Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
rozczochrana-bobrzyca
Posty na forum: 107
Z nami od: 27.12.2017
Punkty karne: 0/5
Konkursy dodane: 0
Nie tylko filmiki ale jak zwykle linki do fotek z makietami, świecidełkami, rozkładówkami, rzeźbami...
Bo to pierwszy raz takie szopki ludzie odstawiają
Nie jedno, nie dwa, nie trzy auta wpadły na naszym forum za wysyłkę makiet do agencji...zamiast "eska na 160 znaków".
-----------------------------------------------------------------------
Kiedyś był konkurs jubileuszowy TEFAL, rozdawali swoje wypasione roboty (te za około 4 tys.). Należało zrobić zakupy, wziąć kupon ze sklepu (Biedronka), napisać życzenia...i odesłać go pocztą. Zadzwoniłam do agencji z info o "specjalistach makietowych". Miła babeczka z agencji powiedziała mi, że przyszło więcej świecących i grających makiet/laurek niż poprawnie wypełnionych kuponów ze sklepu (dostali nawet około 2-metrową patelnię wykonaną z kartonu z życzeniami
A ja sie kudźwa cieszę jak mi sie uda dobry tekst sklecić . powinnam patelnie z kartonu lepić hahah.
edzia21
Posty na forum: 8714
Z nami od: 27.03.2011
I ja się złoszczę jak mój super tekst nic nie wygrywa, a co czuje człowiek, który wyklejał patelnie 2 dni i nic nie dostał za to, hahah, nawet mi go nie szkoda
"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie..."
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
soulfly
Posty na forum: 1278
Z nami od: 17.06.2017
Punkty karne: 1/5
ziolko
Posty na forum: 8616
Z nami od: 06.01.2006
Konkursy dodane: 1
Kilka lat temu była loteria w którymś centrum handlowym (kojarzy mi się, że w Poznaniu, ale nie jestem pewna).
Trzeba było zrobić zakupy za określoną kwotę i kupon z przypiętym paragonem wrzucić do urny konkursowej.
Osoba obecna na losowaniu opowiadała, że w urny wyciągnęli nawet muffinki!!
Nie pamiętam, czy autor od muffinek coś wygrał, czy nie.
Ale za to był kiedyś konkurs w którejś sieci kin, trzeba było wypełnić kupon. I co? Auto wygrała osoba od prac grająco-świecących
Akurat miałam fazę wkurzania się na organizatorów, że nie przestrzegają własnych regulaminów i zadzwoniłam do nich, grzecznie zapytałam, dlaczego nagradzają zgłoszenie, które jest niezgodne z regulaminem.
Oni na to, że "ujęło ich kreatywne podejście do tematu i że praca wyróżniała się wśród kuponów".
No tak.. o to chodziło tej osobie (i innym cwaniakom). I kolejne auto do kolekcji było.
rare85
Posty na forum: 409
Z nami od: 29.05.2018
ankabialy
Posty na forum: 143
Z nami od: 19.10.2004
zielonaszpilka
Posty na forum: 1423
Z nami od: 23.06.2008
Konkursy dodane: 15
Nawet mi nie mówcie o tych laurkach i świecidełkach, bo mnie szlag trafia
Kilka lat temu była loteria w którymś centrum handlowym (kojarzy mi się, że w Poznaniu, ale nie jestem pewna).
Trzeba było zrobić zakupy za określoną kwotę i kupon z przypiętym paragonem wrzucić do urny konkursowej.
Osoba obecna na losowaniu opowiadała, że w urny wyciągnęli nawet muffinki!!
Nie pamiętam, czy autor od muffinek coś wygrał, czy nie.
Ale za to był kiedyś konkurs w którejś sieci kin, trzeba było wypełnić kupon. I co? Auto wygrała osoba od prac grająco-świecących
Akurat miałam fazę wkurzania się na organizatorów, że nie przestrzegają własnych regulaminów i zadzwoniłam do nich, grzecznie zapytałam, dlaczego nagradzają zgłoszenie, które jest niezgodne z regulaminem.
Oni na to, że "ujęło ich kreatywne podejście do tematu i że praca wyróżniała się wśród kuponów".
No tak.. o to chodziło tej osobie (i innym cwaniakom). I kolejne auto do kolekcji było.
zielonaszpilka
Posty na forum: 1423
Z nami od: 23.06.2008
Konkursy dodane: 15
Cześć.Czy jak mam od columbit smsa że wygraleś 1 nagrod to zmywarka Finish Lidl? Bo aż nie mogę uwierzyć.Może być pw.
ankabialy
Posty na forum: 143
Z nami od: 19.10.2004
Cześć.Czy jak mam od columbit smsa że wygraleś 1 nagrod to zmywarka Finish Lidl? Bo aż nie mogę uwierzyć.Może być pw.
Pozdrawiam
agakaz2
Posty na forum: 4514
Z nami od: 07.05.2017
Konkursy dodane: 8
Poklikam w konkursach
Gram by spełniać marzenia.
mariannaorzech
Posty na forum: 1
Z nami od: 20.01.2021
madllen
Posty na forum: 315
Z nami od: 24.08.2015
Konkursy dodane: 3
I ja się złoszczę jak mój super tekst nic nie wygrywa, a co czuje człowiek, który wyklejał patelnie 2 dni i nic nie dostał za to, hahah, nawet mi go nie szkoda
jan-no
Posty na forum: 2
Jesteś tą panią z sekretariatu, czy wspomnianym prezesem, że mówisz, że nie zmienią wyników? Brałem udział już w nie jednym konkursie, gdzie Fundator=Organizator i po wytknięciu błędów usuwali prace niezgodne z regulaminem. W końcu marka ma się dobrze kojarzyć, a niesmak w takich wypadkach pozostaje, więc wg. mnie warto walczyć, jak się ugra - może autko pojedzie do kogoś, kto uczciwiej podszedł do zadania, jeśli nie - nic nie tracicie. W ogóle wydaje mi się, że laureatem jest osoba z forum ...
Piszę, że na miejscu osób, które kupiły opony Nokian ze względu na konkurs dwa razy bym się nie zastanawiał i pisał reklamacje, bo takie cwaniactwo należy tępić
Regulamin nic nie mówił O FORMIE ODPOWIEDZI i jeśli było to pole tekstowe to w domyśle jest to odpowiedź pisemna.
Gdybym brał udział to bym sie mocno wkurzył.
Interpretacja zadania zostala wykonana regulaminowo; orginalnie, pomyslowo i kreatywnie
Domyslnie ludzie tez powinni grac wylacznie na swoje teksty i swoje zdjecia.
Tu nawet regulamin nie okreslal ilosci znakow w odpowiedzi, wiec moze samochod chcieli dac za KREATYWNOSC a nie za wierszyk /haslo, ktore pewnie by bylok"przepisem" jak to w Spolem z majonezem
Zadanie Konkursowe obejmuje odpowiedź na pytanie: Jak wyobrażasz sobie najlepszą zimową podróż z oponami Nokian Tyres?2. Wykonanie Zadania Konkursowego przez każdego Uczestnika zostanie ocenione przez komisję wyłonioną spośród przedstawicieli Organizatora (dalej: „Komisja”). Członkowie Komisji wybiorą laureatów Konkursu (dalej „Laureat” lub „LaureatKonkursu”), biorąc pod uwagę następujące kryteria przy ocenie Zadań Konkursowych wykonanych przez Uczestników: (i) kreatywność, (ii) oryginalność, (iii) pomysłowość.
jan-no
Posty na forum: 2
W zasadach konkursu, pod pytaniem: Jak będą oceniane odpowiedzi na pytanie konkursowe? jest napisane, że podstawowym kryterium oprócz kreatywności, będzie stopień nawiązania do marki Nokian Tyres. Czy ktoś z Was może w zwycięskiej odpowiedzi wskazać mi nawiązanie do marki NT. Tak na marginesie, zadałem już to pytanie na FB NT, czekam na odpowiedź.
Czy ktoś wysłał już reklamację do organizatorów konkursu?
yonex
Posty na forum: 114
Z nami od: 03.01.2018
Widzę, że na stronie konkursowej oprócz filmu została opublikowana zwycięską odpowiedź: https://www.nokia...l/konkurs-zima2020/. Moim zdaniem jest jeszcze bardziej "regulaminowa" niż ten film.
W zasadach konkursu, pod pytaniem: Jak będą oceniane odpowiedzi na pytanie konkursowe? jest napisane, że podstawowym kryterium oprócz kreatywności, będzie stopień nawiązania do marki Nokian Tyres. Czy ktoś z Was może w zwycięskiej odpowiedzi wskazać mi nawiązanie do marki NT. Tak na marginesie, zadałem już to pytanie na FB NT, czekam na odpowiedź.
Czy ktoś wysłał już reklamację do organizatorów konkursu?
misiamarysia
Posty na forum: 1299
Z nami od: 02.01.2018
Konkursy dodane: 3
Ja znalazłam w internecie konkurs BabyGO na darmowe wakacje: https://logicznezagadki.pl/konkurs-baby-go/ Mało uczestników a bardzo dużo nagród
berenika2005
Posty na forum: 381
Z nami od: 29.10.2009
rozczochrana-bobrzyca
Posty na forum: 107
Z nami od: 27.12.2017
slomkab