Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
ameryka
Posty na forum: 440
Z nami od: 04.05.2012
Punkty karne: 0/5
Konkursy dodane: 0
pikawka
Posty na forum: 2188
Z nami od: 11.01.2019
Konkursy dodane: 9
Ktoś jest ciekawy wyników brecka? No to hop: https://m.faceboo...438232756852/?type=3
/edit: wkurzają mnie agencje, które swój regulamin maja gdzieś
Co za żenada - twierdzą, że odpowiedź została przesłana bez spacji - kto w ogóle czyta gnioty bez spacji? O nagradzaniu tekstu, co nie posiada spacji czy znaków interpunkcyjnych nawet nie wspomnę
"Z uśmiechem na twarzy człowiek podwaja swoje możliwości"
zielonaszpilka
Posty na forum: 1368
Z nami od: 23.06.2008
Ktoś jest ciekawy wyników brecka? No to hop: https://m.faceboo...438232756852/?type=3
Co za żenada - twierdzą, że odpowiedź została przesłana bez spacji - kto w ogóle czyta gnioty bez spacji? O nagradzaniu tekstu, co nie posiada spacji czy znaków interpunkcyjnych nawet nie wspomnę
Aha, nie twierdzę że przez brak spacji po kropce czy brak przecinka odrzucałabym zgłoszenie;) ale już za błędy ortograficzne tak;)
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
cudaczek121
Posty na forum: 5586
Z nami od: 28.02.2006
Aha, nie twierdzę że przez brak spacji po kropce czy brak przecinka odrzucałabym zgłoszenie;) ale już za błędy ortograficzne tak;)
NiebrałamudziałuwtymkonkursieBreckaleuważamżetojużjestostreprzegięcienagrodzeniezgłoszeniapisanegociurkiembez zachowaniajakichkolwiekzasadinterpunkcji
Naprawdę nie widać różnicy pomiędzy powyższymi dwoma zdaniami?Mnie aż oczy rozbolały od czytania tego pisanego jednym ciągiem.
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanthera.com/pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=76199977
https://panel.demando.pl/user/recommend/token/446beeb3e7f073dc676692421eee602a151c9a17/
kreatia
Posty na forum: 1618
Z nami od: 04.04.2010
Konkursy dodane: 3
nagrody przychodzą pęczkami... (porażki też)
cudaczek121
Posty na forum: 5586
Z nami od: 28.02.2006
Cudaczku, brak spacji to wymówka puszczona zawistnym, rozżalonym i nie znającym się na zabawie konkursowiczom. Żeby się zgadzało. Agencja nie potrafiła przygotować formularza ogrnaiczajacego ilość znaków (co jest mega proste swoją drogą)
androm
Posty na forum: 1819
Z nami od: 09.02.2006
Tylko, że wtedy każdy czytający to na fb by się zastanowił, że jak to możliwe, że takie coś zostało nagrodzone.
zielonaszpilka
Posty na forum: 1368
Z nami od: 23.06.2008
Nie brałam udziału, ale moim zdaniem, skoro ktoś (niby) napisał" ciurkiem" to w tej formie powinni zaprezentować to hasło, bo takie hasło zgłosił.
Tylko, że wtedy każdy czytający to na fb by się zastanowił, że jak to możliwe, że takie coś zostało nagrodzone.
Czy z pierwszego konkursu wrzucili gdzieś zwycięskie hasło?
jokan
Posty na forum: 7673
Z nami od: 13.07.2009
Konkursy dodane: 13
- dziecko zachorowalo
- samochod sie rozkraczyl
...czekam na dalsze kreatywnosci
I chodzi o to, że nie proponuja innego terminu, tylko to i koniec. Wiec dla mnie jest to zwykla glupia wymowka. Nie prosciej powiedziec, ze nie jest ktos juz zainteresowany?
Zrobię zakupy:
ITM, Dino, Tesco, Żabka,Biedronka, Polomarket, Stokrotka, Delikatesy Centrum, Lotos, Orlen, Rossmann...inne - zapraszam:)
reniii
Posty na forum: 414
Z nami od: 04.02.2019
monkakk
Posty na forum: 2518
Z nami od: 15.01.2015
Konkursy dodane: 4
Nie brałam udziału, ale moim zdaniem, skoro ktoś (niby) napisał" ciurkiem" to w tej formie powinni zaprezentować to hasło, bo takie hasło zgłosił.
Czy z pierwszego konkursu wrzucili gdzieś zwycięskie hasło?
androm
ludzie sie umawiaja, ze chca cos kupic, a potem albo pisza albo dzwonia i takie rozne rzeczy wymyslaja...no kreatywnosc ponad wszystko
- dziecko zachorowalo
I chodzi o to, że nie proponuja innego terminu, tylko to i koniec. Wiec dla mnie jest to zwykla glupia wymowka. Nie prosciej powiedziec, ze nie jest ktos juz zainteresowany?
nie wiem czy na tym serwisie kumuluje sie jakas dziwna grupa, ale to co potrafia wyczyniać to masakra
mnie jedni dwa dni meczyli, non stop czy aktualne itd.,umowili sie rano, zmienilam dla nich plany, bo jechali z daleka, a oni po poludniu, na pol godziny przed tym jak mieli przyjsc napisali sms "nie przyjedziemy". Ani sorry, ani nic.
Nie wiem skąd się biorą ci ludzie tam, ale to jakas specyficzna podgrupa chamów i prostaków.
A podejmowanie decyzji w narodzie to normalnie zanikło. Sami nie wiedzą czego chcą. Chcą. Nie chcą.
Dziwny tok myślenia: - Aktualne? - Tak. - No to już nie chcę.
Ogólnie, ja nie zawracałabym komuś gitary gdybym nie była zdecydowana za zakup. A jakbym była zdecydowana to bym poszła i kupiła. Wydaje mi się to proste i logiczne, ale dla większości widzę, że to przerasta ich możliwości intelektualne.
ludzka_istota
Posty na forum: 3490
Z nami od: 08.01.2005
Konkursy dodane: 27
ludzie sie umawiaja, ze chca cos kupic, a potem albo pisza albo dzwonia i takie rozne rzeczy wymyslaja...no kreatywnosc ponad wszystko
- dziecko zachorowalo
nie wiem czy na tym serwisie kumuluje sie jakas dziwna grupa, ale to co potrafia wyczyniać to masakra
mnie jedni dwa dni meczyli, non stop czy aktualne itd.,umowili sie rano, zmienilam dla nich plany, bo jechali z daleka, a oni po poludniu, na pol godziny przed tym jak mieli przyjsc napisali sms "nie przyjedziemy". Ani sorry, ani nic.
Nie wiem skąd się biorą ci ludzie tam, ale to jakas specyficzna podgrupa chamów i prostaków.
A podejmowanie decyzji w narodzie to normalnie zanikło. Sami nie wiedzą czego chcą. Chcą. Nie chcą.
Ogólnie, ja nie zawracałabym komuś gitary gdybym nie była zdecydowana za zakup. A jakbym była zdecydowana to bym poszła i kupiła. Wydaje mi się to proste i logiczne, ale dla większości widzę, że to przerasta ich możliwości intelektualne.
So I'm never gonna dance again
The way I danced with you
sylzab2294
Posty na forum: 2895
Z nami od: 04.08.2008
Konkursy dodane: 10
- dziecko zachorowalo
Gdy już myślisz, że wszystko się układa...Nagle w drewnianym kościele, kolejna cegła na Ciebie spada...
wilhelmzdobywca
Posty na forum: 118
Z nami od: 15.03.2019
edit: nie wiem co się dzieje, ucina mi cytat z powyższej wypowiedzi @sylzab2294
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
bonitta
Posty na forum: 449
Z nami od: 24.07.2015
delfinka101
Posty na forum: 4673
Z nami od: 08.06.2009
niech zgadne... ludzie z olx?
azaflora
Posty na forum: 865
Z nami od: 24.03.2010
jokan napisał(a):
1 - człowiek szukał takiej specjalnej ssawki do odkurzacza /już od dawna ich nie produkują, OK, napisałam, że mam. Poprosił o zdjęcia, wysłałam...dziękuję, bo koleżanka nie wierzyła, że takie były. O żesz ty...
2 - zamiana: moje wygrane kosmetyki za jej torebkę, spotykamy się w jej dzielnicy, OK. Pojechał mąż, kilka minut przed umówioną godziną...jednak się rozmyśliłam
Oba te portale to porażka
http://swpanel.pl/rejestracja?ref=62637
zapraszam do rejestracji - płatne ankiety
https://reaktoropinii.pl/ref/ujnab
androm
jokan napisał(a):
1 - człowiek szukał takiej specjalnej ssawki do odkurzacza /już od dawna ich nie produkują, OK, napisałam, że mam. Poprosił o zdjęcia, wysłałam...dziękuję, bo koleżanka nie wierzyła, że takie były. O żesz ty...
2 - zamiana: moje wygrane kosmetyki za jej torebkę, spotykamy się w jej dzielnicy, OK. Pojechał mąż, kilka minut przed umówioną godziną...jednak się rozmyśliłam
skoro jej nie ma to przecież nie widzi:)
mama-l-k-m
Posty na forum: 867
Z nami od: 11.09.2018
Konkursy dodane: 1
jokan napisał(a):
po córce bujaczek - odbiór osobisty - to czasami w skrzynce koło domu Pani mi jajka zostawia bo jej jeszcze opuściłam od wystawionej ceny.
Słuchawki z Tic Tac bez problemu poszły i mało zapytań - konkretnie.
Wczoraj wystawiłam sprawną pralke od sąsiadki po 16 a o 20 jej już nie miała a dziś tak samo teściowej sprzedałam jeszcze chłopakom słoiki ogórków dała bo nie miała wydać
Jak odkupowałam dla syna kombinezon narciarski to Pani mi jeszcze w gratisie bluzę pod ten kombinezon dała więc moje odczucia są bardzo pozytywne.
W temacie dalej mnie wkurza brak zaginionej karty pamięci
Wypowiedź była edytowana 1 razy.