Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
truskaweczka1
Posty na forum: 87
Z nami od: 20.02.2017
Punkty karne: 0/5
Patelnia z nutelli
truskaweczka1
Perfect fit- zegarek Fitbit Charge 3 i GPS dla psa [zobacz wypowiedź w wątku]
truskaweczka1
Zestaw kosmetyków do włosów z konkursu rozmisiujsie [zobacz wypowiedź w wątku]
truskaweczka1
50 zł do Dino z Tigera, sprawdzone na stronie [zobacz wypowiedź w wątku]
truskaweczka1
Bon 100 zł z Słynne MR w Auchan, tel. przed chwilą [zobacz wypowiedź w wątku]
truskaweczka1
Fantasia- zestaw biżuterii :o [zobacz wypowiedź w wątku]
truskaweczka1
Bransoletka Fantasia
truskaweczka1
yudi1507 napisał(a): margo1 napisał(a): Czy ktoś jeszcze jak ja nie dostał maila od Converse? Nie wiem czy mój voucher jest też przedluzony Ja
truskaweczka1
margo1 napisał(a): Odnośnie 3 punktu w powyższej wypowiedzi czy tylko białe można wziąć bez personalizacji od ręki wszędzie,? Mam nadzieję że jednak ten termin odbioru… [zobacz wypowiedź w wątku]
truskaweczka1
Karta domestos biedronka i nagroda tygodniowa z loterii ,,Wygrana w kolorze Gold” :hurra: [zobacz wypowiedź w wątku]
truskaweczka1
Pierwsza nagroda od Tic Tac, czytnik e-booków :padam: [zobacz wypowiedź w wątku]
truskaweczka1
Czy informowali już zwycięzców ostatniego tygodnia konkursu ,,Jazda do szkoły” Grześki? [zobacz wypowiedź w wątku]
truskaweczka1
2 stopień w Loozz Biedronka [zobacz wypowiedź w wątku]
truskaweczka1
Kupię kod Netflix w przystępnej cenie [zobacz wypowiedź w wątku]
truskaweczka1
Rower z Ginu Lubuskiego ( dołączony był koszyk metalowy, ten na zdjęciu jest mój ) [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
truskaweczka1
Blender z konkursu Słynne MR w biedronce [zobacz wypowiedź w wątku]
truskaweczka1
Słynne MR w biedronce, tel przed chwila [zobacz wypowiedź w wątku]
truskaweczka1
krseta napisał(a):moje pytanie: Czy po wypełnieniu formularza na Garage (trampki) otrzymuje sie dodatkowo potwierdzenie na e mail? Ja nic na maila nie dostałam,… [zobacz wypowiedź w wątku]
truskaweczka1
zielonaszpilka napisał(a): bzowapani napisał(a): Informują mailowo o wygranych z konkurswycisnijwiecej Smolar za który etap? za 2? Tak, za 2 [zobacz wypowiedź w wątku]
truskaweczka1
Rower z Ginu Lubuskiego w Biedronce :hurra: [zobacz wypowiedź w wątku]