Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
pikawka
Posty na forum: 780
Z nami od: 11.01.2019
Punkty karne: 2/5
Konkursy dodane: 3
Moja pierwsza strona.
kreatia
Posty na forum: 1404
Z nami od: 04.04.2010
Punkty karne: 0/5
Czy komuś z Was zmieniła się szata graficzna strony na fioletowa i jest bardzo nieczytelna? Nie wiem czy ja cis namiwszalam
Ja nie widzę swojej stopki - sprawdzałam na 3 różnych wersjach strony
@pionas - ?
w zależności od posta.
ale jakie posty mają stopki, a jakie nie, to jest jednak zagadka.
patrzaj tu
tak bardzo, bardzo Cię wygram.
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
kumulacja
Posty na forum: 196
Z nami od: 22.06.2016
Konkursy dodane: 0
Widzę nas wszystkich jako te pracujące mróweczki, z których każda ma jakiś wkład w konkursy, ale całość
na pewno robi wrażenie! Ktoś powinien napisać o nas książkę. O naszej pracy konkursowej. O najbardziej
zaskakujących wygranych. O naszej radości. Może jakaś praca magisterska już była?
psotka
Posty na forum: 88
Z nami od: 10.03.2019
Punkty karne: 1/5
Może wszystko już wiesz
Może wszystko już masz
Może to właśnie jest szczęście
kreatia
Posty na forum: 1404
Z nami od: 04.04.2010
A komu sie udalo wygrac naprawde cenna nagrode typu auto lub 50 tysiecy? Sa wsrod nas prawdziwi zwyciezcy? U mnie wycieczka za kilka tysiecy
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
radosna
Posty na forum: 2356
Z nami od: 20.02.2007
A komu sie udalo wygrac naprawde cenna nagrode typu auto lub 50 tysiecy? Sa wsrod nas prawdziwi zwyciezcy? U mnie wycieczka za kilka tysiecy
Teraz już nie ma takich super nagród. Ale na pewno miesięcznik "M jak mieszkanie" zorganizował kiedyś dwa konkursy, w którym były mieszkania do wygrania (w Warszawie). Jedno typu studio (jednopokojowe), drugie dwupokojowe. I wszystkie te konkursy były opisowe, żadne loterie (w których nie biorę udziału). Dla jasności dodam, że mieszkania nie wygrałam. Ale znam kogoś, kto wygrał samochód za prawie 200 000 zł z dziesięć lat temu. Kto pamięta konkursy w salonach samochodowych? Albo w bankach? To były złote czasy i nieprędko wrócą. Loterii jest pełno, a opisowych konkursów z cennymi nagrodami coraz mniej. Kiedyś nie do pomyślenia było, by dawać nagrody w postaci bonów po 50 zł!
Jestem radosna jak wiosna!
psotka
Posty na forum: 88
Z nami od: 10.03.2019
pikawka
Posty na forum: 780
Z nami od: 11.01.2019
Punkty karne: 2/5
cudaczek121
Posty na forum: 5251
Z nami od: 28.02.2006
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanthera.com/pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=76199977
https://panel.demando.pl/user/recommend/token/446beeb3e7f073dc676692421eee602a151c9a17/
bibeck
Posty na forum: 305
Z nami od: 24.09.2016
Oczywiście ja wiem że to oszustwo, ale widać że cwaniacy stają się coraz bardziej perfidni. Nigdy nie płaćcie przez linki przesłane Wam w wiadomości e-mail, bo później obudzicie się z wyzerowanym kontem.
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
pionas
Posty na forum: 5714
Z nami od: 20.04.2005
Konkursy dodane: 225
Czy komuś z Was zmieniła się szata graficzna strony na fioletowa i jest bardzo nieczytelna? Nie wiem czy ja cis namiwszalam
Ja nie widzę swojej stopki - sprawdzałam na 3 różnych wersjach strony
pionas - ?
w zależności od posta.
ale jakie posty mają stopki, a jakie nie, to jest jednak zagadka.
patrzaj tu
Masz problem? Zajrzyj do FAQ a później tam gdzie mnie potrzebujesz pisz @pionas lub wyślij prywatną wiadomość
Odpowiem w możliwie najkrótszym czasie
http://adf.ly/962V - poczekaj 5 sekund i kliknij skip ad
Nie klikam tam gdzie jest wymagana rejestracja...
Coś wam się nie podoba lub coś nie działa? Piszcie -> https://www.e-konkursy.info/forum/cos-wam-sie-nie-podoba-piszcie
bubba
Posty na forum: 260
Z nami od: 01.12.2017
Konkursy dodane: 1
joan
Posty na forum: 15148
Z nami od: 02.09.2008
Konkursy dodane: 10
O co chodzi z tymi łapkami w dół przy postach? Są celowo klikane czy może jakiś błąd jest? Nie przeszkadza mi to bardzo ale jakoś tak niefajnie się na to patrzy...
Ja sobie zawsze wmawiam, że to niechcący ktoś przy przewijaniu kliknął
agakaz2
Posty na forum: 3815
Z nami od: 07.05.2017
Konkursy dodane: 12
O co chodzi z tymi łapkami w dół przy postach? Są celowo klikane czy może jakiś błąd jest? Nie przeszkadza mi to bardzo ale jakoś tak niefajnie się na to patrzy...
Poklikam w konkursach
Gram by spełniać marzenia.
bubba
Posty na forum: 260
Z nami od: 01.12.2017
Konkursy dodane: 1
Ja sobie zawsze wmawiam, że to niechcący ktoś przy przewijaniu kliknął
joan
Posty na forum: 15148
Z nami od: 02.09.2008
Konkursy dodane: 10
Być może niechcący ale wcześniej tego nie było. No,chyba że post w nieodpowiednim wątku albo spam-wówczas sama walę z radością łapki w dół
Pewnie część to rzeczywiście reakcje negatywne, ale raczej mniejszość. A ludzie, co dają łapki w dół... to przeważnie w kółko te same osobniki, więc można łatwo wyciągnąć wnioski
bruce
Posty na forum: 1496
Z nami od: 11.01.2014
Konkursy dodane: 13
Być może niechcący ale wcześniej tego nie było. No,chyba że post w nieodpowiednim wątku albo spam-wówczas sama walę z radością łapki w dół
Pewnie część to rzeczywiście reakcje negatywne, ale raczej mniejszość. A ludzie, co dają łapki w dół... to przeważnie w kółko te same osobniki, więc można łatwo wyciągnąć wnioski
oczami
as32572
Posty na forum: 287
Z nami od: 17.10.2016
Konkursy dodane: 4
patyk
Posty na forum: 214
Z nami od: 25.07.2017
dorcia0221-wp-pl