Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
azaflora
Posty na forum: 865
Z nami od: 24.03.2010
Punkty karne: 0/5
Konkursy dodane: 0
Właśnie zastanawiam się czy warto założyć FB.... widzę, że niektóre konkursy to rozmowy z botami przez Messenger... no i różne weekendowe noclegi można wygrać właściwie tylko tam. Czy ktoś ma fb tylko ze względu na konkursy? Może nawet bym miała tam jakieś zdjęcie, tylko przeraża mnie że każdy będzie je mógł widzieć (siostra mi mówiła, że gdzieś się to wyłącza, ale co i jak dokładnie to nie wie)
chciałabym dodać do znajomych tylko osoby z którymi mam kontakt, więc bez szaleństwa
. Macie Facebooka, dużo znajomych, bierzecie udział w konkursach?
Nie musisz mieć swojego zdjęcia ani imienia i nazwiska. Fotka kota psa czy widoku i będzie ok
Tu zerknij na możliwości
http://swpanel.pl/rejestracja?ref=62637
zapraszam do rejestracji - płatne ankiety
https://reaktoropinii.pl/ref/ujnab
dwaburekoty
Posty na forum: 1595
Z nami od: 04.12.2016
Właśnie zastanawiam się czy warto założyć FB.... widzę, że niektóre konkursy to rozmowy z botami przez Messenger... no i różne weekendowe noclegi można wygrać właściwie tylko tam. Czy ktoś ma fb tylko ze względu na konkursy? Może nawet bym miała tam jakieś zdjęcie, tylko przeraża mnie że każdy będzie je mógł widzieć (siostra mi mówiła, że gdzieś się to wyłącza, ale co i jak dokładnie to nie wie)
chciałabym dodać do znajomych tylko osoby z którymi mam kontakt, więc bez szaleństwa
a ja Ciebie zachęcam do założenia FB. Znajomych mam mało - w zasadzie ostatnio zrobiłam ostre czystki. zdjęć wrzucam niewiele, od święta. Nic nie publikuje.
natomiast jeśli chodzi o grupy w obszarze zawodowym lub w kontekście Twojej pasji to FB jest genialny. Zaczynam się już nazywać specjalistą od remontów starych domów, gier planszowych, czy rynku spożywczego (należę do takich grup) Nie mam problemow z organizacją i lubię poczytać o babskich biznesach (też są takie grupy). No i wisienka na torcie - antyfani pewnej instacelebrytki od rosołu (pozdrawiam wszystkie Gnidy - wiem, że tu są
dla samych grup zainteresowań FB założyć warto.
audaces fortuna iuvat
Nikt tak nie uczy cierpliwości jak małe dziecko i oczekiwanie na wyniki konkursów.
ziolko
Posty na forum: 8578
Z nami od: 06.01.2006
Konkursy dodane: 5
Na fb trzeba mieć swoje prawdziwe imię i nazwisko, bo taki jest regulamin fb. Poza tym często regulaminy konkursów mają zapis, że muszą być prawdziwe dane.
A to, że niektórzy nie mają, nie oznacza, że ktoś ich nie zgłosi i będą mieli blokadę konta.
Sama tak miałam. Imię i 2 litery z nazwiska. Ktoś mnie zgłosił i blokada. Musiałam wysyłać skan dowodu, żeby zobaczyli nazwisko i twarz (z zamazanymi innymi danymi), wtedy mi odblokowali.
nitka310 - oczywiście, że można grać na fb
Sama z tego powodu w 2010 roku założyłam konto
Najcenniejsza nagroda, jaką tam wygrałam, to weekendowy pobyt w spa (niestety, nie skorzystałam z niego, bo był bardzo krótki termin na realizację, a ja nie miałam już wolnego... więc odsprzedałam). A tak, to same drobiazgi.
Ogólnie da się wygrać, tylko teraz jest baardzo dużo chętnych, ale nie zawsze.
Moja rada - NIE BIERZ udziału w konkursach klikanych! bo nie da się tam wygrać normalnie, chyba, ze będziesz należeć do grup lajkowych...
ziolko
Grupy zainteresowań są bardzo fajne.
Grupy zdrowotne, kulinarne, zawodowe, sprzedażowe, o oszustach na fb (np https://www.faceb...ps/129637791061658), są świetne! dużo by wymieniać.
prosiaczek
Posty na forum: 1516
Z nami od: 29.06.2018
a ja Ciebie zachęcam do założenia FB. Znajomych mam mało - w zasadzie ostatnio zrobiłam ostre czystki. zdjęć wrzucam niewiele, od święta. Nic nie publikuje.
natomiast jeśli chodzi o grupy w obszarze zawodowym lub w kontekście Twojej pasji to FB jest genialny. Zaczynam się już nazywać specjalistą od remontów starych domów, gier planszowych, czy rynku spożywczego (należę do takich grup) Nie mam problemow z organizacją i lubię poczytać o babskich biznesach (też są takie grupy). No i wisienka na torcie - antyfani pewnej instacelebrytki od rosołu (pozdrawiam wszystkie Gnidy - wiem, że tu są
dla samych grup zainteresowań FB założyć warto.
pikawka
Posty na forum: 2176
Z nami od: 11.01.2019
Konkursy dodane: 8
pikawka nie wprowadzaj w błąd.
Na fb trzeba mieć swoje prawdziwe imię i nazwisko, bo taki jest regulamin fb. Poza tym często regulaminy konkursów mają zapis, że muszą być prawdziwe dane.
A to, że niektórzy nie mają, nie oznacza, że ktoś ich nie zgłosi i będą mieli blokadę konta.
Sama tak miałam. Imię i 2 litery z nazwiska. Ktoś mnie zgłosił i blokada. Musiałam wysyłać skan dowodu, żeby zobaczyli nazwisko i twarz (z zamazanymi innymi danymi), wtedy mi odblokowali.
nitka310 - oczywiście, że można grać na fb
Sama z tego powodu w 2010 roku założyłam konto
Najcenniejsza nagroda, jaką tam wygrałam, to weekendowy pobyt w spa (niestety, nie skorzystałam z niego, bo był bardzo krótki termin na realizację, a ja nie miałam już wolnego... więc odsprzedałam). A tak, to same drobiazgi.
Ogólnie da się wygrać, tylko teraz jest baardzo dużo chętnych, ale nie zawsze.
Moja rada - NIE BIERZ udziału w konkursach klikanych! bo nie da się tam wygrać normalnie, chyba, ze będziesz należeć do grup lajkowych...
"Z uśmiechem na twarzy człowiek podwaja swoje możliwości"
ziolko
fiona25
Posty na forum: 384
Z nami od: 07.03.2019
Konkursy dodane: 3
Nie musisz mieć swojego zdjęcia ani imienia i nazwiska. Fotka kota psa czy widoku i będzie ok
rufus
Posty na forum: 1440
Z nami od: 13.04.2017
halliday
Posty na forum: 735
Z nami od: 25.12.2017
Konkursy dodane: 6
Minusem jest to, że niektórym osobom ze znajomych (nie wiem od czego to jest zależne) wyświetlają się nasze komentarze i później widać to zgłoszenie konkursowe.
kejm
Posty na forum: 156
Z nami od: 04.08.2020
Minusem jest to, że niektórym osobom ze znajomych (nie wiem od czego to jest zależne) wyświetlają się nasze komentarze i później widać to zgłoszenie konkursowe.
Próbowałam znaleźć rozwiązanie, ale nie znalazłam. Jeśli ktoś wie jak wyłączyć powiadamianie o komentarzach to proszę podzielcie się.
tormenta77
Posty na forum: 60
Z nami od: 26.12.2018
nitka310
Posty na forum: 545
Z nami od: 19.09.2018
rufus
rufus
nitka310
Posty na forum: 545
Z nami od: 19.09.2018
rufus
Jeśli skomentujesz zdjęcie kuzynki i ona ma ustawione zdjecie dla znajomych to nikt inny poza nimi komentarza nie zobaczy.
A fanpage są publiczne. W każdym razie też mogą zobaczyc to Twoi znajomi, jesli im sie to wyswietli na tablicy. A kazda inna osoba moze wejsc na strone i zobaczyc komentarze.
ziolko
rufus
Chyba to zależy od tego, czy jakaś osoba z grona znajomych obserwuje Wasz profil. I tylko ta osoba może zmienić swoje ustawienia
ziolko
Chyba to zależy od tego, czy jakaś osoba z grona znajomych obserwuje Wasz profil. I tylko ta osoba może zmienić swoje ustawienia
Wypowiedź była edytowana 1 razy.