Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
isiulka
Posty na forum: 3080
Z nami od: 28.05.2006
Punkty karne: 0/5
Konkursy dodane: 0
Nie podoba mi sie zachowanie administratorow.Ja rozumiem,ze kazdy ma swoje sprawy itd,ale do diabla jesli karamy karniakami to wszystkich.A nie,ze np ktos doniesie na kogos innego kogo nie lubi,ze tu zle napisal i juz ma karniaka,jak karac to we wszystkich temtach po rowno
Nie lubie jej, ale zgadzam się z nią.
pionas
Posty na forum: 6047
Z nami od: 20.04.2005
Konkursy dodane: 35
Nie podoba mi sie zachowanie administratorow.Ja rozumiem,ze kazdy ma swoje sprawy itd,ale do diabla jesli karamy karniakami to wszystkich.A nie,ze np ktos doniesie na kogos innego kogo nie lubi,ze tu zle napisal i juz ma karniaka,jak karac to we wszystkich temtach po rowno
My nie jesteśmy maszynami i poza stroną mamy życie prywatne. Jak już widzisz że gdzieś jest łamany regulamin to nas poinformuj o tym.
Masz problem? Zajrzyj do FAQ a później tam gdzie mnie potrzebujesz pisz @pionas lub wyślij prywatną wiadomość
Odpowiem w możliwie najkrótszym czasie
https://brave.com/eko287 - najbezpieczniejsza przeglądarka
Nie klikam tam gdzie jest wymagana rejestracja...
Coś wam się nie podoba lub coś nie działa? Piszcie -> https://www.e-konkursy.info/forum/cos-wam-sie-nie-podoba-piszcie
chochliczka
Posty na forum: 2795
Z nami od: 02.10.2006
My nie jesteśmy maszynami i poza stroną mamy życie prywatne. Jak już widzisz że gdzieś jest łamany regulamin to nas poinformuj o tym.
Adrian ja wiem i napisalam wyzej ze macie tez swoje sprawy.Ale wiesz nie rozumiem,czemu niektore tematy jak np dzisiejsze wygrane jest nie monitorowany i tam ludzie pisza niewiadomo co,a w innych za byle co masz karniaka,dla mnie to po porstu jest nie fair i sie z tym nie zgadzam-do czego mam prawo.
Gość
Kilka razy zdarzyło mi się napisać PW do Pionasa, bo ktoś z uporem maniaka zamieszczał linki do głosowania na siebie w Teraz albo w Wynikach, ale nie będę przecież donosić, że ktoś tam napisał za dużo, czy za mało.
Gość
napisałem do pionasa. I olał mnie oałkowicie, tamta osoba nie dostała nawet karniaka - nawet nie odpisał na PW.
szkoda gadac
swibek
Posty na forum: 1685
Z nami od: 27.12.2005
Mnie gość obrażał przez PW, od jakiś tam - ehh
napisałem do pionasa. I olał mnie oałkowicie, tamta osoba nie dostała nawet karniaka - nawet nie odpisał na PW.
szkoda gadac
kłania się regulamin..
Nie ingerujemy w to co sobie piszecie na pw. Jeśli nie podoba Ci się otrzymana prywatna wiadomość to ją usuń a jej autora zablokuj. (nie dotyczy punktu 9 regulaminu)
czyli nic nie zrobisz..
Gość
Gość
Ich niespodziewane, a wku...jące działanie objawia się tym, że użytkownik nagle zostaje przeniesiony w miejsca odległe od strony konkursowej.
Od jakiegoś czasu program Zone Alarm zainstalowany na moim komputerze zgłasza problem z tym związany: mianowicie przeniesienie następuje do stron potencjalnie niebezpiecznych, znanych w centralnej bazie danych jako strony rozpowszechniające szkodliwe programy typu spyware. Komunikat wygląda tak:
ZoneAlarm has found that http://tinyurl.co...seraction%3Dcontinue may be unsafe.
This website has been known to distribute spyware.
Jeśli komuś jeszcze dzieje się coś podobnego po wejściu na stronę e-konkursy, alarmujcie proszę Pionasa, niech coś z tym zrobi!
Gość
... nie podoba mi się to
pionas
Posty na forum: 6047
Z nami od: 20.04.2005
Konkursy dodane: 35
Liczba postów już jest aktualna - musiałem zaktualizować dane
samantha22
Posty na forum: 1230
Z nami od: 31.03.2007
Konkursy dodane: 7
... nie podoba mi się to
eee...
mi stopka uciekła
ale już jest zrobiona na nowo
coś ostatnio stonka szwankuje
Gość
Przed chwilą pojawił się problem z bazą danych, a dokładnie z userami. Przywróciłem backup ale niestety dane były sprzed 6 dni, Ci którzy zalogowali się od 18 czerwca do teraz proszeni są o ponowną rejestrację (wszystko pozostałe zostanie przywrócone)
Liczba postów już jest aktualna - musiałem zaktualizować dane
Dzinki za info
Gość
która otworzyła mi się dziś zamiast strony e-konkursy
Czytałem o niej, że jest nosicielem trojanów trudnych do wyplenienia !
trzeba dbać o to, kogo się reklamuje
Gość
Gość
robi mi się to co kiedyś
napiszę posta, jest oki, ale w momencie kiedy odświeże www pojawia się kolejny tej samej treści
No to pionas będzie się musiał pobawić sesjami w php i bedzie chyba trzeba przezucic sie z x/html na php
Gość
Gość
This message was created automatically by mail delivery software.
A message that you sent has not yet been delivered to one or more of its
recipients after more than 48 hours on the queue on pionas.info.
The message identifier is:
The date of the message is: Tue, 18 Aug 2009 10:20:48 +0200
The subject of the message is: Odp: Przypomnienie danych
The address to which the message has not yet been delivered is:
konkursy@e-konkursy.info
No action is required on your part. Delivery attempts will continue for
some time, and this warning may be repeated at intervals if the message
remains undelivered. Eventually the mail delivery software will give up,
and when that happens, the message will be returned to you.
o co chodzi?
Gość
zdolnabestia
Posty na forum: 4230
Z nami od: 12.12.2005
Konkursy dodane: 20
http://img38.imag.../img38/2091/ad2k.jpg
Wrrrr
Gość