Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
mariolakal
Posty na forum: 18577
Z nami od: 24.01.2006
Punkty karne: 0/5
Konkursy dodane: 7
Czy miał ktoś sytuację, że wpisując zgłoszenie do loterii Graj o skodę w DINO na liście nie było sklepu w którym dokonano zakupu??
ZAKUPY na wymianę paragonową:Biedronka,Bricomarche,Dino,Kaufland,Lewiatan, Lidl,Netto,Orlen,POLOmarket,Rossmann,Żabka
aanneettaa
Posty na forum: 358
Z nami od: 29.07.2008
Konkursy dodane: 0
Czy miał ktoś sytuację, że wpisując zgłoszenie do loterii Graj o skodę w DINO na liście nie było sklepu w którym dokonano zakupu??
misiamarysia
Posty na forum: 1238
Z nami od: 02.01.2018
Konkursy dodane: 3
Kinder informuje o pozytywnej weryfikacji z 13 listopada. Chciałam jeszcze tylko napisać, że rezerwy losują 7 grudnia czy jakoś tak
Cytrusek77
Posty na forum: 578
Z nami od: 16.08.2014
Konkursy dodane: 6
Kinder informuje o pozytywnej weryfikacji z 13 listopada. Chciałam jeszcze tylko napisać, że rezerwy losują 7 grudnia czy jakoś tak
Tylko kody vod idą do rezerwy niestety
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
anaesth
Posty na forum: 1090
Z nami od: 05.10.2018
Konkursy dodane: 4
Z ciekawośći zajrzałam na stronę loterii, owszem będzie losowanie i wygląda na to, że każdy, komu się nie udało dostanie niebawem nagrodę pocieszenia w postaci kodów na VOD ponieważ jest ogromna ilość nagród III stopnia, które przeszły do puli losowania dodatkowego. Jednak nie to jest najciekawsze, pofatygowałam się i policzyłam nagrody II stopnia (bony po 300zł), które przeszły na rzecz organizatora i jest ich ponad 50 szt. oraz 1 szt. pierwszego stopnia - oczywiście również przeszła na rzecz organizatora. I dodatkowo wisi 10 bonów po 300zł z ostatniego etapu, których werfikacja trwa od 13go listopada i nie spodziewam się tu pozytywnych weryfikacji... Także wychodzi na to, że organizator jest tak lekko 15-20 tyś. do przodu a kupa ludzi niech się cieszy, bo dostanie kody na filmy, które są ogólnodostępne.
No chyba, że jestem w błędzie i to co przeszło na organizatora też się losuje w dodatkowym losowaniu
I na co mi było tyle lat studiować i wybierać cholernie ciężki zawód, skoro można tak łatwo robić pieniądze?
fiona25
Posty na forum: 372
Z nami od: 07.03.2019
Z ciekawośći zajrzałam na stronę loterii, owszem będzie losowanie i wygląda na to, że każdy, komu się nie udało dostanie niebawem nagrodę pocieszenia w postaci kodów na VOD ponieważ jest ogromna ilość nagród III stopnia, które przeszły do puli losowania dodatkowego. Jednak nie to jest najciekawsze, pofatygowałam się i policzyłam nagrody II stopnia (bony po 300zł), które przeszły na rzecz organizatora i jest ich ponad 50 szt. oraz 1 szt. pierwszego stopnia - oczywiście również przeszła na rzecz organizatora. I dodatkowo wisi 10 bonów po 300zł z ostatniego etapu, których werfikacja trwa od 13go listopada i nie spodziewam się tu pozytywnych weryfikacji... Także wychodzi na to, że organizator jest tak lekko 15-20 tyś. do przodu a kupa ludzi niech się cieszy, bo dostanie kody na filmy, które są ogólnodostępne.
No chyba, że jestem w błędzie i to co przeszło na organizatora też się losuje w dodatkowym losowaniu
I na co mi było tyle lat studiować i wybierać cholernie ciężki zawód, skoro można tak łatwo robić pieniądze?
izak1000
Posty na forum: 2389
Z nami od: 17.10.2012
agakaz2
Posty na forum: 4460
Z nami od: 07.05.2017
Konkursy dodane: 7
GRY Lubisie będą wysłane wg. Regulaminu. Czyli do 25.01.2021.Taką odpowiedź dziś otrzymalam od agencji.
Poklikam w konkursach
Gram by spełniać marzenia.
deva
Posty na forum: 2255
Z nami od: 20.07.2006
Konkursy dodane: 2
roksana2802
Posty na forum: 739
Z nami od: 27.08.2018
kto jeszcze czeka na bony Wawel Jedna to za mało?
deva
slomkab
Posty na forum: 996
Z nami od: 24.07.2017
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
monkakk
Posty na forum: 2517
Z nami od: 15.01.2015
magdalena-chili
Posty na forum: 410
Z nami od: 02.03.2019
Czy przy wygranym 50 zl z potrojne wygrywanie podajecie nr dowodu osobistego?
chwilę potem dostalam kod do sklepu
halliday
Posty na forum: 732
Z nami od: 25.12.2017
olunka
Posty na forum: 4686
Z nami od: 03.06.2007
Konkursy dodane: 8
"...To piosenka, która mówi
Jak się nie ma, co się lubi
To nie lubi się i tego, co się ma."
harnas
Posty na forum: 400
Z nami od: 27.06.2011
Konkursy dodane: 5
deva
masza
Posty na forum: 5436
Z nami od: 11.11.2008
Konkursy dodane: 6
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
rufus
Posty na forum: 1427
Z nami od: 13.04.2017
Po jakim czasie Heineken wysyła @?
Za wczoraj jeszcze nie mam.