Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
prosiaczek
Posty na forum: 1194
Z nami od: 29.06.2018
Punkty karne: 0/5
Konkursy dodane: 1
żeby nie zaśmiecać "poważniejszych" wątków, zapytam tutaj: czy ktoś z Was miał nieczytelny kod z tic tac i kontaktował się z nimi? mój kod jest w połowie zasłonięty przez tę część plastikową, przez którą wyciąga się cukierki (nie jest wiadomo np. czy to T czy Y).
jeśli zdejmę tę "górę", to w razie wygranej przejdzie zdjęcie takiego opakowania?
3 dni temu do nich napisałam, ale (oczywiście) zero odzewu.
Może ktoś miał podobnie?
CHRUM!
mamimamu
Posty na forum: 142
Z nami od: 13.11.2017
Konkursy dodane: 0
żeby nie zaśmiecać "poważniejszych" wątków, zapytam tutaj: czy ktoś z Was miał nieczytelny kod z tic tac i kontaktował się z nimi? mój kod jest w połowie zasłonięty przez tę część plastikową, przez którą wyciąga się cukierki (nie jest wiadomo np. czy to T czy Y).
jeśli zdejmę tę "górę", to w razie wygranej przejdzie zdjęcie takiego opakowania?
3 dni temu do nich napisałam, ale (oczywiście) zero odzewu.
Może ktoś miał podobnie?
isiulka
Posty na forum: 3086
Z nami od: 28.05.2006
Wygrał ktos kiedyś u nich cos więcej niż zestaw produktów?
prosiaczek
Posty na forum: 1194
Z nami od: 29.06.2018
Konkursy dodane: 1
Czy ktokolwiek jest w stanie napisać cos nt Agencji Los Melores ?
Co do nagród (jakichkolwiek), nie pomogę, raczej całkiem nie po drodze mi z tą agencją.
izkak
Posty na forum: 528
Z nami od: 14.09.2015
Konkursy dodane: 6
1. Regulamin - prosty i jasny, a co najważniejsze dostępny często przed oraz po zakończeniu danej akcji na ich stronie.
2. Zgłoszenie - zazwyczaj tradycyjnie SMS, dla mnie plus za konieczność wpisywania numeru paragonu
3. Powiadomienie o wygranej - w terminie, bezproblemowy SMS (choć raz czy dwa zdarzyło mi się, że pierwsze powiadomienie nie dotarło) + powtórny SMS z przypomnieniem o wygranej i terminem na odesłanie danych.
4. Weryfikacja prawa do nagrody - dla mnie super, wystarczy skan paragonu i nie trzeba latać po pieczątki do sklepów jak produkt na paragonie opisany jest enigmatycznym słowem \"pasta C do ze\"
5. Nagrody - wysyłka w terminie, do rzeczowych dodawany paragon
6. Kontakt z agencją - dla mnie kolejny plus, na każdego wysłanego maila z pytaniem dostałam odpowiedź.
7. \"Czarna lista\" - nie, nie trzeba zmieniać starterów po każdym konkursie żeby wygrać.
Nie będę pisała, że bardziej stawiają na prozę, czy też wierszyki. Tak jak u każdego organizatora trzeba trafić \"w klucz\" dla danego pytania i mieć trochę szczęścia, bo gra bardzo dużo osób i po prostu odpowiedź musi się jakoś wyróżniać. Można u nich wygrać fajne rzeczy, a spełnieniem marzeń może być SMS z informacją o nagrodzie, bez podanego stopnia , czego Wam i sobie życzę
edzia21
Posty na forum: 8093
Z nami od: 27.03.2011
Konkursy dodane: 3
"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie..."
kalka
Posty na forum: 2638
Z nami od: 08.10.2008
http://modlitwawdrodze.pl/home/ Dla pędzących przez życie-czasem warto na chwilę się zatrzymać.
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
isiulka
Nie wiem czemu kojarzyli mi się z misiorkami...
taktoja
Posty na forum: 12
Z nami od: 12.03.2019
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
pioge7
Posty na forum: 6619
Z nami od: 25.05.2008
Hej, czy jest jakiś obecnie konkurs/loteria aby kupić płyny do naczyń?;) mam miejsce na zapasy ;:p
baxter
Posty na forum: 1450
Z nami od: 21.12.2004
Konkursy dodane: 4
Frama
Posty na forum: 405
Z nami od: 19.05.2015
Szukam info o nowej akcji/loterii cukru królewskiego gdzie do wygrania maja byc podkładki sniadaniowe, ktos chyba kiedys podawał ale nie moge znaleźć, chyba miał byc od jutra
baxter
Posty na forum: 1450
Z nami od: 21.12.2004
Szukam info o nowej akcji/loterii cukru królewskiego gdzie do wygrania maja byc podkładki sniadaniowe, ktos chyba kiedys podawał ale nie moge znaleźć, chyba miał byc od jutra
taktoja
zwyciezczyni
Posty na forum: 44
Z nami od: 19.04.2018
Proszę o podpowiedź, w konkursach jak mam na fakturę rzeczy to wpisuję w sms numer faktury czy numer z "do paragonu nr:"
taktoja
Proszę o podpowiedź, w konkursach jak mam na fakturę rzeczy to wpisuję w sms numer faktury czy numer z "do paragonu nr:"
isiulka
zwyciezczyni
Posty na forum: 44
Z nami od: 19.04.2018
@[email protected]
Posty na forum: 1735
Z nami od: 05.12.2015
Nieaktualne.
Zwycięzcy to przegrani, którzy spróbowali o jeden raz więcej
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
alan84
Posty na forum: 960
Z nami od: 09.04.2017