Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
FBilona
Posty na forum: 487
Z nami od: 28.11.2017
Punkty karne: 0/5
Konkursy dodane: 0
joan
Posty na forum: 15455
Z nami od: 02.09.2008
Konkursy dodane: 5
Najnowsze wiadomosci :i w firmie męża zawieszono nadgodziny, dyżury, nie będzie premii /są to znaczne składniki pensji/i pierwsze osoby na urlop/w tym mój mąż / niestety może w nazwie wypoczynkowy ale tak naprawdę przetrwalnikowy. W formie sprzątającej zwolnienia. Pod marketami kolejki, nie ma nigdzie drożdży. Zgony we Włoszech statystycznie za 1kw o wiele niższe niż w zeszłym roku.wylaczam tv, mam dość
Ponoć drożdże są w Dino - nie sprawdzałam, bo w ogóle czegoś takiego nie używam. Poza tym niektórzy kupują przeróżne gotowe mieszanki chlebowe, bo wewnątrz są drożdże.
Co do kolejek: zgadza się, dzisiaj przed Lidlem 45 minut stania, a to przecież tylko jeden sklep z kilku, które trzeba odwiedzić, bo chociaż niby jest tyle hipermarketów w okolicy... żaden nie posiada wszystkiego, co człowiek potrzebuje
ziolko
Posty na forum: 8593
Z nami od: 06.01.2006
zarania
Posty na forum: 3570
Z nami od: 20.04.2010
Drożdże są też w Polomarkecie. Firmy własnej, czyli Drożdże Marysi
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Chata Polska, Kaufland, HM Tesco, Rossmann. PW
izak1000
Posty na forum: 2393
Z nami od: 17.10.2012
Mole lubią też jemiołę
tosca
Posty na forum: 90
Z nami od: 28.08.2015
Najnowsze wiadomosci :i w firmie męża zawieszono nadgodziny, dyżury, nie będzie premii /są to znaczne składniki pensji/i pierwsze osoby na urlop/w tym mój mąż / niestety może w nazwie wypoczynkowy ale tak naprawdę przetrwalnikowy. W formie sprzątającej zwolnienia. Pod marketami kolejki, nie ma nigdzie drożdży. Zgony we Włoszech statystycznie za 1kw o wiele niższe niż w zeszłym roku.wylaczam tv, mam dość
bruce
Posty na forum: 1444
Z nami od: 11.01.2014
Pecunia non olet
Claudia77
Posty na forum: 1937
Z nami od: 19.05.2014
Gość
zaczytana-pola
Posty na forum: 9506
Z nami od: 24.03.2009
Konkursy dodane: 10
od 3 kwietnia do 11 kwietnia włącznie, Lasy Państwowe wprowadzają tymczasowy zakaz wstępu do lasów...
Wkurzają mnie ceny i to, że przymusowa kwarantanna zawodowa uniemożliwiła mi realizację/ doprowadzenie do końca tego, co już zaczęłam
Gość
zakaz wstępu do lasów...
FBilona
zakaz wstępu do lasów...
Gość
Służba zdrowia jakby jej rozum odebrali, wszystko po odwoływane, pilne wizyty, zabiegi, rehabilitację. To wszystko w mojej rodzinie, służba zdrowia nas porzuciła. Nie mamy teraz elementarnej opieki.
Gorszy sort, psiachmać...
kukuleczka
Posty na forum: 215
Z nami od: 10.08.2019
Służba zdrowia jakby jej rozum odebrali, wszystko po odwoływane, pilne wizyty, zabiegi, rehabilitację. To wszystko w mojej rodzinie, służba zdrowia nas porzuciła. Nie mamy teraz elementarnej opieki.
Gorszy sort, psiachmać...
Lekarka nie przepisala mi tego środka tylko inny o lżejszym dzialaniu "bo wie pani, ja nie mam pewności czy pani faktycznie coś dolega, bo przez telefon to wszystko można powiedzieć"...
Niby ma rację, ale z drugiej strony jak mam udowodnić ze jest inaczej?
asia670
Posty na forum: 814
Z nami od: 04.05.2011
FBilona
posłuchajcie sobie-https://www.youtube.com/watch?v=0JbWO....mozna wierzyc,mozna nie.ja trafiłam wczoraj na ten film przypadkiem,gdy było tylko 200 wyswietlen, dzis juz 188 tys.czytalam tez komentarze i jeszcze inne linki,co dodaja internauci....
asantesana
Posty na forum: 4259
Z nami od: 14.01.2012
Konkursy dodane: 6
Czytałam statystykę zmarłych we Włoszech, jest ich o wiele mniej niż w zeszłym roku, a cały czas trąbili, że nie nadążają chować. Czy firmy pogrzebowe poupadały?
asantesana
Posty na forum: 4259
Z nami od: 14.01.2012
Konkursy dodane: 6
Ja czasem mam cichą nadzieję, że to, co czytam, jest złudzeniem albo po prostu nie czytam ze zrozumieniem tych znaków, które widzę przed oczami.
I naprawdę wolałabym, aby tak było, serio.
Nadal w necie dostrzegam posty: "czy ktoś widział na oczy pozytywny wynik testu? ktoś ze znajomych go ma? ktoś rzeczywiście choruje? to jest prawda, czy rząd nas oszukuje i żadnej epidemii zwyczajnie nie ma?".
Pozostawiam to bez komentarza, bo bym musiała dostać wypad z naszego forum.
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
zaczytana-pola
Posty na forum: 9506
Z nami od: 24.03.2009
Konkursy dodane: 10
posłuchajcie sobie-https://www.youtube.com/watch?v=0JbWO....mozna wierzyc,mozna nie.ja trafiłam wczoraj na ten film przypadkiem,gdy było tylko 200 wyswietlen, dzis juz 188 tys.czytalam tez komentarze i jeszcze inne linki,co dodaja internauci....
FBilona
Wypowiedź była edytowana 1 razy.