Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
tomasz3
Posty na forum: 391
Z nami od: 04.02.2011
Punkty karne: 0/5
Konkursy dodane: 0
Wkurza mnie ta nagła decyzja z zamknięciem cmentarzy. U mnie na grupach lokalnych ludzie już zapowiadają, że będą jutro przez płoty przeskakiwać albo otwierać bramy. Wszędzie zrobił się tłok, ludzie w nerwach... handlarze żalą się, że zostali z towarem. Znicze to jeszcze jakoś można przechować, a co mają zrobić ludzie, którzy szykowali się z żywymi kwiatami... Nie mam już sił do tego, co się dzieje.
Ten rok jest inny od poprzednich, ale skakanie przez ploty to juz single digit IQ
halliday
Posty na forum: 735
Z nami od: 25.12.2017
Konkursy dodane: 6
Wkurza mnie ta nagła decyzja z zamknięciem cmentarzy. U mnie na grupach lokalnych ludzie już zapowiadają, że będą jutro przez płoty przeskakiwać albo otwierać bramy. Wszędzie zrobił się tłok, ludzie w nerwach... handlarze żalą się, że zostali z towarem. Znicze to jeszcze jakoś można przechować, a co mają zrobić ludzie, którzy szykowali się z żywymi kwiatami... Nie mam już sił do tego, co się dzieje.
happybee
Posty na forum: 47
Z nami od: 07.06.2020
melancholia
Posty na forum: 106
Z nami od: 17.05.2019
Konkursy dodane: 4
https://glospowia...miera-morawieckiego/
mawika
Posty na forum: 34
Z nami od: 01.04.2019
Nawet biorąc pod uwagę dzisiejsza sytuację, chcieli zamknąć cmentarze na 3 dni, do przeżycia ale mogli się zdecydować na to wcześniej. Ile pracy i pieniędzy ludzie stracili. Ja akurat zdążyłam dziś zanieść kwiaty i znicze od rana ale to co się działo wieczorem? Rok temu bym nie uwierzyła, że tak wszystko się może zmienić.
anialistopad
Posty na forum: 10831
Z nami od: 06.07.2009
www.zabawkikrasnala.pl
mama-l-k-m
Posty na forum: 864
Z nami od: 11.09.2018
Konkursy dodane: 1
Wiecie co mnie wkurza? Jak czytam wizje Jackowskiego, ja nawet nie chce ich znać, same mi się wyświetlają. Nie chcę nawet w nie wierzyć ale czuję po nich taki niepokój. Naprawdę nie wiem co o tym myśleć. I bardziej niż wirusa boje się sytuacji w kraju. Co dalej będzie? Jestem przerażona a raczej przestraszona i wkurzona jednocześnie.
Nawet biorąc pod uwagę dzisiejsza sytuację, chcieli zamknąć cmentarze na 3 dni, do przeżycia ale mogli się zdecydować na to wcześniej. Ile pracy i pieniędzy ludzie stracili. Ja akurat zdążyłam dziś zanieść kwiaty i znicze od rana ale to co się działo wieczorem? Rok temu bym nie uwierzyła, że tak wszystko się może zmienić.
Smuci mnie, że takie decyzje podejmują z godziny na godzinę. My chodzimy przez cały rok na cmentarze, a nie tylko z okazji świąt. Za moich bliskich mogę pomodlić się w domu, ale tak nie powinno być.. taka decyzja powinna być opublikowana w poniedziałek. A pewnie centra handlowe dziś będą mieć oblężenie bo co tu robić... deszcz pada, na cmentarze nie można iść...
visserarthur
Posty na forum: 2885
Z nami od: 09.10.2006
Punkty karne: 3/5
Wytkniesz błędy agencjom (w ostatnich kilku dniach Kropka Bordo, Loyalty Point)- potrafią przyznać się do błędu.
"Wytkniesz" komuś błąd na forum- dostaniesz karniaka
Ps: Proponuję karniaki dla wszystkich, którzy w wątku "moje dzisiejsze wygrane" wpisują, że wygrali coś wczoraj
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
gizoon
Posty na forum: 86
Z nami od: 19.05.2018
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
zdolnabestia
Posty na forum: 4223
Z nami od: 12.12.2005
Konkursy dodane: 11
Ps: Proponuję karniaki dla wszystkich, którzy w wątku "moje dzisiejsze wygrane" wpisują, że wygrali coś wczoraj
visserarthur
Posty na forum: 2885
Z nami od: 09.10.2006
Punkty karne: 3/5
anialistopad
Posty na forum: 10831
Z nami od: 06.07.2009
kalinea
Posty na forum: 527
Z nami od: 11.10.2014
pikawka
Posty na forum: 2176
Z nami od: 11.01.2019
Konkursy dodane: 8
Wkurza mnie ze kolejny raz jest fajny konkurs w Rossmannie a ja nie moge wziac udziału bo moja siostra tam pracuje
"Z uśmiechem na twarzy człowiek podwaja swoje możliwości"
nanajka81
Posty na forum: 2243
Z nami od: 15.06.2005
Punkty karne: 1/5
Konkursy dodane: 15
Wkurza mnie ze kolejny raz jest fajny konkurs w Rossmannie a ja nie moge wziac udziału bo moja siostra tam pracuje
kalinea
edzia21
Posty na forum: 8662
Z nami od: 27.03.2011
Nie wiem co robic poprosiłam o zakup paragonu forumowicza, przesłałam pieniądze a tu ani widu ani słychu paragonu, forumowicz nie odpowiada na wiadomości...
"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie..."
ktosiek1
Posty na forum: 615
Z nami od: 10.04.2015
Konkursy dodane: 3
"Nie ważne, że dla całego świata jesteś nikim, ważne dla jednej osoby jesteś całym światem"
kalinea
Nie wiem co robic poprosiłam o zakup paragonu forumowicza, przesłałam pieniądze a tu ani widu ani słychu paragonu, forumowicz nie odpowiada na wiadomości...
escada
Posty na forum: 405
Z nami od: 10.01.2006