Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
joanna
Posty na forum: 120
Z nami od: 05.08.2018
Punkty karne: 0/5
Konkursy dodane: 0
ciekawe kiedy Kinder będzie informował
Edit. Wyglada jakby cos robili na stronie (w kolejnych tygodniach sa okienka szukania, a w 1 tygodniu brak).
wyniki na stronie
justyna1411
Posty na forum: 89
Z nami od: 16.10.2017
Konkursy dodane: 4
luko922
Posty na forum: 4716
Z nami od: 05.08.2010
Kto nie zna mojego bloga, ten klika:
➨ http://advertisingisexciting.com/
kreatia
Posty na forum: 1616
Z nami od: 04.04.2010
Konkursy dodane: 3
Czy jak dziś się doda zdjęcie w Kinder Bueno, a wiadomo, że moderacja przez weekend nie będzie ogarniana, to ono trafi do 2 etapu czy do 3? Dodawał ktoś w poprzednimt tyg w weekend i ma pojęcie?
skoro zgłaszasz dziś to trafiasz do dzisiejszej tury. nie ma dyskusji.
nagrody przychodzą pęczkami... (porażki też)
luko922
Posty na forum: 4716
Z nami od: 05.08.2010
Czy jak dziś się doda zdjęcie w Kinder Bueno, a wiadomo, że moderacja przez weekend nie będzie ogarniana, to ono trafi do 2 etapu czy do 3? Dodawał ktoś w poprzednimt tyg w weekend i ma pojęcie?
Mysia
Posty na forum: 1331
Z nami od: 23.05.2014
Jak to jest? Zgłoszeń ile chce? Nagród można zdobyć więcej czy tylko 1?
Bo myślę czy jutro może ogarnąć w końcu te foty
edit. zwalczyłam lenia, przeczytałam regulamin
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
delvitto
Posty na forum: 1747
Z nami od: 14.03.2014
ja sobie sama wysyłałam na drugi numer i pomimo wyjmowania baterii podochodziło po 2 godzinach
Przeprowadziłam test - wysłałam sms na tel z wyjętą baterią. Po włożeniu i włączeniu sms dotarł bez
problemu.
Tylko w sumie to by było nielogiczne. Przychodzą smsy na kartę, która była np. wyjęta z tel. , a na tą która jest w telefonie bez baterii już nie? Albo jaka różnica jest między telefonem z rozładowaną baterią a tym bez baterii? Też przecież brak jakiegokolwiek zasilania.
Daj znać jak wyniki eksperymentu
paolka
Posty na forum: 1176
Z nami od: 04.04.2006
nswe69
Posty na forum: 503
Z nami od: 29.08.2018
czy dobrze rozumię że w CAREX nalezy podać wszystkie swoje dane aby otrzymać nagrodę?
e;a już w temacie,to tam, z tego co pamiętam są te X do zaznaczania, więc tam gdzie są dostępne wystarczy postawić X w kratce.
(te dane są tylko potrzebne, gdy chce się zaświadczenie o wygranej)
Zrobię zakupy : Kaufland, Lidl, Biedronka, Stokrotka, Żabka, D.Centrum, Groszek, Gama, Hebe, Drogeria Natura, Rossmann, BP.
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
paolka
Posty na forum: 1176
Z nami od: 04.04.2006
czy dobrze rozumię że w CAREX nalezy podać wszystkie swoje dane aby otrzymać nagrodę?
androm
Posty na forum: 1817
Z nami od: 09.02.2006
gutka94
Posty na forum: 131
Z nami od: 22.12.2016
mary18
Posty na forum: 176
Z nami od: 07.04.2017
gutka94
Posty na forum: 131
Z nami od: 22.12.2016
anialistopad
Posty na forum: 10831
Z nami od: 06.07.2009
www.zabawkikrasnala.pl
mary18
Posty na forum: 176
Z nami od: 07.04.2017
agakaz2
Posty na forum: 4461
Z nami od: 07.05.2017
Konkursy dodane: 7
Czy przy wygranej kodow z żywca do Empik potrzeba paragon ? Bo zapomniałam wziac ze sklepu ️
Poklikam w konkursach
Gram by spełniać marzenia.
29renata
Posty na forum: 1580
Z nami od: 02.01.2011
Konkursy dodane: 14
Z tesco actimela tez dostaliscie te same kody z pinami? U mnie ten sam numer karty i pin do niej identyczny jak u meza
anialistopad
Posty na forum: 10831
Z nami od: 06.07.2009
Z tesco actimela tez dostaliscie te same kody z pinami? U mnie ten sam numer karty i pin do niej identyczny jak u meza
visserarthur
Posty na forum: 2884
Z nami od: 09.10.2006
Punkty karne: 3/5
Czy ktoś podpowie jak aktywować tą kartę przedpłaconą z Carexa?