Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
zabcia0410
Posty na forum: 818
Z nami od: 14.04.2010
Punkty karne: 0/5
Konkursy dodane: 4
misiamarysia
Posty na forum: 1299
Z nami od: 02.01.2018
Konkursy dodane: 3
Dostałam dzisiaj maila z Pudliszek z informacją o wygranych patelniach,niestety link nie działa,nie można też wysłać maila na kontakt pudliszki.Miał tak ktoś? Co zrobić w takiej sytuacji?
zabcia0410
Dostałam dzisiaj maila z Pudliszek z informacją o wygranych patelniach,niestety link nie działa,nie można też wysłać maila na kontakt pudliszki.Miał tak ktoś? Co zrobić w takiej sytuacji?
Claudia77
Posty na forum: 1949
Z nami od: 19.05.2014
zabcia0410
michalmichna
Posty na forum: 7
Z nami od: 18.08.2016
Konkursy dodane: 0
Nie wiem czy ten dział, ale mam problem z rozszyfrowaniem paragonu z lida kasa samoobsługowa. Nie wiem który numer to numer paragonu. Ktoś pomoże?
Podobna syt. z Rossmanem.
Zdjęcie celowo ucięte aby nie zaśmiecać forum.
pawelkoo
Posty na forum: 434
Z nami od: 20.04.2016
Witam,
Nie wiem czy ten dział, ale mam problem z rozszyfrowaniem paragonu z lida kasa samoobsługowa. Nie wiem który numer to numer paragonu. Ktoś pomoże?
reniii
Posty na forum: 420
Z nami od: 04.02.2019
Witam,
michalmichna
Witam,
W paragonach z biedronki nie mam problemu bo numer po prawej stronie, ale tutaj jest właśnie dziwnie i wolałem zapytać.
Organizatorem jest IQ Marketing
netka2000
Posty na forum: 314
Z nami od: 30.04.2007
Konkursy dodane: 30
michalmichna
Na stronie loterii jest taki znak zapytania przy pytaniu o nr paragonu. Kliknij w niego a światłość spłynie na Cię.
Ok wpisuję w takim razie ten u góry z prawej strony.
Dziękuję wszystkim
bibeck
Posty na forum: 361
Z nami od: 24.09.2016
Tłumaczą się brakiem towaru w polskiej dystrybucji. Swoją drogą dziwną praktyką jest organizowanie konkursu i ustalanie nagród, jeszcze przed ich zakupem...
Zapisy regulaminu nie przewidują tego typu zmiany nagrody. Czy jest sens walczyć o przyrzeczoną nagrodę, miał ktoś kiedyś podobną przygodę?
ziolko
Posty na forum: 8616
Z nami od: 06.01.2006
Konkursy dodane: 1
https://prawospor...ublicznym-slow-kilka
https://pl.wikipe...yrzeczenie_publiczne
bibeck
Posty na forum: 361
Z nami od: 24.09.2016
A nie masz mozliwosci "czekac" az sie towar znajdzie w sklepach?
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
caramela
Z nami od: 17.10.2018
caramela
Z nami od: 17.10.2018
Mam pytanie czy karty podarunkowe w Decathlon można łączyć? Mam dwie i chciałam je wykorzystać. A drugie pytanie czy jak wpisze numer karty i pin a się rozmysle to automatycznie mi przepadnie?
Nie przepadnie
Reszta zostaje
niunia568
Posty na forum: 10
Z nami od: 23.01.2021
Kindera - (chodzi o konkurs z piniatami). Udało mi się wygrać, wysłałam
swoje dane, a tu od 2 dni otrzymuję powiadomienia o konieczności podania
danych, bo dziś nagroda przepadnie....Co robić?!
ZetZ
Posty na forum: 208
Z nami od: 31.01.2014
Konkursy dodane: 29
Kochani! Jakiś czas temu widziałam post dotyczący problemu z wysyłką danych do
Kindera - (chodzi o konkurs z piniatami). Udało mi się wygrać, wysłałam
swoje dane, a tu od 2 dni otrzymuję powiadomienia o konieczności podania
danych, bo dziś nagroda przepadnie....Co robić?!
delvitto
Posty na forum: 1758
Z nami od: 14.03.2014
Kto się na tym zna, doradżcie, czemu to wciąż śmierdzi po wymianie, co mam teraz zrobić, błagam.
ziolko
Posty na forum: 8616
Z nami od: 06.01.2006
Konkursy dodane: 1
Bo coś tu ewidentnie śmierdzi (nomen omen