Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
atanerka
Posty na forum: 464
Z nami od: 30.01.2017
Punkty karne: 0/5
Monika11 napisał(a): Johnnie Walker- 14 stycznia wybór + 2 dni robocze - wyniki najpóźniej 18 stycznia ( nie 16 .01) Na ich stronie inf. Wyniki zostaną ogłoszone do… [zobacz wypowiedź w wątku]
atanerka
magdalena-chili napisał(a): atanerka napisał(a): Loteria świateczna Lotto na 534 nagrody u nas zero wygranych? losowanie 12.01, czyli dziś + "TS dokonuje łącznie 6 prób kontaktu… [zobacz wypowiedź w wątku]
atanerka
Loteria świateczna Lotto na 534 nagrody u nas zero wygranych? [zobacz wypowiedź w wątku]
atanerka
Sprzedam bądź wymienie bluzę Turbokolor z konkursu Mbank, rozm. L [zobacz wypowiedź w wątku]
atanerka
viviean napisał(a): Czy do wszystkich już dotarły czapki mbank? wygrałam 19 listopada...U mnie właśnie brakuje 2 czapek z etapu z 19.11. Z ostatniego etapu już… [zobacz wypowiedź w wątku]
atanerka
Czas się wpisac:rozpacz: [zobacz wypowiedź w wątku]
atanerka
ilona162 napisał(a): Czy Inpost informował z drugiego etapu? https://www.smolar.pl/sites/default/files/laureaci_drugie_losowanie_inpost_2020.pdf [zobacz wypowiedź w wątku]
atanerka
Kupie prostownicę do włosów [zobacz wypowiedź w wątku]
atanerka
martul napisał(a): mysterka napisał(a): martul napisał(a): pioge7 napisał(a): martul napisał(a): Czy ktoś może mi wytłumaczyć jak użyć kod na player wygranego z EverydayMe Wpisuje w miejscu na voucher i wyskakuje komunikat o nieprawidłowym… [zobacz wypowiedź w wątku]
atanerka
https://www.regina.eu/pl/promocje/2020-9-kolekcja-papierrumiankowy [zobacz wypowiedź w wątku]
atanerka
maverick napisał(a): informacji co i za ile monet jest najtańsze w Hebe na konkurs Rimmel? :help: https://www.hebe.pl/search?q=rimmel&srule=price-low-to-high&sz=60&start=… [zobacz wypowiedź w wątku]
atanerka
tygrysek82bu napisał(a): magdalena-chili napisał(a): pioge7 napisał(a): właśnie wysłałem 4 zgłoszenia... na wp i gmaila zwrotki są na onet i o2 nie ma
atanerka
konkursjusz napisał(a): Nie mogę odszukać. Czy mógłby ktoś przypomnieć ile maksymalnie paragonów mogę zgłosić w lisner w jednym zgłoszeniu na jedną osobe i do jakiej kwoty?… [zobacz wypowiedź w wątku]
atanerka
ewelcia753 napisał(a): Mam pytanie o Captain Jack, czy wygrał ktoś samym tekstem i czy były to krótkie teksty, czy bliskie 500 znaków? Ja wysyłam same teksty, długie,… [zobacz wypowiedź w wątku]
atanerka
anialistopad napisał(a): atanerka napisał(a): anialistopad napisał(a): Lisner 2 rybki za 14 zł mogę mieć czy każda osobno brać? może być razem Dziekuje , a wysyłali już SMS z akceptacja z weekendu? Niestety nie wiem,… [zobacz wypowiedź w wątku]
atanerka
anialistopad napisał(a): Lisner 2 rybki za 14 zł mogę mieć czy każda osobno brać? może być razem [zobacz wypowiedź w wątku]
atanerka
magdalena-chili napisał(a): nanajka81 napisał(a): magdalena-chili napisał(a):pikawka napisał(a): magdalena-chili napisał(a): fantagiro napisał(a): Lisner! o północy 500 zwrotów, g.0-06 0 zwrotów
atanerka
jokan napisał(a): o której włączają zwroty Lisnera?O północy [zobacz wypowiedź w wątku]
atanerka
bea321 napisał(a): alan84 napisał(a): bea321 napisał(a):bea321 napisał(a): hej :) nie mam już pomysłów na zdjęcia z Fantasi, pomoże mi ktoś wygrać bransoletkę? nadal aktualne, oczywiście nie za darmo, propozycje na… [zobacz wypowiedź w wątku]
atanerka
hehatka31 napisał(a): Captain Jack za VI etap kiedy ma informować? Zaczął informować, kilka wpisów w MDW [zobacz wypowiedź w wątku]