Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
agagru
Posty na forum: 28
Z nami od: 13.03.2017
Punkty karne: 0/5
dede napisał(a): A tak zapytam. Wygrał ktokolwiek ten projektor Epson w konku śniadaniowym Nestle. Nie widzę zdjęć laureatów głównych? Tak, mi się udało wygrać… [zobacz wypowiedź w wątku]
agagru
czajoanna napisał(a): Czy poinformowali kogoś z konkursu "Envelo - zdjęcie w porządku" ? Ja dostałam maila 23 z informacją o tym, że moje zdjęcie zostało wytypowane do… [zobacz wypowiedź w wątku]
agagru
Wymienię się torbą z konkursu robico na jakąś chłopięcą ten sam typ. [zobacz wypowiedź w wątku]
agagru
Dzisiaj w końcu przyszla torebka z konkursu wasa. [zobacz wypowiedź w wątku]
agagru
[quote=Ja również czekam na torebkę z 2 etapu... gutka94] 1Mamcia napisał(a): gutka94 napisał(a): Z Wasa dalej cisza? U mnie dalej opaski brak. Chyba się zacznę dopominać... ja czekam na… [zobacz wypowiedź w wątku]
agagru
wrrrryyy napisał(a): Wasa - wysyłali już coś? Też jestem ciekawa... torebka z drugiego etapu jeszcze nie przyszła.... [zobacz wypowiedź w wątku]
agagru
Czy informowali z konkursu superpharm "z miłości "? [zobacz wypowiedź w wątku]
agagru
iwona0103 napisał(a): Wasa, rowery? Dzisiaj dostałam maila po 16. [zobacz wypowiedź w wątku]
agagru
SMS Palmolive - oczyszczający rytuał [zobacz wypowiedź w wątku]
agagru
Mysia napisał(a): iwona0103 napisał(a): agagru napisał(a): lukapelum napisał(a): Czy Wasa rozesłała już informacje do laureatów kolejnego etapu trwania konkursu??Wczoraj były @ Rowery? Wątpię, że etap z rowerami rozwiązany,… [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
agagru
lukapelum napisał(a): Czy Wasa rozesłała już informacje do laureatów kolejnego etapu trwania konkursu??Wczoraj były @ [zobacz wypowiedź w wątku]
agagru
Czy ktoś dostał już torebkę z konkursu Wasa na 100? [zobacz wypowiedź w wątku]
agagru
Czy ktoś otrzymał koc z konkursu Fantasia w sklepach carrefour? [zobacz wypowiedź w wątku]
agagru
Czy z konkursów Tesco baby magazyn ktoś dostał jakieś info? Bo z tego co czytam to tesco magazyn zgłoszenia do końca stycznia dopiero 5 marca poszły… [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
agagru
Czy ktoś dostał info o łyżeczce z fanasti za 16.02.2019? [zobacz wypowiedź w wątku]
agagru
Czy dostaliście już głośniki z ostatniego etapu? [zobacz wypowiedź w wątku]
agagru
[quote=Ja zostałam powiadomiona smsem o wygraniu bonu do smyka. Napisali, że wyślą e-kod na maila i do tej pory go nie otrzymałam... SMS z 12… [zobacz wypowiedź w wątku]
agagru
Dostaliście maila za 26? [zobacz wypowiedź w wątku]
agagru
[quote= kawazczekolada] agagru napisał(a): Pytanie do lauretaów: Czy nagroda główna przyszła Wam oddzielnie z nagrodą dnia? Przyszły mi dziś słuchawki a iphona… [zobacz wypowiedź w wątku]
agagru
Pytanie do lauretaów: Czy nagroda główna przyszła Wam oddzielnie z nagrodą dnia? Przyszły mi dziś słuchawki a iphona brak.... [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.