Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
delvitto
Posty na forum: 1747
Z nami od: 14.03.2014
Punkty karne: 0/5
Konkursy dodane: 0
mam problem, ładował mi się telefon z 2 numerami, na które miałam wysłane mkcafe w ITM, teraz przeczytałam, że ktoś dostał smsa z wczoraj, więc sprawdzam, a telefon spadł na ziemię i wypadła bateria
nie wiem kiedy:( na stronie loterii jest niby status zgłoszenia, więc tam sprawdzam, jest info, że zgłoszenie dodane prawidłowo, ale nic w rodzaju jak u smolara, że gratulujemy, lub niestety nie wygrałeś. Jak mogę sprawdzić, czy może coś wygrałam?
Ale po włączeniu tel. sms-y które były " w drodze" powinny chyba normalnie dotrzeć ?
kermit
Posty na forum: 1046
Z nami od: 06.02.2017
mam problem, ładował mi się telefon z 2 numerami, na które miałam wysłane mkcafe w ITM, teraz przeczytałam, że ktoś dostał smsa z wczoraj, więc sprawdzam, a telefon spadł na ziemię i wypadła bateria
nie wiem kiedy:( na stronie loterii jest niby status zgłoszenia, więc tam sprawdzam, jest info, że zgłoszenie dodane prawidłowo, ale nic w rodzaju jak u smolara, że gratulujemy, lub niestety nie wygrałeś. Jak mogę sprawdzić, czy może coś wygrałam?
Ale po włączeniu tel. sms-y które były " w drodze" powinny chyba normalnie dotrzeć ?
Ale dlaczego nie? Mam niekiedy tel rozładowany kilka dni, albo kartę daną SIM wyjętą z tel. I po naładowaniu/włożeniu karty sms zaległe przychodzą normalnie.
delvitto
Ale dlaczego nie? Mam niekiedy tel rozładowany kilka dni, albo kartę daną SIM wyjętą z tel. I po naładowaniu/włożeniu karty sms zaległe przychodzą normalnie.
monisss
Posty na forum: 2494
Z nami od: 17.06.2016
kermit
Przeprowadziłam test - wysłałam sms na tel z wyjętą baterią. Po włożeniu i włączeniu sms dotarł bez
problemu. Może sprawdź tak samo na swoim.
delvitto
ja sobie sama wysyłałam na drugi numer i pomimo wyjmowania baterii podochodziło po 2 godzinach
Przeprowadziłam test - wysłałam sms na tel z wyjętą baterią. Po włożeniu i włączeniu sms dotarł bez
problemu.
kermit
ja sobie sama wysyłałam na drugi numer i pomimo wyjmowania baterii podochodziło po 2 godzinach
problemu.
Tylko w sumie to by było nielogiczne. Przychodzą smsy na kartę, która była np. wyjęta z tel. , a na tą która jest w telefonie bez baterii już nie? Albo jaka różnica jest między telefonem z rozładowaną baterią a tym bez baterii? Też przecież brak jakiegokolwiek zasilania.
Daj znać jak wyniki eksperymentu
cherry_coke
Posty na forum: 1906
Z nami od: 16.04.2015
Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end.
marfiusza
Posty na forum: 513
Z nami od: 10.08.2018
Za jaki okres informowała Luksja?
nataszka
Posty na forum: 2399
Z nami od: 25.02.2008
"Kto podróżuje ten dwa razy żyje "
as32572
Posty na forum: 424
Z nami od: 17.10.2016
iwona0103
Posty na forum: 1575
Z nami od: 04.11.2008
Konkursy dodane: 5
https://www.faceb...s/10156774011782489/
Torby na zakupy dla pierwszych 800 osób
agakaz2
Posty na forum: 4461
Z nami od: 07.05.2017
Konkursy dodane: 7
Poklikam w konkursach
Gram by spełniać marzenia.
Claudia77
Posty na forum: 1934
Z nami od: 19.05.2014
Konkursy dodane: 6
paula9891
Posty na forum: 1502
Z nami od: 12.04.2016
ciekawe kiedy Kinder będzie informował
"Upadniemy razem tak, jak jeszcze nigdy nisko"
Potem oczywiście trzeba powstać i grać!
agakaz2
Posty na forum: 4461
Z nami od: 07.05.2017
Konkursy dodane: 7
luko922
Posty na forum: 4716
Z nami od: 05.08.2010
Kto nie zna mojego bloga, ten klika:
➨ http://advertisingisexciting.com/
paula9891
Posty na forum: 1502
Z nami od: 12.04.2016
Edit. Wyglada jakby cos robili na stronie (w kolejnych tygodniach sa okienka szukania, a w 1 tygodniu brak).
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
iwona0103
Posty na forum: 1575
Z nami od: 04.11.2008
Konkursy dodane: 5
Edit. Wyglada jakby cos robili na stronie (w kolejnych tygodniach sa okienka szukania, a w 1 tygodniu brak).
termitek99
Posty na forum: 1267
Z nami od: 20.11.2005
Konkursy dodane: 4