Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
kermit
Posty na forum: 1046
Z nami od: 06.02.2017
Punkty karne: 0/5
misiamarysia napisał(a):ivanotta napisał(a): a vegeta na jakim dniu skończyła informować? Na stronie,w zakładce laureaci jest ostatni wpis13.12. ale pewnie dalej też informowali, bo mamy już… [zobacz wypowiedź w wątku]
kermit
annnoniii napisał(a):Mam pytanie, w konkursie Kinder piszecie prozę czy rym? Że udało wam się wygrać. Bez znaczenia zważywszy, że tego zwyczajnie nie czytają. [zobacz wypowiedź w wątku]
kermit
magdalena-chili napisał(a):Mam pytanie... gdzie można legalnie, jako osoba fizyczna, sprzedać alkohol? Na olx czy allegro nie da rady, nie można. Karton Martini Prosseco...… [zobacz wypowiedź w wątku]
kermit
prosiaczek napisał(a):Wkurza mnie rozwiązywanie konkursów na setki albo i tysiące zgłoszeń na drugi dzień po zakończeniu... Ballantine's moglibyście chociaż dla zmyłki ze… [zobacz wypowiedź w wątku]
kermit
bezaczek7 napisał(a):kermit napisał(a): Tak z ciekawości. Przechodziłaś Covid? Ciezko powiedziec. Bylam mocniej przeziebiona, ale testu wtedy nie mialam. Takze nie wiem. Mam wrazenie, ze… [zobacz wypowiedź w wątku]
kermit
bezaczek7 napisał(a):Wypadaja mi wlosy od paru tygodni. Czas dzialac. Kupilam serum Radical i szampon Dermena, do lykania Maxi krzem. Dopiero zaczynam. Macie jakies… [zobacz wypowiedź w wątku]
kermit
escada napisał(a):Jak myślicie - czy Moc nagród na Święta z ITM już cała poinformowana? (TV, bony 500zł i zestawy kaw -75 nagród w sumie)...w MDW tylko kilka wpisów… [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
kermit
superloser napisał(a):kermit napisał(a): superloser napisał(a):kermit napisał(a): superloser napisał(a):agakaz2 napisał(a): dobrze kermit że Ty czytasz i błędów nie popełniasz nigdy bo bycie polonjsta to sens istnienia karzdego :cwaniak: Między polonistą a analfabetą… [zobacz wypowiedź w wątku]
kermit
superloser napisał(a):kermit napisał(a): superloser napisał(a):agakaz2 napisał(a): dobrze kermit że Ty czytasz i błędów nie popełniasz nigdy bo bycie polonjsta to sens istnienia karzdego :cwaniak: Między polonistą a analfabetą… [zobacz wypowiedź w wątku]
kermit
superloser napisał(a):agakaz2 napisał(a): dobrze kermit że Ty czytasz i błędów nie popełniasz nigdy bo bycie polonjsta to sens istnienia karzdego :cwaniak: Między polonistą a analfabetą… [zobacz wypowiedź w wątku]
kermit
agakaz2 napisał(a):dobrze kermit że Ty czytasz i błędów nie popełniasz nigdy Owszem popełniam. Po prostu czytam ponownie to co napiszę i ewentualnie poprawiam. Polecam,… [zobacz wypowiedź w wątku]
kermit
pikawka napisał(a):agakaz2 napisał(a): już dawno nie miałam tylu zapytań jak wygrałam Wow :lol: Ale fajnie jest czepiać się szczegółów Dało radę wszystko… [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
kermit
agakaz2 napisał(a):już dawno od miało tyłu zapytań jak wygrałam Wow :lol: od miało tyłu? [zobacz wypowiedź w wątku]
kermit
anialistopad napisał(a):I nie wiem co robić z tym Schwarzkopf mam jeszcze 1 paragon i nie wiem czy go zgłosić z datą 2 stycznia jak na paragonie mam 1 stycznia datę? Ciekawe… [zobacz wypowiedź w wątku]
kermit
Czy ktoś z was składał do ARIMR u wniosek o dofinansowanie na zakup komputera dla ucznia przez epuap i mógłby mi pomóc? Termin do dziś a ja nie… [zobacz wypowiedź w wątku]
kermit
halliday napisał(a):atyde25 napisał(a): halliday napisał(a): czy w loterii inpost wchodzą paczki które były wyciągnięte po 2h? Bo w tamtym roku był komunikat ze za późno, a w tym też jest taki komunikat? Niest… [zobacz wypowiedź w wątku]
kermit
Intermarche i ich "promocje". Co z tego, że zakup na konkurs z kawami ma być za 10 zł. skoro Jacobs zrobili po 9.99 a reszta kaw jest po kilkanaście… [zobacz wypowiedź w wątku]
kermit
A jeśli skorzystało się z dodatkowych losów za zgody marketingowe to można jeszcze skorzystać z tych za kartę? Czy albo-albo? [zobacz wypowiedź w wątku]
kermit
Skoro tak uważacie i macie taką pewność to zwyczajnie u nich nie grajcie. Bo po co? ps. Czy tylko ja mam nieodparte wrażenie, że pewna znana nam… [zobacz wypowiedź w wątku]
kermit
Kupię kody Camel [zobacz wypowiedź w wątku]