Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
dwaburekoty
Posty na forum: 1598
Z nami od: 04.12.2016
Punkty karne: 0/5
Papcio Chmiel.. [zobacz wypowiedź w wątku]
dwaburekoty
anaesth napisał(a):koniczynka123 napisał(a): anaesth napisał(a): Szukam inspiracji, na co można wydać środki z niepotrzebnej karty sim
dwaburekoty
SMS -100zl do biedronki od Smolara :O cud w 2021! [zobacz wypowiedź w wątku]
dwaburekoty
a wysłali już smsy? nie mam paragonu przy sobie (w ogóle nie pamiętam czy brałam udział w tym konkursie, ale chyba tak). [zobacz wypowiedź w wątku]
dwaburekoty
L'Oreal Paris na FB z marzeniami? tak, wiem, mają czas do 31.01, ale może ogarnęli temat wcześniej. [zobacz wypowiedź w wątku]
dwaburekoty
fiona25 napisał(a):magie1982 napisał(a): edzia21 napisał(a): kiedystobylo napisał(a): Na plecaku mi nie zależało, ale to jest aż niewyobrażalne żeby na 500 plecaków nie załapać się naprawdę dopracowanym zgłoszeniem.... Przy tak… [zobacz wypowiedź w wątku]
dwaburekoty
Założyłam sobie nowego maila specjalnie na konkursy jakoś w połowie listopada i chyba jest przeklęty, bo jeszcze nie wpadły na nie gratulacje.... oj… [zobacz wypowiedź w wątku]
dwaburekoty
suziii napisał(a):uleczkaa napisał(a): suziii napisał(a): Ile dajecie zgłoszeń do Kinder? Widziałam, że w wygranych wiele osób stąd wygrało, ja kupiłam na oddzielnych paragonach 2 sztuki Ja wygrałam jednym… [zobacz wypowiedź w wątku]
dwaburekoty
kod HBO go dla nowych użytkowników na 30 dni wymienię za 3 paragony Kinder [zobacz wypowiedź w wątku]
dwaburekoty
ale bieda. gdzie moja piniata? [zobacz wypowiedź w wątku]
dwaburekoty
dwaburekoty napisał(a):Czy sla jeszcze gry z Lubisiow? halo, halo... czeka ktoś jeszcze? [zobacz wypowiedź w wątku]
dwaburekoty
Czy sla jeszcze gry z Lubisiow? [zobacz wypowiedź w wątku]
dwaburekoty
znów przez Kinder przepuszczę mnóstwo pieniędzy... dobrze, że to konkurs, a nie loteria... [zobacz wypowiedź w wątku]
dwaburekoty
Działa Wam strona loterii płatków Nestle że scrabblami? [zobacz wypowiedź w wątku]
dwaburekoty
Pierwsza porażka na koncie. [zobacz wypowiedź w wątku]
dwaburekoty
nitka310 napisał(a):Właśnie zastanawiam się czy warto założyć FB.... widzę, że niektóre konkursy to rozmowy z botami przez Messenger... no i różne weekendowe noclegi… [zobacz wypowiedź w wątku]
dwaburekoty
anaesth napisał(a):dwaburekoty napisał(a): anaesth napisał(a):Grudzień - najgorszy miesiąc tego roku. Niech już się skończy! Konkurs Duck/Glade mnie dobił :rozpacz: a myślisz że już skończyli informować? A… [zobacz wypowiedź w wątku]
dwaburekoty
anaesth napisał(a):Grudzień - najgorszy miesiąc tego roku. Niech już się skończy! Konkurs Duck/Glade mnie dobił :rozpacz: a myślisz że już skończyli informować? [zobacz wypowiedź w wątku]
dwaburekoty
Prywatnie rok przełomowy, bardzo, bardzo dobry - oby 2021 był równie pomyślny. Konkursowo - średnio. Nagród za 7200, z czego prawie połowa padła w… [zobacz wypowiedź w wątku]
dwaburekoty
asper01 napisał(a):Pierwszy raz od wielu lat wpiszę się w tym temacie i nie będę wskazywał palcami, ale... wkurza mnie straszna ilość błędów (nie tylko "literówek") i… [zobacz wypowiedź w wątku]