Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
yreks
Posty na forum: 544
Z nami od: 30.07.2015
Punkty karne: 0/5
Konkursy dodane: 4
Hej, witam Was wszystkich! Jestem tu nowa i na starcie mam lekkiego nerwa. Pierwszy raz w życiu trafiła mi się rezerwa Develey. W oświadczeniu laureata chcą danych wrażliwych. Czy jeśli ich nie podam, to z nagrody nici?
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
cleo25
Posty na forum: 579
Z nami od: 03.08.2016
Konkursy dodane: 0
Hej, witam Was wszystkich! Jestem tu nowa i na starcie mam lekkiego nerwa. Pierwszy raz w życiu trafiła mi się rezerwa Develey. W oświadczeniu laureata chcą danych wrażliwych. Czy jeśli ich nie podam, to z nagrody nici?
edit. Doszukałam tutaj na forum dyskusję i ktoś pisał, że pani z agencji potwierdziła, że nie potrzeba tych danych. Ja odsyłam bez tych danych, najwyżej będzie rezerwa rezerwy
fiona25
Posty na forum: 397
Z nami od: 07.03.2019
Konkursy dodane: 3
(...)
Pikawka - chodzi o konkurs Colgate z Lidla
kalina590
Posty na forum: 40
Z nami od: 07.01.2020
magisterek
Posty na forum: 849
Z nami od: 09.02.2014
FBewa36
Posty na forum: 335
Z nami od: 25.04.2019
Czy w sucharowym etapie Captain Jacka stawialiscie na tekst, foto czy video? Bo z tekstem to ja chyba mam marne szanse.
Z tekstem bo na zdjęcia czy film to już w ogóle nie miałam pomysłu a tekst taki sobie, temat ciężki
rena-cz
Posty na forum: 99
Z nami od: 29.12.2019
kukuleczka
Posty na forum: 214
Z nami od: 10.08.2019
Czy w fantasi można dodać niezliczoną ilość zgłoszeń na jedno opakowanie? Bo nie wymagają numeru paragonu, ani zdjęcia? Wystarczy kupić jeden serek i cykać zdjęcia do woli?
magie1982
Posty na forum: 2264
Z nami od: 13.03.2017
Czy w sucharowym etapie Captain Jacka stawialiscie na tekst, foto czy video? Bo z tekstem to ja chyba mam marne szanse.
Z tekstem bo na zdjęcia czy film to już w ogóle nie miałam pomysłu a tekst taki sobie, temat ciężki
margobb
Posty na forum: 987
Z nami od: 12.04.2018
dodałam foto, w drugim etapie napisałam tekst.
3dominika3
Posty na forum: 133
Z nami od: 10.05.2011
3dominika3
Posty na forum: 133
Z nami od: 10.05.2011
asper01
Posty na forum: 1044
Z nami od: 30.12.2010
Czy w fantasi można dodać niezliczoną ilość zgłoszeń na jedno opakowanie? Bo nie wymagają numeru paragonu, ani zdjęcia? Wystarczy kupić jeden serek i cykać zdjęcia do woli?
Nie biorę udziału, ale jak czytałem regulamin, to nie widziałem nic o jakimkolwiek zakupie...
Nie klikam!
Sprzedam/wymienię to:):
http://olx.pl/oferty/uzytkownik/sYzP/
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=2158830
kuleczkar
Posty na forum: 66
Z nami od: 08.08.2018
Kropka TV odpisała mi:
Dzień dobry, problem powinien już zostać rozwiązany. Prosimy spróbować jeszcze raz!
rena-cz
pikawka
Posty na forum: 2186
Z nami od: 11.01.2019
Konkursy dodane: 9
Właśnie nic nie mogę znaleźć, ani o liczbie zgłoszeń potwierdzonych odrębnymi zakupami (czyli mam jeden serek i mogę zrobić codziennie po 10 zdjęć), ani o limicie wygranych, dobrze rozumiem?
"Z uśmiechem na twarzy człowiek podwaja swoje możliwości"
rena-cz
dwaburekoty
Posty na forum: 1598
Z nami od: 04.12.2016
Właśnie nic nie mogę znaleźć, ani o liczbie zgłoszeń potwierdzonych odrębnymi zakupami (czyli mam jeden serek i mogę zrobić codziennie po 10 zdjęć), ani o limicie wygranych, dobrze rozumiem?
fantasia z biżuterią. jest w promocyjnych.
audaces fortuna iuvat
Nikt tak nie uczy cierpliwości jak małe dziecko i oczekiwanie na wyniki konkursów.
asper01
Posty na forum: 1044
Z nami od: 30.12.2010
asantesana
Posty na forum: 4259
Z nami od: 14.01.2012
Konkursy dodane: 6
https://www.smola...sfakcja-Gwarantowana - serio?;/