Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
bezaczek7
Posty na forum: 2181
Z nami od: 17.07.2011
Punkty karne: 0/5
Konkursy dodane: 0
Tak z ciekawości. Przechodziłaś Covid?
Mam wrazenie, ze skora glowy jakas bardziej wrazliwa, mocniej doskwiera pociagniecie za wlosy, jakos bardziej dziubie, nie wiem? Albo juz jestem przewrazliwiona.
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=13898213
http://olx.pl/oferty/uzytkownik/3xiR/
Wymiana:zestawy lego(nowe oraz bardzo stare,używane,niekompletne),książki fantastyczne,coś dla syna 6 lat,tani telDualSim,bony itm,kauf,rozważę wszystko.
ZAKUPY:Lidl,Biedronka,ABC,Koliber,Natura,Żabka,DC,Orlen,Lewiatan,Eurosklep,Moya; okazjonalnie:Kauf,ITM,CircleK,Aldi,Hebe,BP.
ziolko
Posty na forum: 8575
Z nami od: 06.01.2006
Konkursy dodane: 5
Pytam o to, bo poziom żelaza i tarczyca mają wpływ na włosy.
melancholia
Posty na forum: 105
Z nami od: 17.05.2019
Konkursy dodane: 4
kermit
Posty na forum: 1045
Z nami od: 06.02.2017
Mam wrazenie, ze skora glowy jakas bardziej wrazliwa, mocniej doskwiera pociagniecie za wlosy, jakos bardziej dziubie, nie wiem? Albo juz jestem przewrazliwiona.
Pytam, bo podobno część osób po covidzie skarży się na wypadanie włosów. Ale w takim razie to nie to. Bo w tamtym przypadku ma to związek m.in. ze stresem, przyjmowanymi lekami, wysoką gorączką itd. Może warto skonsultować się z trychologiem?
Claudia77
Posty na forum: 1933
Z nami od: 19.05.2014
Konkursy dodane: 7
Pytam, bo podobno część osób po covidzie skarży się na wypadanie włosów. Ale w takim razie to nie to. Bo w tamtym przypadku ma to związek m.in. ze stresem, przyjmowanymi lekami, wysoką gorączką itd. Może warto skonsultować się z trychologiem?
bezaczek7
Posty na forum: 2181
Z nami od: 17.07.2011
Ja polecam na włosy mech irlandzki np. taki pod linkiem. Zostawiam go namoczonego na noc w wodzie, rano wypłukuję dokładnie z piasku i miksuję z odrobiną wody. Powstaje z tego gęsta papka, przechowuję ją w słoiku w lodówce i robię z tego koktajle. Dodaję do nich tez siarkę organiczną, olej z wiesiołka i pokrzywę. Ale taką w całości, świeżą, a nie żadne herbatki czy tabletki. Poza sezonem hoduję w doniczce. Nasiona są na allegro.
glena
Posty na forum: 643
Z nami od: 31.03.2016
Konkursy dodane: 3
Wypadaja mi wlosy od paru tygodni. Czas dzialac. Kupilam serum Radical i szampon Dermena, do lykania Maxi krzem. Dopiero zaczynam. Macie jakies prywatne doswiadczenia, poza badaniami, na co zwrocic uwage, co warto jesc, jakies smarowidla czy cos? Tak na wzmocnienie. Na stres nie mam na teraz wplywu. Jest jak jest. Konkursy nie pomagaja
w internecie rozne rzeczy wypisuja i wiem, ze na kazdego dziala co innego. Szukam punktu zaczepienia.
a od wewnątrz to https://sklepanwe...-your-hair-suplement
to są strony producentów, ale np. na allegro kupisz taniej
Jak chodzi o stres, to możesz zastanowić się nad ashwagandą https://pantablet...wagandha-jak-dziala/
Oczywiście to sprawdziło się u mnie, a u Ciebie nie musi.
No i wiadomo - zawsze dobrze się zbadać nawet jak nam się zdaje, że znamy przyczynę danego stanu rzeczy.
sks900
Posty na forum: 178
Z nami od: 16.11.2018
slonecznik1309
Posty na forum: 3431
Z nami od: 14.07.2008
Wypadaja mi wlosy od paru tygodni. Czas dzialac. Kupilam serum Radical i szampon Dermena, do lykania Maxi krzem. Dopiero zaczynam. Macie jakies prywatne doswiadczenia, poza badaniami, na co zwrocic uwage, co warto jesc, jakies smarowidla czy cos? Tak na wzmocnienie. Na stres nie mam na teraz wplywu. Jest jak jest. Konkursy nie pomagaja
w internecie rozne rzeczy wypisuja i wiem, ze na kazdego dziala co innego. Szukam punktu zaczepienia.
marzanna
Posty na forum: 1195
Z nami od: 30.01.2006
Konkursy dodane: 2
"Some people are wise. Some otherwise"
bruce
Posty na forum: 1877
Z nami od: 11.01.2014
Pecunia non olet
melancholia
Posty na forum: 105
Z nami od: 17.05.2019
Konkursy dodane: 4
Ja polecam na włosy mech irlandzki np. taki pod linkiem. Zostawiam go namoczonego na noc w wodzie, rano wypłukuję dokładnie z piasku i miksuję z odrobiną wody. Powstaje z tego gęsta papka, przechowuję ją w słoiku w lodówce i robię z tego koktajle. Dodaję do nich tez siarkę organiczną, olej z wiesiołka i pokrzywę. Ale taką w całości, świeżą, a nie żadne herbatki czy tabletki. Poza sezonem hoduję w doniczce. Nasiona są na allegro.
magdalena-chili
Posty na forum: 410
Z nami od: 02.03.2019
Na olx czy allegro nie da rady, nie można.
Karton Martini Prosseco...
kermit
Posty na forum: 1045
Z nami od: 06.02.2017
Mam pytanie... gdzie można legalnie, jako osoba fizyczna, sprzedać alkohol?
Na olx czy allegro nie da rady, nie można.
Karton Martini Prosseco...
Nigdzie. Jakikolwiek obrót alkoholem wymaga koncesji/zezwolenia, choćby jednorazowego.
chochliczka
Posty na forum: 2748
Z nami od: 02.10.2006
superloser
Posty na forum: 31
Z nami od: 08.07.2017
nniewidzialnaa
Posty na forum: 305
Z nami od: 14.02.2006
Konkursy dodane: 5
Lub jeśli się nie da bez tego to szukam takiego programu, w którym jest to możliwe.
Muszę zrobić ankietę i założenia są następujące:
ankieta jest dostępna dla wszystkich
możliwe jest wybranie jednej odpowiedzi
nie ma możliwości brania udziału w ankiecie kilka razy z tego samego telefonu
Ma ktoś jakiś pomysł?:)
ace
Posty na forum: 1958
Z nami od: 05.06.2006
bezaczek7 robiłaś ostatnio wyniki krwi? Typu morfologia, żelazo, ferrytyna, hormony tarczycy?
Pytam o to, bo poziom żelaza i tarczyca mają wpływ na włosy.
Kod zniżkowy na pierwsze zakupy na IHerb -5$ - PHS817.
http://iherb.com/?rcode=PHS817
bajm
Posty na forum: 201
Z nami od: 29.12.2005
Konkursy dodane: 1
Szukam odpowiedzi na pytanie czy jest jakiś sposób by wypełniając ankietę z formularza google nie musieć logować się na konto google?
angel24
Posty na forum: 2
Z nami od: 02.12.2020