Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
malenka
Posty na forum: 442
Z nami od: 20.01.2013
Punkty karne: 0/5
Konkursy dodane: 0
donia7
Posty na forum: 2306
Z nami od: 22.01.2014
joan
Posty na forum: 15452
Z nami od: 02.09.2008
Konkursy dodane: 5
Ja mam kompletnie dość. Muszę się gdzieś pożalić, a tu się czuję najbezpieczniej .. Więc wybaczcie...
1) Wypadła mi plomba a dentysta zamknął gabinet. Mam nadzieję że mnie nie rozboli ten ząb... (...)
Nie wiem, gdzie mieszkasz - poszukaj jakiegoś otwartego gabinetu stomatologicznego albo (najlepiej!) pogotowia dentystycznego. Tam Ci wyczyszczą lukę po plombie i założą taką jakby plombę tymczasową, żeby się stan nie pogorszył. Koszt to ok. 50 zł - 100 zł, a myślę, że warto.
mkrzysiek
Posty na forum: 2803
Z nami od: 06.02.2008
Konkursy dodane: 13
miesiąc temu kupowałem za 2.20zł
Agnes
Posty na forum: 2509
Z nami od: 27.10.2004
Konkursy dodane: 3
Byłam bardzo dumna z podejścia rodaków do pandemii. Ludzie wzięli sobie zagrożenie do serca. Na ulicach pustki, w sklepach ledwie kilka osób, kościoły puste, kto mógł ten siedział w domu. No ale stało się - WYSZŁO SŁOŃCE, ZROBIŁO SIĘ CIEPŁO! W ciepłym blasku słońca wirus nie wydaje się już taki straszny! I mamy cały komplet idiotycznych zachowań! W moim mieście nad rzeką l...
ziolko
Posty na forum: 8579
Z nami od: 06.01.2006
Gdyby Nasz Dziennik upadł, to bym nie płakała z tego powodu
scofield
Posty na forum: 412
Z nami od: 04.11.2006
Konkursy dodane: 1
edzia21
Posty na forum: 8668
Z nami od: 27.03.2011
zycie i jego kruchość. Dziewczyna o ktorej pisze dzis caly internet to zona kolegi
Nawet nie chce sobie wyborazac co on teraz czuje. Całe życie przed nimi bylo ,pekło w jednej chwili. Do tego ludzie i fala hejtu ktora sie na nich wylala dramat .... czasem warto sie zastanowic i przestac komentowac nie znajac pelnego obrazu od kogo to zlapala,to jeszcze mocniej rani
szegolnie jak wie sie o kim mowa .....
"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie..."
ivanotta
Posty na forum: 5901
Z nami od: 20.02.2009
Konkursy dodane: 8
Nie wierzę w to, co czytam ....
"W poważnej sytuacji pandemii koronawirusa bardzo trudno zwrócić mi się do Państwa (...) Prosimy, abyście nie odkładali na potem przekazywania pomocy materialnej na funkcjonowanie i istnienie jakże ważnych dla Polski i Polaków (...) Radio Maryja i Telewizja trwam.
Apel Rydzyka w obliczu pandemii koronawirusa
Przed pandemią koronawirusa ofiary składane na te media, przy bardzo oszczędnym gospodarowaniu starczały skromnie od pierwszego do pierwszego. Teraz, gdy firmy i zakłady pracy spowalniają działalność, a więc i zarobki mogą być mniejsze, boimy się o istnienie #Radia #Maryja, Telewizji #Trwam, Nasz Dziennik." - napisał #Rydzyk
Szczęśliwych paragonów życzę
polecam mbank: http://bit.ly/2ug5ePf
Vinted - fajne miejsce do sprzedawania wygranych https://vinted.pl/invite/ivanotta
Pierwsze kroki w sieci -> https://podrozezapasem.blogspot.com/
tereniagno
Posty na forum: 4249
Z nami od: 19.03.2009
"W poważnej sytuacji pandemii koronawirusa bardzo trudno zwrócić mi się do Państwa (...) Prosimy, abyście nie odkładali na potem przekazywania pomocy materialnej na funkcjonowanie i istnienie jakże ważnych dla Polski i Polaków (...) Radio Maryja i Telewizja trwam.
Przed pandemią koronawirusa ofiary składane na te media, przy bardzo oszczędnym gospodarowaniu starczały skromnie od pierwszego do pierwszego. Teraz, gdy firmy i zakłady pracy spowalniają działalność, a więc i zarobki mogą być mniejsze, boimy się o istnienie #Radia #Maryja, Telewizji #Trwam, Nasz Dziennik." - napisał #Rydzyk
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
joan
Posty na forum: 15452
Z nami od: 02.09.2008
Jestem katoliczką, ale bardzo jestem tym zbulwersowana
Jeszcze ma mało? z wszystkich stron ciągnie ile się da
Bo jego sponsorzy są w grupie ry(D)zyka - trzeba ich wydoić, póki jeszcze żyją i mogą pójść na pocztę przelew puścić
Gość
Nie wierzę w to, co czytam... (...)
"Teraz, gdy firmy i zakłady pracy spowalniają działalność, a więc i zarobki mogą być mniejsze, boimy się o istnienie #Radia #Maryja, Telewizji #Trwam, Nasz Dziennik." - napisał #Rydzyk
Koronawirus uderza w każdą gałąź biznesu. Prostytutki narzekają, że na ulicy nie ma ludzi, w związku z czym brak jest potencjalnych klientów. Z braku domów publicznych, jest to jedyna legalna forma oferowania usług seksualnych. W Niemczech, gdzie prostytucja jest w pełni legalna, państwo zarządziło zamknięcie wszystkich domów publicznych
Czytając to zestawienie wiadomości z jakże skrajnych biegunów biznesu (choć z żadnej nie korzystam
FBilona
Posty na forum: 482
Z nami od: 28.11.2017
stamp2
Posty na forum: 1472
Z nami od: 03.10.2015
Konkursy dodane: 4
sssylwiaaa - jak ktoś ma dużo, to ciągle mu mało i mało i wiecznie jęczy, jaki to on biedny....
Gość
Poprosił o wsparcie i co w tym złego. tylu ludzi go potrzebuje i dla każdego co innego jest wazne. W czasach pokoju myśli się o lekkim życiu, najlepiej z wartościami wybiorczymi, a w czasie wojny nie raz pozostaje tylko modlitwa.
Gość
tylu ludzi go potrzebuje...
Cóż... jak to mówił Laskowik?
"CUD! Tego patentu nie sprzedajemy"
patyk
Posty na forum: 383
Z nami od: 25.07.2017
Wkurza mnie brak umiejętności priorytetyzacji u współczesnych ludzi, bezmyślność, dziecinne podejście, egoizm, chęć lansu... Wkurza mnie to że widzę jak niektórzy suną do przodu niczym ćmy do ognia, prosto w paszcze lwa, prosto w ramiona pandemi... Czuję się jakbym oglądała film w którym widzimy jak bohater idzie wprost na niebezpieczeństwo i mamy ochotę krzyknąć "nie rób tego!" bo wiemy co go czeka za rogiem. Teraz też mam ochotę wyjść z domu i zacząć krzyczeć na ludzi żeby się opamiętali.
Nie lubię się zawodzić na ludziach, nie lubię kiedy okazuje się że ludzie którzy byli dla mnie autorytetem okazują się marni... Znowu czuję się jak dziecko które odkrywa że mama i tata nie są wszechmocni i nie wiedzą wszystkiego... Wtedy zaczynasz czuć strach... Strach o jutro, o przyszłośc, o siebie i rodzine.
Tak, czuję strach i to mnie wkurza.
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
tereniagno
Posty na forum: 4249
Z nami od: 19.03.2009
Cytrusek77
Posty na forum: 579
Z nami od: 16.08.2014
Konkursy dodane: 6
ziolko
Posty na forum: 8579
Z nami od: 06.01.2006
sssylwiaaa - jak ktoś ma dużo, to ciągle mu mało i mało i wiecznie jęczy, jaki to on biedny....
Poza tym - musisz się do mnie dowalać politycznie??