to ty mnie wkurzasz
Ale teraz to się uśmiałem do łez
ale ona nic złego nie robi ,jedynie bawi nas swoimi postami ...
Gość
Gość
savojka
Posty na forum: 141
Z nami od: 17.08.2006
Gość
tedance w temacie to ty mnie wkurzasz
Ale teraz to się uśmiałem do łez
ale ona nic złego nie robi ,jedynie bawi nas swoimi postami ...
tez tak myśle
i napsize szczerze ze te jej posty wnoszą troszkę zycia
i nie raz sprawiają że się uśmiechnę
Gość
slavek
Posty na forum: 1223
Z nami od: 23.05.2006
Konkursy dodane: 7
https://www.refunder.pl/zapros/10zlotychnastart
Gość
blokowanie tematów...byłam z Wami wczesiej chyba dłużj niż trzy lata,skasowano mi konto- a teraz gdy wróciłam jest mi przykro gdy BLOKUJE MI się dostęp do niektórych tematów..
rozumiem cię, mam ten sam problem:)
Gość
blokowanie tematów...byłam z Wami wczesiej chyba dłużj niż trzy lata,skasowano mi konto- a teraz gdy wróciłam jest mi przykro gdy BLOKUJE MI się dostęp do niektórych tematów..
U mnie to samo
Gość
Gość
beataa81
Posty na forum: 735
Z nami od: 19.07.2008
Nalewka jest alkoholem??
to wszystko tłumaczy...
strzelec02
Posty na forum: 78
Z nami od: 23.01.2009
Nalewka jest alkoholem??