Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
Gość
Co do zasad, wprowadzone restykcje były pod naciskiem większości, teraz gdy one są to macie pretensje. Może po prostu zamknąć forum albo i cały serwis?
Tylko zastanawiam się do czego to wszystko zmierza...
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
pionas
Posty na forum: 5955
Z nami od: 20.04.2005
Punkty karne: 0/5
Konkursy dodane: 62
Skoro możemy zgłaszać jakieś nasze uwagi, to ja się wezmę na odwagę i napiszę.
Bardzo serdecznie proszę, aby wcześniej komunikować wszelkie dokonywane na forum zmiany, które działanie tegoż forum mogłyby w jakikolwiek sposób zakłócać, bo usprawnianie każdego forum zawsze chwali się i to nawet bardzo
, niemniej to już nie pierwszy raz, a mnie osobiście się brak takich komunikatów wcale a wcale nie podoba.
Masz problem? Zajrzyj do FAQ a później tam gdzie mnie potrzebujesz pisz @pionas lub wyślij prywatną wiadomość
Odpowiem w możliwie najkrótszym czasie
https://brave.com/eko287 - najbezpieczniejsza przeglądarka
Nie klikam tam gdzie jest wymagana rejestracja...
Coś wam się nie podoba lub coś nie działa? Piszcie -> https://www.e-konkursy.info/forum/cos-wam-sie-nie-podoba-piszcie
pionas
Skoro możemy zgłaszać jakieś nasze uwagi, to ja się wezmę na odwagę i napiszę.
Bardzo serdecznie proszę, aby wcześniej komunikować wszelkie dokonywane na forum zmiany, które działanie tegoż forum mogłyby w jakikolwiek sposób zakłócać, bo usprawnianie każdego forum zawsze chwali się i to nawet bardzo
, niemniej to już nie pierwszy raz, a mnie osobiście się brak takich komunikatów wcale a wcale nie podoba.
@[email protected]
Posty na forum: 2002
Z nami od: 05.12.2015
Konkursy dodane: 3
Zwycięzcy to przegrani, którzy spróbowali o jeden raz więcej
picola
Posty na forum: 1407
Z nami od: 26.09.2010
Konkursy dodane: 4
picola
Posty na forum: 1407
Z nami od: 26.09.2010
Konkursy dodane: 4
nie można wejść w swój lub innej osoby profil bo wyświetla się biała strona
pionas
Myślę, że chodzi o to, że nie można wyświetlić swojego profilu i profili innych osób. Pojawia się błąd.
pionas
Myślę, że chodzi o to, że nie można wyświetlić swojego profilu i profili innych osób. Pojawia się błąd.
pionas
Nie tylko to było; próbowałam wejść w Twoją stopkę, aby w tym wątku to zapytanie wpisać i klikałam w link podświetlony na czerwono nadaremno.
może miałaś problemy z połączeniem z Internetem i po prostu wolniej wczytywało stronę?
wtyczka nie jest nasza, tak jak pisałem do cb jeśli masz fajniejszą i lepiej działającą daj znać, z chęcią podmienię na coś co na wszystkich urządzeniach będzie działało bez zarzutu, jeśli chcesz zgłosić jakieś uwagi co do działania wtyczki to http://wysibb.com/
niestety nie mam możliwości przetestowania takiego przypadku, teraz sam usunąłem fragment i nie miałem żadnego problemu...
agniehaha89
Posty na forum: 1315
Z nami od: 08.09.2016
Konkursy dodane: 0
Im więcej dajesz z siebie, tym więcej osiągniesz
kermit
Posty na forum: 1048
Z nami od: 06.02.2017
Mi się nie podoba, że bez żadnych konsekwencji można na forum sprzedawać nagrody bez paragonu. Co rusz widzę ogłoszenia "sprzedam nagrodę osobie z własnym paragonem" . Według mnie za takie ogłoszenia powinny być bany, bo to jawne ominięcie regulaminu tzn. zakazu kupowania paragonów na zakończony konkurs.
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
pionas
pionas dlaczego jest tak, że gdy skorzystam z przycisku "zgłoś post", po jego wysłaniu przenosi mnie na pierwszą stronę w danym topie, zamiast pozostawić na stronie, na której dokonałem zgłoszenia? Nie podoba mi się to, bo później muszę długo szukać, gdzie to było.
Sprawdź teraz
zdolnabestia
Posty na forum: 4222
Z nami od: 12.12.2005
Konkursy dodane: 9
Mi się nie podoba, że bez żadnych konsekwencji można na forum sprzedawać nagrody bez paragonu. Co rusz widzę ogłoszenia "sprzedam nagrodę osobie z własnym paragonem" . Według mnie za takie ogłoszenia powinny być bany, bo to jawne ominięcie regulaminu tzn. zakazu kupowania paragonów na zakończony konkurs.
https://www.e-kon.../strona/212#p6398102
Proszę o zgłaszanie.
tonyclayton
Posty na forum: 51
Z nami od: 10.08.2017
pionas
Dla mnie przegieciem na tym forum jest cytowanie cytatu, w nim kolejny i kolejny... typu "A napisal" w srodku "B napisal" , "C napisal" itd. Taka matrioszka powstaje z cytatami, ktora spokojnie moznaby przyciac tylko do ostatniej wypowiedzi, nie 10 wczesniejszych. Czytanie tego na tablecie albo tel jest lekko meczace.
madzia1-s
Posty na forum: 2009
Z nami od: 08.06.2016
Formularz caly czas wyrzuca błąd tego linku... ;/
pioge7
Posty na forum: 7100
Z nami od: 25.05.2008
Konkursy dodane: 3
Jak chce się dodać kolejny kokurs do bazy to wychodzi pusty formularz a nie ma możliwości sprawdzenia czy konkurs jest w bazie, jeśli wychodziłaby strona z krokiem 1 byłoby szybciej
pionas
pionas - twierdziłeś w PW, że powodem tego, iż nie jest wyświetlana grafika (emotikon) jest "brak spacji". To jest "prawda" z gatunku "g. prawda"
powinna być widoczna - ale w TYM wpisie nie jest, prawdopodobnie dlatego, że w słowie poprzedzającym emotkę jest zastosowane pogrubienie (bold). O tym pisałem poprzednio - że formatowanie słowa poprzedzającego znaki odpowiadające za podstawienie emotikonki nie działają.
Spacja jest przed i po znakach odpowiedzialnych za grafikę, a mimo to nie widać emoticonki, a tylko znaki ją tworzące.
TUTAJ:
pionas
Od początku, krok po kroku.
Napisałem słowo "synowa". Część słowa "nowa" zaznaczyłem myszką i WYBRAŁEM Z MENU POLECEŃ "pogrubienie" czyli Bold.
Nie wprowadzałem znaczników pogrubienia 'z ręki" w nawiasach kwadratowych, co sugerujesz w swoim komentarzu! "Z ręki" to jedynie wpisałem znaki emotki (bo tak mi było szybciej, niż szukać na grafice zbiorczej pojedynczego obrazka).
Jeśli jest gdzieś błąd, to on nie wynikał z mojego zachowania, tylko z tego, co standardowo udostępnia edytor wiadomości.
W pewnych specyficznych, aczkolwiek jednak standardowych zastosowaniach (użyciach).
Ja wprowadziłem spację po słowie - to zresztą widać na załączonym przeze mnie screenie.
Owo "przyklejanie" obrazków do tekstu (redukowanie odstępów) zgłaszałem już dużo wcześniej - to wtedy zrzuciłeś winę na edytor wysiwyg, że udostępniasz tylko taki, jaki jest darmowy, a jak ktoś ma na oku lepszy, to niech poda namiary. Pamiętasz?
Jeśli użytkownik coś pisze, zachowa odstęp i pozornie nawet widzi to w efekcie końcowym, to nie ma wpływu na fakt, że edytor pożera spacje w locie - bo tak własnie się dzieje.
Próbowałem odtworzyć Twój problem i udało mi się go w taki sposób:
1. Napisałeś synowa
2. Zaznaczyłeś nowa pogubieniem
3. dałeś spację strzałkę
4. zaznaczyłeś strzałkę i usunąłeś pogrubienie
5. dopisałeś resztę i opublikowałeś
problem polega na tym, że zaznaczyłeś tylko strzałkę i usunąłeś pogrubienie, a powinieneś zaznaczyć też spację przed nią i dopiero usunąć pogrubienie.
Odtwarzam:
synowa => jakaś treść
Jak powinno wyglądać:
synowa
W dalszym ciągu uważam że edytor nie jest super, ale nie mam lepszego, ciągle mi go brakuje w komentarzach i prywatnych wiadomościach czy nawet przy dodawaniu konkursów do bazy
pionas
Próbowałem odtworzyć Twój problem i udało mi się go w taki sposób:1. Napisałeś synowa
2. Zaznaczyłeś nowa pogubieniem
3. dałeś spację (oraz) strzałkę
4. zaznaczyłeś strzałkę i usunąłeś pogrubienie
5. dopisałeś resztę i opublikowałeś
problem polega na tym, że zaznaczyłeś tylko strzałkę i usunąłeś pogrubienie, a powinieneś zaznaczyć też spację przed nią i dopiero usunąć pogrubienie.
W dalszym ciągu uważam że edytor nie jest super, ale nie mam lepszego, ciągle mi go brakuje w komentarzach i prywatnych wiadomościach czy nawet przy dodawaniu konkursów do bazy
Brzmi intrygująco
Jak klikniesz sobie w BBCODE to zobaczysz o co chodzi. Tak interpretuje to system...