Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
edith
Posty na forum: 2214
Z nami od: 10.04.2010
Punkty karne: 0/5
Konkursy dodane: 0
Jestem wykończona... Chyba się potnę... Sprzedałam wreszcie na allegro buty, które mój Pan i władca przywiózł mi 2 lata temu z Irlandii, a były dla mnie zbyt wysokie... Wczoraj doszła kasa, dzisiaj ją wypłaciłam bo byłam jak zwykle bez grosza... Oczywiście wszystko zostawiłam w markecie bo w lodówce było tylko światło... Buty leżały w piwnicy od dwóch lat, a dzisiaj ich nie było !!! Okazało się, że Pan dał je swojej siostrze na urodziny w ubiegłym tygodniu bo były w jej stylu...
Zabić gościa??? A kto odeśle kasę kupującemu???
No to masz problem
Gość
Jestem wykończona... Chyba się potnę... Sprzedałam wreszcie na allegro buty, które mój Pan i władca przywiózł mi 2 lata temu z Irlandii, a były dla mnie zbyt wysokie... Wczoraj doszła kasa, dzisiaj ją wypłaciłam bo byłam jak zwykle bez grosza... Oczywiście wszystko zostawiłam w markecie bo w lodówce było tylko światło... Buty leżały w piwnicy od dwóch lat, a dzisiaj ich nie było !!! Okazało się, że Pan dał je swojej siostrze na urodziny w ubiegłym tygodniu bo były w jej stylu...
Gość
No ale skoro tak to - niech oddaje kase bo to tak jakby kupił poza allegro
maria1980
Posty na forum: 2818
Z nami od: 03.01.2010
wkurza mnie mój niereformowalny mąż,co dzień powtarzam bierz paragony,a on dzień w dzień zapomina!
buhaha-to tak jak moj:)
mój bierze ale od razu wyrzuca
mój to pyta ze zdziwieniem - a papierki nie wystarczą?
heheheh
maria1980
Posty na forum: 2818
Z nami od: 03.01.2010
I źle mi z tym....ale nauczylście mnie,że trzeba walczyć o swoje,a nie siedzieć cicho i czekać...
zaczytana-pola
Posty na forum: 9506
Z nami od: 24.03.2009
Konkursy dodane: 7
Gość
swoją drogą mam nadzieję że komisja ma poczucie humoru...
agamaty
Posty na forum: 2879
Z nami od: 13.01.2009
No ale skoro tak to - niech oddaje kase bo to tak jakby kupił poza allegro
zabić a potem jeszcze raz zabić
Gość
wkurza mnie mój niereformowalny mąż,co dzień powtarzam bierz paragony,a on dzień w dzień zapomina!
heheheh
mam szczęscie, dla mojego to już normalka, że paragon zawsze musi zostać w portfelu
rifle77
Posty na forum: 343
Z nami od: 10.04.2006
Konkursy dodane: 4
heheheh
U mnie jest tak samo - tylko że z .... moją żoną
Zwrot pieniędzy za zakupy: https://www.planetplus.pl/rejestracja/23761/
https://www.tipli.pl/p/243786
Gość
wkurza mnie że było tyle czasu na konkurs Always a ja w ostatniej chwili wysłałam jakieś łzawe smsy!
swoją drogą mam nadzieję że komisja ma poczucie humoru...
u mnie dokaldnie ta sama sytuacja, wymysliłam jakies 2 cieniutkie haselka, a przy trzecim...zasnęlam i obudzilam się o 3 w nocy, a paragonow chyba 8 z różnych sklepów, oczywiście kupione na poczatku promocji, ale ja jak zwykle z wszystkim zwlekam do ostatniej chwili
ewe85lina
Posty na forum: 286
Z nami od: 03.11.2006
heheheh
U mnie jest tak samo - tylko że z .... moją żoną
co ja bym dała,żeby mój mąż chciał grać w konkursy (może jemu by to lepiej wychodziło)
przynosiłabym zakupy,paragony wszystko
a wkurza mnie remont- jak ja tego nie znoszę
Gość
merynosek
Posty na forum: 1801
Z nami od: 13.09.2009
28 marca zamówiłam 2 nagrody za punkty i nadal ich nie mam! W końcu Pani odp, że do końca lipca je dostanę... W połowie sierpnia zapytałam co z moimi nagrodami i CISZA
agnus27
Posty na forum: 139
Z nami od: 28.09.2005
zeida
Posty na forum: 699
Z nami od: 02.05.2007
agamaty
Posty na forum: 2879
Z nami od: 13.01.2009
bridget
Posty na forum: 5854
Z nami od: 11.08.2009
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
enia2007
Posty na forum: 898
Z nami od: 25.07.2007
wkurza mnie to ze zazeram orzeszki z nerwów i nie moge przestac!, moje dziecko jutro 1 raz idzie do przedszkola a ja sie spalam normalnie wrrrr
nie przejmuj się,przeżywam to samo i mam nadzieję że będzie dobrze
delfinka101
Posty na forum: 4675
Z nami od: 08.06.2009