Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
elizam
Posty na forum: 508
Z nami od: 29.08.2016
Punkty karne: 0/5
Voucher na superprezenty o wartości 300zl ważny do końca września sprzedam taniej Ps. Wygrany we wrześniu, jak dotarł wrzucony do szafki i… [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
elizam
Czemu nawet wpisywanie się tutaj nie jest w stanie odczarować mojego pecha? [zobacz wypowiedź w wątku]
elizam
Skoro od sierpnia nie wygrałam NIC to byłoby milo jakby choć w listopadzie coś się ruszyło... No ileż można??? [zobacz wypowiedź w wątku]
elizam
Poza złamanym zębem nic... Wizyta u dentysty od razu dziś, na NFZ (no jednak się da...) to prawie jak wygrana w totka... Szkoda że to jedyna… [zobacz wypowiedź w wątku]
elizam
Już nie pamiętam, kiedy coś ostatnio wygrałam... A tyle zgłoszeń robię... Czyżby czas na emeryturę nagrodową? [zobacz wypowiedź w wątku]
elizam
Czas się tu wpisać :rozpacz: MILKA 0/40 Tic tac 0/50 Kinder bueno i almette nawet już nie liczę Ehhh.. I jeszcze od dziś mieszkam w… [zobacz wypowiedź w wątku]
elizam
Dwa bilety do Cinema City na MULAN ważne do 27.09 na seans 2D/3D sprzedam za 30 zł Voucher 300 zł do superprezent.pl ważny do 09.2021 sprzedam za… [zobacz wypowiedź w wątku]
elizam
Ehhh, nie pamiętam nawet jak to jest zgarnąć główną nagrodę, ale chociaż jakiś drobiazg by mógł wpaść [zobacz wypowiedź w wątku]
elizam
olunka napisał(a): elizam napisał(a): Co moze wozić dziś GLS? Bo nie przypominam sobie żebym czekała na cos Viscoplast - Albedo Nie brałam udziału... [zobacz wypowiedź w wątku]
elizam
Co moze wozić dziś GLS? Bo nie przypominam sobie żebym czekała na cos [zobacz wypowiedź w wątku]
elizam
Może wpisanie się tutaj coś pomoże, bo juz nie pamiętam, kiedy coś wygralam [zobacz wypowiedź w wątku]
elizam
Żywca kodów już nie liczę, nic nie trafiłam... W ogóle nigdzie nic :rozpacz: Czy to się w końcu skończy? Może dla odmiany coś ciekawego bym… [zobacz wypowiedź w wątku]
elizam
Już nie pamiętam, kiedy coś ostatnio wygrałam... Do tego kilka dni temu zakończyłam z przytupem związek, więc ogólnie jest bardzo kiepsko [zobacz wypowiedź w wątku]
elizam
Heniek nic, Żywiec nic, nawet warka nic :rozpacz: :cisza: to trzeba mieć pecha :rozpacz: [zobacz wypowiedź w wątku]
elizam
Maju... Ja Cię proszę, skoro pierwszy kwartał był na poziomie ZERO, to czas nadrabiać... [zobacz wypowiedź w wątku]
elizam
Marnie zakończony ten kwartał... Ten rok naprawdę jest bardzo ubogi dla mnie, nic nie mogę wygrać... Nawet sezon burzowy nie chce się zacząć, a jedna… [zobacz wypowiedź w wątku]
elizam
Mnie wkurza totalnie nieodpowiedzialne podejście seniorów do sytuacji. Mieszkam w Koszalinie, młodzież - co mnie pozytywnie zaskoczyło - podeszła do… [zobacz wypowiedź w wątku]
elizam
Mój pech chyba za bardzo się panoszy... Chciałabym go już pożegnać... Do dziś nie dałam rady, ale może w końcu jutro coś się ruszy??? :hyhy: [zobacz wypowiedź w wątku]
elizam
Wątku, w TOBIE ostatnia nadzieja, niechże coś w końcu wygram [zobacz wypowiedź w wątku]
elizam
Ehhh, nic, w tym roku to jakaś porażka, chciałabym w końcu wygrać COKOLWIEK w tym roku [zobacz wypowiedź w wątku]