Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
kreatia
Posty na forum: 1404
Z nami od: 04.04.2010
Punkty karne: 0/5
Konkursy dodane: 3
tak bardzo, bardzo Cię wygram.
red-dress
Posty na forum: 36
Z nami od: 03.06.2018
Konkursy dodane: 0
magie1982
Posty na forum: 1630
Z nami od: 13.03.2017
Punkty karne: 1/5
malgol
Posty na forum: 782
Z nami od: 18.08.2008
Konkursy dodane: 7
Trochę to dziwne, nagród jak na dzienne w sumie nie tak mało, a maila ma jedna osoba za środkowy dzień? Hm
donia7
Posty na forum: 2114
Z nami od: 22.01.2014
Ten mail z colgate to za który dzień i z czym?
magie1982
Posty na forum: 1630
Z nami od: 13.03.2017
Punkty karne: 1/5
donia7
Posty na forum: 2114
Z nami od: 22.01.2014
Czy te maila przychodzą stopniowo czy poszły razem?
cudaczek121
Posty na forum: 5256
Z nami od: 28.02.2006
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanthera.com/pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=76199977
https://panel.demando.pl/user/recommend/token/446beeb3e7f073dc676692421eee602a151c9a17/
bzowapani
Posty na forum: 796
Z nami od: 05.12.2009
Punkty karne: 2/5
Konkursy dodane: 1
Czy te maila przychodzą stopniowo czy poszły razem?
"Któregoś dnia zrozumiesz, że szukasz tego, co już posiadasz"
ktosiek1
Posty na forum: 456
Z nami od: 10.04.2015
Konkursy dodane: 4
Czy ktoś mi jest w stanie autorytatywnie napisać, który numer/koď należy podać w konkursie Antonio Banderas w Rossmann? Odpisali Wam coś z agencji?
"Nie ważne, że dla całego świata jesteś nikim, ważne dla jednej osoby jesteś całym światem"
patyk
Posty na forum: 214
Z nami od: 25.07.2017
marzanna
Posty na forum: 1264
Z nami od: 30.01.2006
"Some people are wise. Some otherwise"
patyk
Posty na forum: 214
Z nami od: 25.07.2017
Ktoś orientuje się, czy voucher na zegarek z Tic-Tac trzeba wykorzystać na konkretny model widoczny na zdjęciu w mailu o wygranej, czy na dowolny? Ten przedpotopowy model wybitnie mi nie pasuje
prosiaczek
Posty na forum: 1194
Z nami od: 29.06.2018
Ktoś orientuje się, czy voucher na zegarek z Tic-Tac trzeba wykorzystać na konkretny model widoczny na zdjęciu w mailu o wygranej, czy na dowolny? Ten przedpotopowy model wybitnie mi nie pasuje
CHRUM!
joan
Posty na forum: 15152
Z nami od: 02.09.2008
Konkursy dodane: 10
Serio aż tyle osób się napalilo na colgate biedronkowy? W mojej opinii to akurat jeden ze słabszych konkursów... Znowu zestawy produktów, mam wrażenie że oni nic innego już wymyślec nie potrafią, kup pastę, wygraj pastę i tak w kółko... Ale widzę że im się sprawdza ta taktyka po ilości osób zainteresowanych....
W pełni się zgadzam. Koszt zakupu to ok. 5 zł - 7 zł. W porównaniu do innych akcji, gdzie za taką kwotę można wygrać coś naprawdę zarąbistego... sama odpuściłam.
marzanna
Posty na forum: 1264
Z nami od: 30.01.2006
prosiaczek
Posty na forum: 1194
Z nami od: 29.06.2018
Mysia
Posty na forum: 1308
Z nami od: 23.05.2014
Serio aż tyle osób się napalilo na colgate biedronkowy? W mojej opinii to akurat jeden ze słabszych konkursów... Znowu zestawy produktów, mam wrażenie że oni nic innego już wymyślec nie potrafią, kup pastę, wygraj pastę i tak w kółko... Ale widzę że im się sprawdza ta taktyka po ilości osób zainteresowanych....
W pełni się zgadzam. Koszt zakupu to ok. 5 zł - 7 zł. W porównaniu do innych akcji, gdzie za taką kwotę można wygrać coś naprawdę zarąbistego... sama odpuściłam.
margobb
Posty na forum: 746
Z nami od: 12.04.2018
mariolakal
Posty na forum: 18144
Z nami od: 24.01.2006
Konkursy dodane: 10
Koniec.
Przepraszam Was bardzo za formę...
ZAKUPY na wymianę paragonową:Biedronka,Bricomarche,Dino,Drogerie Laboo,Kaufland,Lewiatan, Lidl,Netto,Orlen,POLOmarket,Rossmann,Żabka