Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
agusiamajusia
Posty na forum: 537
Z nami od: 30.01.2017
Punkty karne: 0/5
Konkursy dodane: 0
witegz
Posty na forum: 684
Z nami od: 02.08.2010
Konkursy dodane: 3
kasik76
Posty na forum: 85
Z nami od: 02.01.2018
anaesth
Posty na forum: 1099
Z nami od: 05.10.2018
Konkursy dodane: 4
magie1982
Posty na forum: 2268
Z nami od: 13.03.2017
Tak źle, to chyba ostatnio było w marcu
Porażka goni porażkę.
martul
Posty na forum: 956
Z nami od: 08.02.2006
Konkursy dodane: 10
mountain
Posty na forum: 829
Z nami od: 05.08.2008
FBbeata7
Posty na forum: 439
Z nami od: 09.07.2017
Punkty karne: 1/5
rufus
Posty na forum: 1443
Z nami od: 13.04.2017
Nic ostatnio nie wygrywam, obserwuję tylko,że ludzie rzucają się na każdą, nawet najmniejszą, najdziwniejszą nagrodę- na facebooku pod postami konkursowymi zgłoszeń mnóstwo, a nagród kilka.W loterie powoli przestają wierzyć, podobnie jak w kreatywne konkursy- bo kto by przeczytał te tysiące zgłoszeń przychodzących codziennie, np w Heinekenie.Chyba przerzucę się na totolotka-przynajmniej kilogramów od promowanych słodyczy mi nie przybędzie.
fiona25
Posty na forum: 402
Z nami od: 07.03.2019
Konkursy dodane: 3
agusiamajusia
Posty na forum: 537
Z nami od: 30.01.2017
kameleon1982
Posty na forum: 884
Z nami od: 01.07.2017
i to zeby jeszcze w tym 1 wygrać coś konkretnego to NIE- tylko nagrody II lub III rzedu o wartosci zazwyczaj około 100zl
ja wszystko rozumiem, ze konkurencja duza, ze kazdy chce wygrać, ale szczerze to straciłam już wiarę we własne pomysły i mozliwosci
Kiedys potrafiłam 1 zgłoszeniem wygrać nagrodę główną, teraz rzadko wygrywam chociazby nagrode dodatkową.
Chyba pora ZREZYGNOWAC i ODEJŚĆ dopoki troche kasy zostało w portfelu, nim wszystko stracę na konkursowe paragony.
Dziękuję za możliwość publicznego wyżalenia się
P.S. Na wyniki od Smolara z czekoladowego konkursu i od Albedo z szamponami juz nawet nie czekam - od razu zaklepuję sobie wpis w tym wątku.
joasiajulia
Posty na forum: 984
Z nami od: 02.07.2014
czy jest sens dalej grac i tracic nerwy jesli wygra sie w 1 konkursie na 10 lub 15 w ktorych sie wzieło udział???
i to zeby jeszcze w tym 1 wygrać coś konkretnego to NIE- tylko nagrody II lub III rzedu o wartosci zazwyczaj około 100zl
ja wszystko rozumiem, ze konkurencja duza, ze kazdy chce wygrać, ale szczerze to straciłam już wiarę we własne pomysły i mozliwosci
Kiedys potrafiłam 1 zgłoszeniem wygrać nagrodę główną, teraz rzadko wygrywam chociazby nagrode dodatkową.
Chyba pora ZREZYGNOWAC i ODEJŚĆ dopoki troche kasy zostało w portfelu, nim wszystko stracę na konkursowe paragony.
P.S. Na wyniki od Smolara z czekoladowego konkursu i od Albedo z szamponami juz nawet nie czekam - od razu zaklepuję sobie wpis w tym wątku.
Ja powoli tez trace wiare w wygrana.Ja nie wygrałam od 28 czerwca i jestem zalama,ale sie nie poddaje,chodz w dodatku padł Mi tablet,laptop,samochód .Konkursowe dno juz osiagnelam i teraz moze byc tylko lepiej
warcik
Posty na forum: 287
Z nami od: 14.03.2013
Konkursy dodane: 1
jola29k
Posty na forum: 1812
Z nami od: 27.09.2006
anaesth
Posty na forum: 1099
Z nami od: 05.10.2018
Nie ma co się poddawać. Chyba nigdy nie miałam takiego dłuższego plateau, żeby cały czas wpadały nagrody. Ciągle są góry i doliny. Najczęsciej jak się odgrażam, że po tylu porażkach kończę z konkursami, to wtedy wpada coś fajnego i gram dalej
nanajka81
Posty na forum: 2258
Z nami od: 15.06.2005
Punkty karne: 1/5
Konkursy dodane: 15
czy jest sens dalej grac i tracic nerwy jesli wygra sie w 1 konkursie na 10 lub 15 w ktorych sie wzieło udział???
jola1500
Posty na forum: 116
Z nami od: 13.01.2019
Ja powoli tez trace wiare w wygrana.Ja nie wygrałam od 28 czerwca i jestem zalama,ale sie nie poddaje,chodz w dodatku padł Mi tablet,laptop,samochód .Konkursowe dno juz osiagnelam i teraz moze byc tylko lepiej
jola1500
Posty na forum: 116
Z nami od: 13.01.2019
dwaburekoty
Posty na forum: 1598
Z nami od: 04.12.2016
Karlsbad - my się tak lubimy w kreatywnych, to może i bez problemu polubimy się w loteriach? Rok zacząłeś 2k w Milce, to skończ tą Skodą.
audaces fortuna iuvat
Nikt tak nie uczy cierpliwości jak małe dziecko i oczekiwanie na wyniki konkursów.