Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
barcza
Posty na forum: 1692
Z nami od: 02.11.2006
Punkty karne: 0/5
Konkursy dodane: 0
Czy Need for Speed działa wam koc na PC
pingu4
Posty na forum: 293
Z nami od: 26.09.2006
a ja mogę podać moje zwycięskie hasło, może kogoś zainspiruje i da upragnioną nagrodę: Lays 4 pory roku - w poszukiwaniu zaginionych smaków. (takie luźne, chipsowe nawiązanie do jednego z odcinków Indiany Jonsa)
Życzę powodzenia!
Szybcy i pieprzni - wersja syczuańska
50 twarzy zielonej cebulki
Star fromage sol-one na kosmiczne chwile
Cheesezilla na chwile grozy
La la lays i wszystko gra
zielona123
Posty na forum: 147
Z nami od: 06.07.2016
apoccalipsa
Posty na forum: 4296
Z nami od: 15.09.2004
Konkursy dodane: 1
Mam problem z regulaminem laysowego filmowego konkursu, nie otwiera mi się na telefonie.. podpowiedzcie proszę czy limit 1 nagrody jest tylko na osobę czy na gospodarstwo domowe też?
jak ktoś widzi, to proszę o wklejenie tego fragmentu
zielona123
Posty na forum: 147
Z nami od: 06.07.2016
Mam problem z regulaminem laysowego filmowego konkursu, nie otwiera mi się na telefonie.. podpowiedzcie proszę czy limit 1 nagrody jest tylko na osobę czy na gospodarstwo domowe też?
pingu4
Posty na forum: 293
Z nami od: 26.09.2006
jego kserokopii."
grzanka
Posty na forum: 121
Z nami od: 11.11.2006
Konkursy dodane: 3
jego kserokopii."
taalvikki
Posty na forum: 1160
Z nami od: 31.08.2012
a ja mogę podać moje zwycięskie hasło, może kogoś zainspiruje i da upragnioną nagrodę: Lays 4 pory roku - w poszukiwaniu zaginionych smaków. (takie luźne, chipsowe nawiązanie do jednego z odcinków Indiany Jonsa)
Życzę powodzenia!
50 twarzy zielonej cebulki
bardzo fajne! zwłaszcza "La La Lay's' mnie ujęło
ja pisałam o stixach, zmieniłam 'ogniem i mieczem' na 'solą i ketchupem' i coś tam jeszcze dodałam na koniec, ale nie pamiętam, bo mi się nie chce zapisywać. w każdym razie fajny, hehechowy konkurs, dużo fajniejszy niż loterie.
we must suffer to free our pain
luko922
Posty na forum: 4716
Z nami od: 05.08.2010
Życzę powodzenia!
ja pisałam o stixach, zmieniłam 'ogniem i mieczem' na 'solą i ketchupem' i coś tam jeszcze dodałam na koniec, ale nie pamiętam, bo mi się nie chce zapisywać. w każdym razie fajny, hehechowy konkurs, dużo fajniejszy niż loterie.
- KoneSER i zielona cebulka
- HerkuLays
- 50 twarzy Lays
- Lays - paczka zwana pożądaniem
CHYBA ZA DUŻO PARAFRAZOWANIA...
Kto nie zna mojego bloga, ten klika:
➨ http://advertisingisexciting.com/
lolka182
Posty na forum: 451
Z nami od: 26.10.2013
Kiciunia21
Posty na forum: 942
Z nami od: 11.01.2015
Życzę powodzenia!
- HerkuLays
- 50 twarzy Lays
Kiciunia21
Posty na forum: 942
Z nami od: 11.01.2015
madzia1-s
Posty na forum: 2009
Z nami od: 08.06.2016
Nie brałam udziału w tym konkursie bo regulaminowego kina u mnie brak, ale chyba się skuszę. Dla rozrywki
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
holaaolaa
Posty na forum: 349
Z nami od: 13.01.2017
joan
Posty na forum: 15438
Z nami od: 02.09.2008
Konkursy dodane: 5
Lays - paczka zwana pożądaniem
NIESCHRUPALNY - Chips który nie chciał wrócić do paki
iaziaz
Posty na forum: 2784
Z nami od: 19.03.2009
Doszły wam już wszystkie karty orlen?
Wszystko jest możliwe.
Niemożliwe wymaga po prostu wiecej czasu!
masza
Posty na forum: 5436
Z nami od: 11.11.2008
Konkursy dodane: 6
Mnie na razie najbardziej urzekły:
Lays - paczka zwana pożądaniem
NIESCHRUPALNY - Chips który nie chciał wrócić do paki
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
nataszka
Posty na forum: 2399
Z nami od: 25.02.2008
Doszły wam już wszystkie karty orlen?
"Kto podróżuje ten dwa razy żyje "
taalvikki
Posty na forum: 1160
Z nami od: 31.08.2012
Życzę powodzenia!
- HerkuLays
- 50 twarzy Lays
haha, HerkuLays świetne! paczka też, ale przypuszczam, że o pożądaniu mogli też inni pisać i to dlatego.
tadziuuu
Posty na forum: 687
Z nami od: 19.02.2016
"Skruszony" O chipsie który chciał zostać Laysem
"Od ziemniaka aż po Laysa" American dream story.
NIESCHRUPALNY - Chips który nie chciał wrócić do paki - ten wygrał a te wyżej poleciały wczoraj
może ktoś wpadnie na tory inwencji twórczej
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Najlepsza droga do zdrowia to uśmiech - najlepsza droga do uśmiechu to forumowe trolle
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------