Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
niewyspanamama
Posty na forum: 124
Z nami od: 06.05.2017
Punkty karne: 1/5
nareszcie 2 piniaty
niewyspanamama
anialistopad napisał(a): Jak Wam Milka idzie? Cudownie:wsciekly::idiota: 7:0 dla M [zobacz wypowiedź w wątku]
niewyspanamama
Milka :D już 2 raz :D ( info wczoraj)
niewyspanamama
mimoza39 napisał(a): Wkurza mnie, jak niektóre osoby chwalą się, że coś wygrały, a tak naprawdę zmyślają. Prawie w każdym konkursie wygrywają. A skąd wiesz że tak nie… [zobacz wypowiedź w wątku]
niewyspanamama
jokan napisał(a): nieprzytomna napisał(a): ikropka napisał(a): yasemin napisał(a): FBbeata7 napisał(a): nieprzytomna napisał(a): A trafiło ktoś w Knorra dzisiaj? Trzy zgłoszenia i trzy pudła. Ja dwa zgłoszenia i dwa pudła. 9 pudeł
niewyspanamama
LejziDejzi napisał(a): takaja86 napisał(a): Hej, myślicie, że są jakieś realne szanse na ustrzelenie Toyoty od lewiatana graj w kolory? Ja to niestety gram w rozne loterie i totalna pustka,… [zobacz wypowiedź w wątku]
niewyspanamama
Ktoś teraz dostał zwrotkę z "E" lidl...? dzisiaj brak , wczoraj też
niewyspanamama
Mam wrażenie ze wszystkie bramki specjalnie dla mnie sie zamykają
niewyspanamama
Wygrał ktoś może w 1 etapie loterii "E" wielkie pranie wielkie wygrywanie i na paragonie nie mial oznaczenia ze to produkt "E"? Zakupiłam kilka … [zobacz wypowiedź w wątku]
niewyspanamama
niewyspanamama napisał(a): nanajka81 napisał(a): slomkab napisał(a): tutti napisał(a): No, oczywiście Kinder bueno mnie też olalo :rozpacz: Mnie też dopisuje się... Wrzesień mam mega porażkowy niestety żeby Wam nie było przykro… [zobacz wypowiedź w wątku]
niewyspanamama
nanajka81 napisał(a): slomkab napisał(a): tutti napisał(a): No, oczywiście Kinder bueno mnie też olalo :rozpacz: Mnie też dopisuje się... Wrzesień mam mega porażkowy niestety żeby Wam nie było przykro… [zobacz wypowiedź w wątku]
niewyspanamama
smolaaaarrrrr jak mogłeś?! :rozpacz::zabawa::rozpacz::krzeslem: zamiast przedłużyć moje wakacje... przedłużyłeś suszę nagrodową... :idiota: [zobacz wypowiedź w wątku]
niewyspanamama
slomkab napisał(a): Przedluz swoje wakacje Tchibo na str Smolara pojawila sie zakladka czy ktos potwierdzi ze podpiete sa wyniki?bo u mnie jak zwykle...nic nie… [zobacz wypowiedź w wątku]
niewyspanamama
ditomaso napisał(a): Kinder Bueno którego dnia ma ogłaszać wyniki za I etap ? dzisiaj bylo losowanie.Teoretycznie do pon mają czas powiadomić [zobacz wypowiedź w wątku]
niewyspanamama
zielonaszpilka napisał(a): niewyspanamama napisał(a): moze ktoś gra w konku Dino-Nestle wprowadza uśmiech (albedo) i pomoże... wyslałam męża na zakupy kupił produkty jeden produkt nestle i 1 garbera… [zobacz wypowiedź w wątku]
niewyspanamama
moze ktoś gra w konku Dino-Nestle wprowadza uśmiech (albedo) i pomoże... wyslałam męża na zakupy kupił produkty jeden produkt nestle i 1 garbera… [zobacz wypowiedź w wątku]
niewyspanamama
rowera jak nie było tak nie ma.... ale jest stówka :D dobre i to [zobacz wypowiedź w wątku]
niewyspanamama
anialistopad napisał(a): Karty x bref Lewiatan też dziś wysyłali? do mnie opaska tylko doszła, karty brak [zobacz wypowiedź w wątku]
niewyspanamama
Bramki i ja to 2 różne sprzeczności.... :dobani::zabawa::rozpacz:ciągle licze na 1 malutkie powiadomienie GRATULACJE ....a dobija mnie spróbuj… [zobacz wypowiedź w wątku]
niewyspanamama
Fa Auchan informowało ? [zobacz wypowiedź w wątku]