Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
donia7
Posty na forum: 2333
Z nami od: 22.01.2014
Punkty karne: 0/5
Konkursy dodane: 0
Głupie pytanie odnośnie np. Haribo
Zakup dowolny sklep.
Dealz tez sie liczy? Tam sa produkty niedostępne raczej w standardowych sklepach. Ma to jakiekolwiek znaczenie?
aniolka2310
Posty na forum: 1035
Z nami od: 09.11.2014
Konkursy dodane: 6
Discreet ma etapy miesięczne, więc sądzę, że główna ze stycznia poleci jak styczeń dobiegnie końca
mia
Posty na forum: 14113
Z nami od: 04.05.2010
Konkursy dodane: 28
Discreet ma etapy miesięczne, więc sądzę, że główna ze stycznia poleci jak styczeń dobiegnie końca
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
katrin1
Posty na forum: 2637
Z nami od: 19.12.2013
hakowal
Posty na forum: 217
Z nami od: 14.11.2018
Konkursy dodane: 3
Podbijam temat MK w Selgrosie, dostał ktoś z was spieniacze i kawy na dane wysłane mailowo?
ananaska
Posty na forum: 58
Z nami od: 04.11.2018
Czy Wy też macie taki problem? Czy można z tym coś zrobić?
edzia21
Posty na forum: 8714
Z nami od: 27.03.2011
Cześć! Mam pytanie dot. konkursu "Czysta przyjemność gotowania". Gdy dodaje zdjęcie za pośrednictwem formularza, zdjęcie się zniekształca (rozciąga). Zmniejszyłam rozmiar pliku i dalej jest to samo. Pisałam do Smolara, ale cisza w skrzynce.
"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie..."
ananaska
Posty na forum: 58
Z nami od: 04.11.2018
Cześć! Mam pytanie dot. konkursu "Czysta przyjemność gotowania". Gdy dodaje zdjęcie za pośrednictwem formularza, zdjęcie się zniekształca (rozciąga). Zmniejszyłam rozmiar pliku i dalej jest to samo. Pisałam do Smolara, ale cisza w skrzynce.
soulfly
Posty na forum: 1278
Z nami od: 17.06.2017
Punkty karne: 1/5
edzia21
Posty na forum: 8714
Z nami od: 27.03.2011
Incubi prosi o maila w sprawie niezgodnosci nagrody z regulaminem,zegarki konkurs Walker,dzwoniłem.
Skoro dali ciała (świadomie lub nieświadomie) to powinni sami się kontaktować.
prosiaczek
Posty na forum: 1565
Z nami od: 29.06.2018
Incubi prosi o maila w sprawie niezgodnosci nagrody z regulaminem,zegarki konkurs Walker,dzwoniłem.
scofield
Posty na forum: 418
Z nami od: 04.11.2006
Konkursy dodane: 2
domika
Posty na forum: 891
Z nami od: 20.09.2017
Konkursy dodane: 11
Napisałam
glamlady88
Posty na forum: 63
Z nami od: 04.12.2014
Konkursy dodane: 1
Napisałam
lager
Posty na forum: 684
Z nami od: 19.02.2015
Napisałam
prosiaczek
Posty na forum: 1565
Z nami od: 29.06.2018
Napisałam
slonecznik1309
Posty na forum: 3440
Z nami od: 14.07.2008
Napisałam
pamiętajcie, że wg regulaminu: reklamacja na piśmie listem poleconym, najpóxniej 30 dni od wydania nagrod
scofield
Posty na forum: 418
Z nami od: 04.11.2006
Konkursy dodane: 2
Napisałam
domika
Posty na forum: 891
Z nami od: 20.09.2017
Konkursy dodane: 11
soulfly
Posty na forum: 1278
Z nami od: 17.06.2017