Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
mietowa
Posty na forum: 547
Z nami od: 27.09.2017
Punkty karne: 0/5
Konkursy dodane: 0
najrzetelniej to weryfikuje Paweł Cichy- Versus. A nawet wyśle nagrode-po to, by po odbiorze więcej paragrafów doszło.
ps, oj sasaaabp ...żeby paragonów z tej Ibizy Burn ..dokładniej nie sprawdzili-myślisz?
No, uciekam na grilla, miłego dnia wszystkim
edzia21
Posty na forum: 7563
Z nami od: 27.03.2011
najrzetelniej to weryfikuje Paweł Cichy- Versus. A nawet wyśle nagrode-po to, by po odbiorze więcej paragrafów doszło.
ps, oj sasaaabp ...żeby paragonów z tej Ibizy Burn ..dokładniej nie sprawdzili-myślisz?
"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie..."
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
darog
Posty na forum: 1840
Z nami od: 19.11.2009
Konkursy dodane: 7
"I cenzura"
nataszka
Posty na forum: 2244
Z nami od: 25.02.2008
Konkursy dodane: 3
Filipiny powrót
Fotki z podróży na instagramie maladoniaa
zdolnabestia
Posty na forum: 4130
Z nami od: 12.12.2005
Konkursy dodane: 45
Hej szukam pomocy w walce z trądzikiem u 20 letniej córki,zmiany ma od pół roku,nikt w rodzinie nie miał problemów z cerą.Była już u dermatologa ma leki ,wiem że na efekty się czeka ...ale może ktoś z Was coś doradzi
noemi
Posty na forum: 396
Z nami od: 20.11.2008
https://www.e-kon...ka.html#.W0t6itIzbDd
Wolałabym walizkę bez tego obrazka
Spotkał się może ktoś z taką usługą albo ma jakiś pomysł na to?
sabinka71
Posty na forum: 405
Z nami od: 14.07.2011
noemi
Zastanawiam się, czy można jakoś zamalować M&M'Sy na przodzie walizki, która jest do wygrania tu:
...a zamalować to można w dowolnym programie graficznym
Już wygrałam taką w którejś z poprzednich edycji, mam ją w domu i właśnie problem jest taki, że te M&M'Sy nie są naklejką do zerwania
androm
Posty na forum: 1096
Z nami od: 09.02.2006
Zastanawiam się, czy można jakoś zamalować M&M'Sy na przodzie walizki, która jest do wygrania tu:
...a zamalować to można w dowolnym programie graficznym
Już wygrałam taką w którejś z poprzednich edycji, mam ją w domu i właśnie problem jest taki, że te M&M'Sy nie są naklejką do zerwania
noemi
awi
Posty na forum: 2816
Z nami od: 24.11.2006
Konkursy dodane: 8
netka2000
Posty na forum: 363
Z nami od: 30.04.2007
Konkursy dodane: 22
http://centrumpr....acebooku,115688.html
myla
Posty na forum: 247
Z nami od: 05.12.2017
agakaz2
Posty na forum: 2684
Z nami od: 07.05.2017
Poklikam w konkursach
Gram by spełniać marzenia.
agakaz2
Kto się wybiera na męskie granie do żywca?
Poklikam w konkursach
ace
Posty na forum: 1869
Z nami od: 05.06.2006
Hej szukam pomocy w walce z trądzikiem u 20 letniej córki,zmiany ma od pół roku,nikt w rodzinie nie miał problemów z cerą.Była już u dermatologa ma leki ,wiem że na efekty się czeka ...ale może ktoś z Was coś doradzi
Albo badanie na nietolerancje pokarmowe? Często okazuje się, że nie służy nam produkt który powszechnie uznawany jest za zdrowy? (ja tak miałam...)
Kod zniżkowy na pierwsze zakupy na IHerb -5$ - PHS817.
http://iherb.com/?rcode=PHS817
joan
Posty na forum: 14687
Z nami od: 02.09.2008
Konkursy dodane: 15
Tylko okładajcie się sprawiedliwie - nie w szczepionkę!
To CO wygrałeś, jest bez znaczenia. Liczy się tylko JAK.
agakaz2
Tylko okładajcie się sprawiedliwie - nie w szczepionkę!
Poklikam w konkursach
lima
Posty na forum: 152
Z nami od: 26.11.2012
Konkursy dodane: 4
koper
Posty na forum: 2224
Z nami od: 20.03.2011
Konkursy dodane: 5
Do tego trochę rusza się jej jeden ząb, więc chciałam ją uprzedzić, że wróżka zębuszka, jakby co, to odwiedzi ją dopiero po powrocie do domu, a ona mi na to odpowiada- Mamo, ale ja wiem, że wróżka to rodzice, Mikołaj zresztą też...
Kiedy ona stała się taka dorosła?
Moja maleńka Zuchenka...