Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
edzia21
Posty na forum: 8649
Z nami od: 27.03.2011
Punkty karne: 0/5
Konkursy dodane: 0
Widzę na horyzoncie nową loterię Tymbark, której organizatorem jest niestety znowu Smolar. Trzeba będzie chyba nowy numer telefonu i nowy e-mail sobie załatwić, bo w poprzedniej loterii z biletami na tyle zgłoszeń, nic nie wpadło. Widzę, że już od dawna jestem na czarnej liście Smolara, bo u innych agencji to jeszcze czasem coś wygram a u nich zupełnie nic. To już nie jest zabawne.
"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie..."
reniii
Posty na forum: 405
Z nami od: 04.02.2019
Widzę na horyzoncie nową loterię Tymbark, której organizatorem jest niestety znowu Smolar. Trzeba będzie chyba nowy numer telefonu i nowy e-mail sobie załatwić, bo w poprzedniej loterii z biletami na tyle zgłoszeń, nic nie wpadło. Widzę, że już od dawna jestem na czarnej liście Smolara, bo u innych agencji to jeszcze czasem coś wygram a u nich zupełnie nic. To już nie jest zabawne.
11.7 Jednorazowy zakup promocyjny uprawnia do wysłania tylko jednego zgłoszenia udziału w loterii. Dokonanie kilku takich samych zgłoszeń na podstawie tego samego zakupu promocyjnego nie zwiększa szans uczestnika na wygraną w loterii i każde kolejne takie samo zgłoszenie będzie traktowane jako duplikat. W bazie zgłoszeń pozostanie pierwsze
prawidłowe zgłoszenie.
Powodzenia
Również życzę powodzenia.
reniii
Posty na forum: 405
Z nami od: 04.02.2019
rare85
Posty na forum: 369
Z nami od: 29.05.2018
karkocka
Posty na forum: 2837
Z nami od: 16.01.2009
Konkursy dodane: 5
Czy ktoś już dostał zwrot za Lactacyd od Smolara? Czy jeszcze nie przelewali?
Zrobię zakupy w Carrefour, Tesco, Superpharm, Netto, Auchan, Kaufland, Hebe, Drogeria Natura, Stokrotka, Lidl, Biedronka, Żabka, Pepco, Rossmann, Odido, Lewiatan, Piotr i Paweł,, TOYS'R`US, BP, Orlen, Delikatesy Centrum, Inmedio, Circle K, DUKA ...
Agnes
Posty na forum: 2506
Z nami od: 27.10.2004
Konkursy dodane: 3
kilka lat temu byłam nawet jako rezerwowa do Toyotki ( niestety pierwsza wylosowana osoba miała paragon)
Luiza12
Posty na forum: 369
Z nami od: 09.02.2014
kilka lat temu byłam nawet jako rezerwowa do Toyotki ( niestety pierwsza wylosowana osoba miała paragon)
rufus
Posty na forum: 1427
Z nami od: 13.04.2017
Jak widze przy loterii smolar to az mnie skręca.
agniehaha89
Posty na forum: 1313
Z nami od: 08.09.2016
Jak widze przy loterii smolar to az mnie skręca.
Im więcej dajesz z siebie, tym więcej osiągniesz
kermit
Posty na forum: 1045
Z nami od: 06.02.2017
ps. Czy tylko ja mam nieodparte wrażenie, że pewna znana nam osoba założyła x nowych kont i gada sama ze sobą, a w innych wątkach zadaje milion d..ilnych pytań...
delfinka101
Posty na forum: 4675
Z nami od: 08.06.2009
magisterek
Posty na forum: 849
Z nami od: 09.02.2014
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
pikawka
Posty na forum: 2172
Z nami od: 11.01.2019
Konkursy dodane: 8
Na jeden konk nie dostałam smsa, sprawdziłam po 3 tyg od wyników na stronie i okazało się, że wygrałam. Napisałam maila, że nie dostałam smsa itp. odpisali na drugi dzień, nagrodę bez problemu wydali.
Ja mam póki co pozytywna opinie o Smolarze.
"Z uśmiechem na twarzy człowiek podwaja swoje możliwości"
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
katake
Posty na forum: 483
Z nami od: 21.11.2017
optymalnie
Posty na forum: 1
Z nami od: 16.11.2020
Tak zostałem wpisany na CZARNĄ LISTE argumentuje to tym, że w takich agencjach jak FORITS, ALBEDO, KROPKA BORDO, UNIQUEONE, FRIST LINE, COLUMBIT - wygrywam regularnie po dzień dzisiejszy w smolarze nie.
Nic więcej dodawać nie trzeba. Jestem z wami od bardzo dawna - nowe konto założyłem, żeby nie robić g***burzy na swoim głównym profilu.
Pozdrawiam.
makaronik
Posty na forum: 19
Z nami od: 18.10.2020
Obserwuje cały czas ten wątek i w końcu chce rozwiać wszelkie wątpliwości czy SMOLAR ma czarną listę. Uważam, że ma. Jestem loterio-maniakiem gram co najmniej od 8 lat - w tym czasie dorobiłem się ponad 400 numerów telefonów. Od roku nie potrafię trafić w SMOLARZE nagród. Przed rokiem co jakiś czas na te 400 numerów wpadała nagroda - nawet główne.
Tak zostałem wpisany na CZARNĄ LISTE argumentuje to tym, że w takich agencjach jak FORITS, ALBEDO, KROPKA BORDO, UNIQUEONE, FRIST LINE, COLUMBIT - wygrywam regularnie po dzień dzisiejszy w smolarze nie.
Nic więcej dodawać nie trzeba. Jestem z wami od bardzo dawna - nowe konto założyłem, żeby nie robić g***burzy na swoim głównym profilu.
Pozdrawiam.
misiamarysia
Posty na forum: 1240
Z nami od: 02.01.2018
Obserwuje cały czas ten wątek i w końcu chce rozwiać wszelkie wątpliwości czy SMOLAR ma czarną listę. Uważam, że ma. Jestem loterio-maniakiem gram co najmniej od 8 lat - w tym czasie dorobiłem się ponad 400 numerów telefonów. Od roku nie potrafię trafić w SMOLARZE nagród. Przed rokiem co jakiś czas na te 400 numerów wpadała nagroda - nawet główne.
Pozdrawiam.
No i ciekawa jestem Twojego zdania o Lidii R. (to jedyna agencja, gdzie mogłabym bez trudu uwierzyć w blokowanie, no ale może po kilkunastu latach już im się ten mój numer rzeczywiście świeci na czerwono, zwłaszcza od pamiętnego konkursu coli i czipsów w Biedronce, gdzie można było codziennie wygrywać po 50 złotych i to nieograniczoną ilość razy przez cały konkurs, a że nie gram na chomiki, to mi się nazbierało).
I tak jak napisałam, nic do Ciebie nie mam, nie zaglądam nikomu do portfela ile wydaje na konkursy ani nie mieszam się, jakie ma hobby / co robi ze swoim wolnym czasem, bo przecież wszyscy na tym forum jesteśmy lekkimi freekami, skoro latamy po te ich margaryny, oleje, musztardy, świeczki i wszystko inne, byle coś wygrać. Najważniejsze, żeby nie popaść w nałóg konkursowy, co jakiś czas spojrzeć na to z innej perspektywy, odpocząć, zrobić coś bardzo fajnego dla siebie i innych i ... znowu zagrać
Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia
Agnes
Posty na forum: 2506
Z nami od: 27.10.2004
Pozdrawiam.
jesli tak to nie dziwne ze Cię zablokowali
oni mają nasze dane w swoim rejestrze i numer telefonu,
dobra rada zawsze wysyła się tylko z 1 numeru
gram w konkursy o 12 lat dłużej niz Ty więc wiem co pisze
asia2000
Posty na forum: 7
Z nami od: 24.10.2020
makaronik napisał(a):umerów? a podawałes ciagle te same dane mimo innych numerow?
oni mają nasze dane w swoim rejestrze i numer telefonu,
dobra rada zawsze wysyła się tylko z 1 numeru
gram w konkursy o 12 lat dłużej niz Ty więc wiem co pisze
NO właśnie, pytanie co z imieniem i nazwiskiem?
Agnes rozumiem, że podajesz te same dane zawsze?
optymalnie, to jak grasz w innych agencjach, dajesz im swoje dane osobowy i kilkukrotnie na nie wygrywasz?
Monika11
Posty na forum: 6301
Z nami od: 11.01.2005
Konkursy dodane: 2
Podobno szczęście jest jak Pszczółka Maja...jest gdzieś tylko nie wiadomo gdzie.