Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
swibek
Posty na forum: 1685
Z nami od: 27.12.2005
Punkty karne: 0/5
Konkursy dodane: 0
https://www.e-kon...ic-870180-cat-1.html
https://www.e-kon...0173-cat-1-pg-1.html
https://www.e-kon...0171-cat-1-pg-1.html
Przecież jest top kliknijcie
jeszcze zapomniałeś o topie z Laysami..
Wkońcu doszedł następny
https://www.e-kon...0182-cat-1-pg-1.html
suuuper! extra!! coool!! faaaajnie!!
katrin22
Posty na forum: 5808
Z nami od: 20.07.2006
A mnie sie nie podoba atmosfera na forum, donosicielstwo, brak dystansu do konkursów i nieprzyzwoite i bezsensowne ataki na niektóre osoby na forum, kłótnie itp. Ekonki spadaja na psy
Podpisuję się, ale są tez fajne osóbki
a najbardziej wkurza mnie, że osoby które sa tu od np. miesiąca, mają po kilkaset postów i zaraz piszą prośby o kliki wszędzie, gdzie by się nie weszło, a i nie podobają mi się dyskusje na MDW, typu:
- skąd to dostałaś?
- z jakiego konka?
- ojej, a tego konka nie było w bazie( jakby to było wielkie przestępstwo)
- gratulacje!!!(po kilka stron gratulacji,a potem podziękowania)
APELUJÊ:
PYTANIA i GRATULACJE piszcie w przeznaczonych do tego topów lub na PW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gość
Gość
Mnie zastanawia czy też tak macie,że po np.10-ciu minutach bezczynności na forum zostajecie wylogowani?Poza tym-moim zdaniem powinno się edytować posty-można przez przypadek błędnie coś napisać a później nie ma takiej możliwości-jedynie napisać powtórny post i korygując jakiś błąd.Te rzeczy na forum mi się nie podobają.
wejdź w edytuj profil i zaznacz automatyczne logowanie
Gość
Gość
Gość
i nie podobają mi się dyskusje na MDW, typu:
(...)
- ojej, a tego konka nie było w bazie( jakby to było wielkie przestępstwo)
No z tym się akurat nie zgodzę, nie ze względu na konkretny zapis w regulaminie dotyczący takiej sytuacji, ale nierozumienie idei forum. Założenie jest (a może było) takie, by dzielić się informacjami o konkursach. Jasne, że nie jest to przymusem i nie krytykuję nikogo, kto konkursów nie dodaje, ale jeśli ktoś celowo ukrywa takie informacje, by potem wszem i wobec oznajmić swoją z..ść jako laureat, to ma moim zdaniem coś nie halo.
mkmadzia7
Posty na forum: 551
Z nami od: 29.06.2006
Mnie zastanawia czy też tak macie,że po np.10-ciu minutach bezczynności na forum zostajecie wylogowani?Poza tym-moim zdaniem powinno się edytować posty-można przez przypadek błędnie coś napisać a później nie ma takiej możliwości-jedynie napisać powtórny post i korygując jakiś błąd.Te rzeczy na forum mi się nie podobają.
na edycje postów macie jakies 20-30 sekund raczej
a z logowanie ... polecam zaznaczenie w Edytuj profil kratki z ... logowaniem automatycznym
Punkty za czytanie? Polecam --> http://zaczytaj.pl/zapraszam/grzeslaf88
mkmadzia7
a mi się nie podoba mój 2 karniak za co ??????? są wymiany na green ,,,,,itp myślałam że to wymiana głosów wystarczy napisać i oświecić a nie od razu karniaka dawać jestem oburzona
ja też myślałam, że wchodząc w Konkursy na Facebook'u będą same konkursy, a nie ... co drugi link podany, to link do klikania ... komuś ... gdzieś ... od tego jest Wymiana lajków na Facebook'u czy też kliknijcie ...
no więc cóż ... jak wszyscy to wszyscy
Gość
Gość
Madzia dzięki za to że wkońcu posypały się karniaki i mam nadzieję, że dopiero się rozkręcasz, bo już niedobrze się robiło
tylko karniaki są za coś a nie jak wszyscy to wszyscy
mkmadzia7
a do Majabobas ... napisałam przecież za co dostałać ...
proszę bardzo ... https://www.e-kon...p?pktkarne=majabobas
Gość
Madzia dzięki za to że wkońcu posypały się karniaki i mam nadzieję, że dopiero się rozkręcasz, bo już niedobrze się robiło
a mnie się nie podoba taka niby-dyskusja z Administratorem...
to tak jakby ktoś uczył... sprzątaczkę (wybacz Madzia za porównanie !) jak ma miotłą machać
Gość
to tak jakby ktoś uczył... sprzątaczkę (wybacz Madzia za porównanie !) jak ma miotłą machać
a mi się nie podoba że wścibiasz nos tam gdzie nie trzeba twoja opinia jest mi zbędna!!!!!!
Gość
a mi się nie podoba że wścibiasz nos tam gdzie nie trzeba twoja opinia jest mi zbędna!!!!!!
pełna
Gość
Gość
pełna
mkmadzia7
Gość
Z czystym sumieniem jeszcze kilka karniaczków mogłaby Ci adminka dać po przeanalizowaniu Twoich postów w wątku Pomocy, MDW , itd.
Więc w sumie ciesz się , że tylko jeden, bo szukałabyś teraz konkursów albo zakładała nowe konto.
Gość
Z czystym sumieniem jeszcze kilka karniaczków mogłaby Ci adminka dać po przeanalizowaniu Twoich postów w wątku Pomocy, MDW , itd.
Więc w sumie ciesz się , że tylko jeden, bo szukałabyś teraz konkursów albo zakładała nowe konto.
następna z dużym ilorazem