Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
darog
Posty na forum: 2216
Z nami od: 19.11.2009
Punkty karne: 0/5
Konkursy dodane: 4
TYSKIE GRAJ O TYSIĄCE
wygrał ktoś te tysiaki w ostatnich dniach? nie przychodziły powiadomienia o przyjęciu zgłoszenia
darog
Posty na forum: 2216
Z nami od: 19.11.2009
Konkursy dodane: 4
https://www.e-konkursy.info/konkurs/loteria-graj-o-tysiace-18.html#.Xg4UGVVKipo
TYSKIE GRAJ O TYSIĄCE
wygrał ktoś te tysiaki w ostatnich dniach? nie przychodziły powiadomienia o przyjęciu zgłoszenia
BRAKUJE
z dnia 6.12 - 2
7.12 - 2
8.12 - 3
9.12 - 1
10.12 - 2
12.12 - 1
13.12 - 4
14.12 - 4
15.12 - 3
16.12 - 4
17.12 - 3
dalsze terminy mają jeszcze czas na dostarczenie przez poczte poleconych/ ale skoro nawalił im? system i nie powiadomili/ to braki w wydaniu nagród będą jeszcze większe.
kaka72
Posty na forum: 1297
Z nami od: 06.09.2016
Konkursy dodane: 0
Czy ktoś czeka jeszcze na karte zamiast obroży?
FBgabriela1
Posty na forum: 65
Z nami od: 07.11.2019
vanillasky-2017
Posty na forum: 246
Z nami od: 23.08.2017
Chciałam odesłać dzisiaj formularz laureata do "Potrójne wygrywanie" Develey a tu niespodzianka. W formularzu do uzupełnienia jest nr dowodu i pesel
.Wygrana to bon na 50zł do sklepu internetowego....Czy aby na pewno dobry formularz znalazłam ? Zadzwoniłam na infolinie ze stronki konkursowej i pani mi potwierdziła, że tak.Masakra. Nie odsyłam.
magdalena-chili
Posty na forum: 411
Z nami od: 02.03.2019
Chciałam odesłać dzisiaj formularz laureata do "Potrójne wygrywanie" Develey a tu niespodzianka. W formularzu do uzupełnienia jest nr dowodu i pesel
.Wygrana to bon na 50zł do sklepu internetowego....Czy aby na pewno dobry formularz znalazłam ? Zadzwoniłam na infolinie ze stronki konkursowej i pani mi potwierdziła, że tak.Masakra. Nie odsyłam.
trochę dezinformacja...
joan
Posty na forum: 15452
Z nami od: 02.09.2008
Konkursy dodane: 5
no widzisz, a jak ja do nich napisałam czy to podawanie TAKICH danych jest koniecznie, odpowiedzieli mi dość sucho, że TAK,
trochę dezinformacja...
Ciekawe, że w loterii Develey "Tak smakuje wygrana" (poprzednia edycja) przy wygranym e-bonie na 50 zł jakoś takie dane nie były "konieczne" -> świat się nie zmienił, a stan prawny tym bardziej... organizator był inny, po prostu
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
magdalena-chili
no widzisz, a jak ja do nich napisałam czy to podawanie TAKICH danych jest koniecznie, odpowiedzieli mi dość sucho, że TAK,
trochę dezinformacja...
Ciekawe, że w loterii Develey "Tak smakuje wygrana" (poprzednia edycja) przy wygranym e-bonie na 50 zł jakoś takie dane nie były "konieczne" -> świat się nie zmienił, a stan prawny tym bardziej... organizator był inny, po prostu
joan
co ciekawe, teraz RODO jest (czytaj: masowa histeria), a oni wyciągają takie dane.... tym bardziej powinni się zastanowić.
Każdy organizator jakiejkolwiek promocji powinien zbierać jedynie te dane, które są NIEZBĘDNE do wydania nagrody.
Niestety, ale zbieranie zbytecznych danych świadczy o braku profesjonalizmu organizatora i stawia w złym świetle fundatora nagród. Gdy sobie człowiek poczyta w sieci, ilu (współ)pracowników przewija się przez te agencje reklamowe / marketingowe, ilu stażystów czy praktykantów zajmuje się biurokracją... no sorry, ale jak może kogokolwiek dziwić, że nie mamy ochoty pchać się w problemy związane np. z kradzieżą tożsamości czy kredytami?
magdalena-chili
Każdy organizator jakiejkolwiek promocji powinien zbierać jedynie te dane, które są NIEZBĘDNE do wydania nagrody.
Niestety, ale zbieranie zbytecznych danych świadczy o braku profesjonalizmu organizatora i stawia w złym świetle fundatora nagród. Gdy sobie człowiek poczyta w sieci, ilu (współ)pracowników przewija się przez te agencje reklamowe / marketingowe, ilu stażystów czy praktykantów zajmuje się biurokracją... no sorry, ale jak może kogokolwiek dziwić, że nie mamy ochoty pchać się w problemy związane np. z kradzieżą tożsamości czy kredytami?
tylko czy Organizator ma świadomość, że jeśli nie spełnia szeregu wymogów, to przy kontroli GIODO/UODO, może zapłacić taką karę, która położyłaby całą firmę...
joan
święta racja,
tylko czy Organizator ma świadomość, że jeśli nie spełnia szeregu wymogów, to przy kontroli GIODO/UODO, może zapłacić taką karę, która położyłaby całą firmę...
Oni twierdzą uparcie, że mogą żądać takich danych. Może i mogą, ale pytanie brzmi: czy powinni? Czy to jest w interesie organizatora? Czy to jest w interesie sponsora? Czy to jest w interesie konsumenta?
Mogą też myć włosy krowim plackiem. Ale pytanie brzmi: czy powinni?
djgreg1
Posty na forum: 1
Z nami od: 02.01.2020
joan
https://interwenc...ma-100-tys-zl-dlugu/
"Nie miałem nic wspólnego z tymi parabankami i pożyczkami. Na umowach zgadza się imię, nazwisko, PESEL, nr dowodu."
"zostaliśmy bez środków do życia parę dni przed porodem"
"Pani Partycja i pan Mariusz kilka dni temu kolejny raz się załamali. Otrzymali od śledczych informację, że dochodzenie w sprawie oszustwa i wyłudzenia zostało umorzone z powodu niewykrycia sprawców."
Zapiszcie sobie link -> może się przydać w rozmowach z organizatorami konkursów
misiamarysia
Posty na forum: 1258
Z nami od: 02.01.2018
Konkursy dodane: 3
ziolko
Posty na forum: 8579
Z nami od: 06.01.2006
Założę się, że i tak niektórzy będą chcieli wszystkie dan, bo "księgowość tego wymaga" albo "bo muszą podatki odprowadzić od nagród za 50 zł".
Jakby durnie nie wiedzieli, że to ONI mają płacić te podatki, a nie laureaci.
Laureaci powyżej określonej kwoty
edzia21
Posty na forum: 8668
Z nami od: 27.03.2011
joan wiem, czytałam ten artykuł. Masakra
Założę się, że i tak niektórzy będą chcieli wszystkie dan, bo "księgowość tego wymaga" albo "bo muszą podatki odprowadzić od nagród za 50 zł".
Jakby durnie nie wiedzieli, że to ONI mają płacić te podatki, a nie laureaci.
Laureaci powyżej określonej kwoty
"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie..."
kaka72
Posty na forum: 1297
Z nami od: 06.09.2016
Czy w konursie ZOTT z delikatesów Centrum (wygrany termos) prosili was o paragon, czy tylko o dane do wysyłki nagrody mailem?
misiamarysia
Posty na forum: 1258
Z nami od: 02.01.2018
Czy w konursie ZOTT z delikatesów Centrum (wygrany termos) prosili was o paragon, czy tylko o dane do wysyłki nagrody mailem?
calineczka354
Posty na forum: 202
Z nami od: 01.03.2017
gocha542
Posty na forum: 1654
Z nami od: 01.05.2006
Kochani, czy w konkursie „zima z Pepsi” w Auchan można używać polskich znaków? Niby nie widzę info, że nie ale to trochę wygląda jak konkurs SMS tylko wysyłany przez stronę (jak głupio by to nie brzmiało
) a na takich się za bardzo nie znam.