Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
patyk
Posty na forum: 383
Z nami od: 25.07.2017
Punkty karne: 0/5
Konkursy dodane: 0
A ja się dowiedziałam, że moja starsza sąsiadka została zostawiona przez rodzinę na pastwę losu. Kobieta schorowana, ok. 90 lat, praktycznie nie wychodzi z domu. Ostatnio nosiłam jej obiady. Ktoś z rodziny był tylko na weekend podać jej kilka produktów spożywczych. Dziś się żaliła, że ma wysokie ciśnienie i została bez leków. Poprosiła o pomoc w zakupie i obiecała, że odda jak rodzina jej przywiezie. Jeszcze chciała, żeby sprawdzić czy jej się telefon zepsuł, bo nie może się do nich dodzwonić. Strasznie mi się przykro zrobiło jak zobaczyłam, że od grudnia ma niedoładowane konto i przez cały ten czas próbowała wykonać do nich tyle połączeń, a oni nawet nie zasilili jej konta, żeby mieć z nią kontakt... Sporadycznie tylko pojedynczo przyjeżdżają zobaczyć co się tam u niej dzieje. A to ludzie wykształceni, z dobrą pozycją społeczną. Córka tej Pani publikuje na mediach społecznościowych apele, żeby w obecnej sytuacji dbać o innych. Może nieładnie tak obgadywać, ale jakoś mnie to zasmuciło dzisiaj. Zwłaszcza, że pewnie jest więcej takich starszych osób.
Eh no właśnie niektórzy to na pokaz tylko apele na fb umieszczają a o najbliższych nie dbają....
Fantastycznie że się zainteresowalas jej losem, mega szacunek i wiara w ludzi wraca. Dziękuję!
bubba
Posty na forum: 366
Z nami od: 01.12.2017
A ja jestem mega wqr....
Zgłoszenie z nr paragonu poszło na znajomego nr tel wcześnie uprzedzając, że tak zrobię i żeby dał znać jak coś dostanie o wygranej.
I co, wczoraj się dowiaduję, że "...no coś było" ale już za późno bo to było 2 albo 3 tyg temu.
Do tej pory mnie szlak chce trafić bo ponad 1tyś przeszedł obok nosa..
I nie o kaskę już chodzi bardziej ..ehh
Ja w sprawach konkursowych ufam tylko sobie, nawet męża nie jestem pewna na 100% bo raz przyszedł do niego sms z wygraną to nawet nie widział że jest, dobrze że systematycznie sprawdzam jego tel (oczywiście za pozwoleniem)
as32572
Posty na forum: 424
Z nami od: 17.10.2016
pikawka
Posty na forum: 2181
Z nami od: 11.01.2019
Konkursy dodane: 9
chleb w lokalnej piekarni od piątku podrożał z 4.60 na 5.90
"Z uśmiechem na twarzy człowiek podwaja swoje możliwości"
assal
Posty na forum: 2715
Z nami od: 24.07.2008
Czekając na...
zaczytana-pola
Posty na forum: 9506
Z nami od: 24.03.2009
Konkursy dodane: 7
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
Monika11
Posty na forum: 6303
Z nami od: 11.01.2005
Konkursy dodane: 2
Podobno szczęście jest jak Pszczółka Maja...jest gdzieś tylko nie wiadomo gdzie.
fantagiro
Posty na forum: 715
Z nami od: 14.11.2018
Punkty karne: 1/5
A ja jestem mega wqr....
Zgłoszenie z nr paragonu poszło na znajomego nr tel wcześnie uprzedzając, że tak zrobię i żeby dał znać jak coś dostanie o wygranej.
I co, wczoraj się dowiaduję, że "...no coś było" ale już za późno bo to było 2 albo 3 tyg temu.
Do tej pory mnie szlak chce trafić bo ponad 1tyś przeszedł obok nosa..
I nie o kaskę już chodzi bardziej ..ehh
Ja w sprawach konkursowych ufam tylko sobie, nawet męża nie jestem pewna na 100% bo raz przyszedł do niego sms z wygraną to nawet nie widział że jest, dobrze że systematycznie sprawdzam jego tel (oczywiście za pozwoleniem)
Jak tak można !!
https://www.youtu.../watch?v=CzpgK-XMCS4
..z konkursami, loteriami jest jak z chodzeniem po bagnach -> wciągają
azaflora
Posty na forum: 865
Z nami od: 24.03.2010
fantagiro napisał(a):
Jak tak można !!
https://www.youtu.../watch?v=CzpgK-XMCS4
Kiedyś wygrywałam bony do Auchan, jedna osoba przez 7 dni nie miała czasu odebrać, a jadąc do pracy i w drodze powrotnej mijała Auchan. To był bon na 50zł, za mało, więc przepadł i tej osobie już g... szkoda mojego wysiłku i dobrych chęci.
http://swpanel.pl/rejestracja?ref=62637
zapraszam do rejestracji - płatne ankiety
https://reaktoropinii.pl/ref/ujnab
joan
Posty na forum: 15451
Z nami od: 02.09.2008
Konkursy dodane: 5
A ja się dowiedziałam, że moja starsza sąsiadka została zostawiona przez rodzinę na pastwę losu. Kobieta schorowana, ok. 90 lat, praktycznie nie wychodzi z domu. Ostatnio nosiłam jej obiady. Ktoś z rodziny był tylko na weekend podać jej kilka produktów spożywczych. Dziś się żaliła, że ma wysokie ciśnienie i została bez leków. Poprosiła o pomoc w zakupie i obiecała, że odda jak rodzina jej przywiezie. Jeszcze chciała, żeby sprawdzić czy jej się telefon zepsuł, bo nie może się do nich dodzwonić. Strasznie mi się przykro zrobiło jak zobaczyłam, że od grudnia ma niedoładowane konto i przez cały ten czas próbowała wykonać do nich tyle połączeń, a oni nawet nie zasilili jej konta, żeby mieć z nią kontakt... Sporadycznie tylko pojedynczo przyjeżdżają zobaczyć co się tam u niej dzieje. A to ludzie wykształceni, z dobrą pozycją społeczną. Córka tej Pani publikuje na mediach społecznościowych apele, żeby w obecnej sytuacji dbać o innych. Może nieładnie tak obgadywać, ale jakoś mnie to zasmuciło dzisiaj. Zwłaszcza, że pewnie jest więcej takich starszych osób.
Wiesz, ja bym się na temat cudzych relacji rodzinnych tak jednostronnie nie wypowiadała. O moich dziadkach - z którymi nie utrzymuję kontaktów od wielu lat - również można by zrobić wzruszający reportaż, jak to rodzina się nimi nie interesuje. No bo tak: dwoje dzieci, pięcioro wnuków, prawnuki... po prostu bezpodstawna znieczulica wobec seniorów. Tylko moja mama do nich jeździ, ale po prostu ma syndrom sztokholmski i trudno, musimy z tym jakoś żyć.
sylzab2294
Posty na forum: 2893
Z nami od: 04.08.2008
Konkursy dodane: 10
Niebieska_Laguna zgłoś do Waszej pomocy społecznej, niech się tym zainteresują, może "dzieciom" wreszcie przyjdzie rozum do głowy
Gdy już myślisz, że wszystko się układa...Nagle w drewnianym kościele, kolejna cegła na Ciebie spada...
bluszczowelove
Posty na forum: 238
Z nami od: 14.08.2019
Niebieska_Laguna zgłoś do Waszej pomocy społecznej, niech się tym zainteresują, może "dzieciom" wreszcie przyjdzie rozum do głowy
joan
Posty na forum: 15451
Z nami od: 02.09.2008
Chleb to produkt krajowy i lokalny, te Wasze podwyżki wydają mi się po prostu chamskim zbijaniem kasy
bluszczowelove
Posty na forum: 238
Z nami od: 14.08.2019
Wiesz, ja bym się na temat cudzych relacji rodzinnych tak jednostronnie nie wypowiadała. O moich dziadkach - z którymi nie utrzymuję kontaktów od wielu lat - również można by zrobić wzruszający reportaż, jak to rodzina się nimi nie interesuje. No bo tak: dwoje dzieci, pięcioro wnuków, prawnuki... po prostu bezpodstawna znieczulica wobec seniorów. Tylko moja mama do nich jeździ, ale po prostu ma syndrom sztokholmski i trudno, musimy z tym jakoś żyć.
as32572
Posty na forum: 424
Z nami od: 17.10.2016
Ja jeszcze na zakupach nie byłam, chleb zamówiłam tydzień temu. W ubiegłym tygodniu płaciłam 7,60 zł - 12,00 zł (w zależności od rodzaju).
Chleb to produkt krajowy i lokalny, te Wasze podwyżki wydają mi się po prostu chamskim zbijaniem kasy
Macie może jakiś fajny przepis na chleb, bo mój jest dobry tylko świeżo po upieczeniu
margobb
Posty na forum: 986
Z nami od: 12.04.2018
Ja jeszcze na zakupach nie byłam, chleb zamówiłam tydzień temu. W ubiegłym tygodniu płaciłam 7,60 zł - 12,00 zł (w zależności od rodzaju).
Macie może jakiś fajny przepis na chleb, bo mój jest dobry tylko świeżo po upieczeniu
stamp2
Posty na forum: 1472
Z nami od: 03.10.2015
Konkursy dodane: 4
ace
Posty na forum: 1957
Z nami od: 05.06.2006
Mnie wkurza totalnie nieodpowiedzialne podejście seniorów do sytuacji. Mieszkam w Koszalinie, młodzież - co mnie pozytywnie zaskoczyło - podeszła do tego rozsądnie, prawie nie widać ich na mieście, a jeśli już to pojedynczo, z psami... Natomiast grupa 70+ przechodzi samych siebie, spacerują, marudzą ze centrum handlowe pozamykali, kręci się ich mnóstwo.w sobotę zwróciłam takiej babuleńce uwagę, że nie powinna się kręcić, tym bardziej po centrum handlowym, to mnie opierdzielila, że to dzieciom szkoły zamknęli więc niech siedzą w domu, a o starszych nikt nic nie mówi, a ja w ogóle nie mam szacunku do starszych skoro jej każę w domu siedzieć...
Jak dla mnie - spoko, "selekcja naturalna", niech sobie chodzą gdzie chcą skoro nie dociera, ale niech później nie zarażają innych.
Kod zniżkowy na pierwsze zakupy na IHerb -5$ - PHS817.
http://iherb.com/?rcode=PHS817
caramela
Posty na forum: 314
Z nami od: 17.10.2018
Mnie wkurza totalnie nieodpowiedzialne podejście seniorów do sytuacji. Mieszkam w Koszalinie, młodzież - co mnie pozytywnie zaskoczyło - podeszła do tego rozsądnie, prawie nie widać ich na mieście, a jeśli już to pojedynczo, z psami... Natomiast grupa 70+ przechodzi samych siebie, spacerują, marudzą ze centrum handlowe pozamykali, kręci się ich mnóstwo.w sobotę zwróciłam takiej babuleńce uwagę, że nie powinna się kręcić, tym bardziej po centrum handlowym, to mnie opierdzielila, że to dzieciom szkoły zamknęli więc niech siedzą w domu, a o starszych nikt nic nie mówi, a ja w ogóle nie mam szacunku do starszych skoro jej każę w domu siedzieć...
Jak dla mnie - spoko, "selekcja naturalna", niech sobie chodzą gdzie chcą skoro nie dociera, ale niech później nie zarażają innych.
ziolko
Posty na forum: 8579
Z nami od: 06.01.2006
https://www.money.pl/gospodarka/koronawirus-uokik-bierze-po-lupe-podwyzszanie-cen-zywnosci-i-produktow-higienicznych-6489872462071937a.html