Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
kuleczkar
Posty na forum: 66
Z nami od: 08.08.2018
Punkty karne: 0/5
Konkursy dodane: 0
Wkurza mnie, że 4 latki tak teraz pięknie "rysują", a ja tak nie potrafię
https://www.ikea....oskatt-pub2ff602d0#/
jokan
Posty na forum: 7671
Z nami od: 13.07.2009
Konkursy dodane: 13
Zrobię zakupy:
ITM, Dino, Tesco, Żabka,Biedronka, Polomarket, Stokrotka, Delikatesy Centrum, Lotos, Orlen, Rossmann...inne - zapraszam:)
domika
Posty na forum: 789
Z nami od: 20.09.2017
Konkursy dodane: 3
mama-l-k-m
Posty na forum: 864
Z nami od: 11.09.2018
Konkursy dodane: 1
A pod zdjęciem konkursowym powinien być opis Patryk 14 lat.
nanajka81
Posty na forum: 2254
Z nami od: 15.06.2005
Punkty karne: 1/5
Konkursy dodane: 15
A pod zdjęciem konkursowym powinien być opis Patryk 14 lat.
a najgorsze że normalne prace dzieci są bez szans przy takich
domika
Posty na forum: 789
Z nami od: 20.09.2017
Dlatego coraz rzadziej namawiam dzieci aby rysowały coś na jakiś konkurs.
Jasne ja nie twierdze, że za wszystkie dzieci rysują rodzice bo są naprawdę dzieciaki obdarzone mega talentem. No ale 90 % biorących udział w konkursie ?
jokan
Posty na forum: 7671
Z nami od: 13.07.2009
Konkursy dodane: 13
Jasne ja nie twierdze, że za wszystkie dzieci rysują rodzice bo są naprawdę dzieciaki obdarzone mega talentem. No ale 90 % biorących udział w konkursie ?
tormenta77
Posty na forum: 60
Z nami od: 26.12.2018
Wstyd dla Ikea i oni serio na finale w Szwecji chcą powiedzieć że to praca 4 latka?
kermit
Posty na forum: 1048
Z nami od: 06.02.2017
paula27
Posty na forum: 84
Z nami od: 11.03.2014
atyde25
Posty na forum: 590
Z nami od: 28.01.2006
FBbeata7
Posty na forum: 432
Z nami od: 09.07.2017
Że mąż zgubił konkursowy paragon i nagroda nam przepadnie...
paula27
Posty na forum: 84
Z nami od: 11.03.2014
Że mąż zgubił konkursowy paragon i nagroda nam przepadnie...
inska
Posty na forum: 30
Z nami od: 23.11.2020
Paragonu niestety nie ma na pewno. Na szczęście nagroda nie jest mocno wartościowa...
Jak przechowujecie paragony żeby się nie denerwować w takich momentach?
dwaburekoty
Posty na forum: 1596
Z nami od: 04.12.2016
Paragonu niestety nie ma na pewno. Na szczęście nagroda nie jest mocno wartościowa...
rób zdjęcia od razu po zakupie produktów. Ja zawsze sobie powtarzam, że będę tak robić. Niewiele zostało agencji, które chcą oryginał.
audaces fortuna iuvat
Nikt tak nie uczy cierpliwości jak małe dziecko i oczekiwanie na wyniki konkursów.
pikawka
Posty na forum: 2181
Z nami od: 11.01.2019
Konkursy dodane: 9
"Z uśmiechem na twarzy człowiek podwaja swoje możliwości"
slonecznik1309
Posty na forum: 3432
Z nami od: 14.07.2008
agawaga
Posty na forum: 19
Z nami od: 05.02.2019
asper01
Posty na forum: 1043
Z nami od: 30.12.2010
Konkursy dodane: 4
Ludzie! Poza konkursami jest też życie! "Jak cię widzą, tak cię piszą" nie oznacza tylko wyglądu. Potencjalny pracodawca po podaniu, CV itp. od razu widzi, czy warto z kimś takim współpracować. Pomylić się można zawsze, bo myli się każdy, mówcą też nie każdy musi być, ale są pewne granice ignorancji. Nie mam zamiaru wywoływać dyskusji. Niech sobie to po prostu każdy docelowy odbiorca przemyśli, albo "oleje" i dalej brnie w swoje.
Dziękuję za uwagę!
Nie klikam!
Sprzedam/wymienię to:):
http://olx.pl/oferty/uzytkownik/sYzP/
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=2158830
dwaburekoty
Posty na forum: 1596
Z nami od: 04.12.2016
Pierwszy raz od wielu lat wpiszę się w tym temacie i nie będę wskazywał palcami, ale... wkurza mnie straszna ilość błędów (nie tylko "literówek") i niechlujstwa w zamieszczanych na forum (publicznym!) wpisach niektórych osób. A przerażają jednocześnie komisje konkursowe, które wybierają zgłoszenia tych osób i je nagradzają, bo zakładam, że wyglądają one tak samo.
Ludzie! Poza konkursami jest też życie! "Jak cię widzą, tak cię piszą" nie oznacza tylko wyglądu. Potencjalny pracodawca po podaniu, CV itp. od razu widzi, czy warto z kimś takim współpracować. Pomylić się można zawsze, bo myli się każdy, mówcą też nie każdy musi być, ale są pewne granice ignorancji. Nie mam zamiaru wywoływać dyskusji. Niech sobie to po prostu każdy docelowy odbiorca przemyśli, albo "oleje" i dalej brnie w swoje.
Dziękuję za uwagę!
BRAWO!!! Jeden konkursowicz pochwalił się wczoraj swoją zwycięską odpowiedzią na Facebooku, a tam błąd na błędzie (5razy czytałam, żeby zrozumieć, o co chodzi). Niechlujstwo językowe niestety jest powszechnie akceptowane, a pseudocelebrytki, które zdania po polsku nie potrafią sklecić (jedna lekcja polskiego w szkole nie jest tłumaczeniem) stawiane na piedestał.