Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
pokrzywa30
Posty na forum: 260
Z nami od: 15.05.2017
Punkty karne: 0/5
Tyskie mnie też olało ciepłym nie powiem czym:lol: [zobacz wypowiedź w wątku]
pokrzywa30
pikawka napisał(a): pokrzywa30 napisał(a): Czy z Tyskie go w razie wygranej przychodzi od razu mail o wygranej czy jak? Na stronie jest tylko komunikat że zgłoszenie zostało zarejestrowane. … [zobacz wypowiedź w wątku]
pokrzywa30
Czy z Tyskie go w razie wygranej przychodzi od razu mail o wygranej czy jak? Na stronie jest tylko komunikat że zgłoszenie zostało zarejestrowane. [zobacz wypowiedź w wątku]
pokrzywa30
mitek111 napisał(a): Czy ktoś dostał już kartę z loterii Złotobranie (śliwka nałęczowska/złota wiśnia)? Ja dostalam bodajże we wtorek wygrana z 18.09 ale czekam nadal na… [zobacz wypowiedź w wątku]
pokrzywa30
zabcia0410 napisał(a): anialistopad napisał(a): pokrzywa30 napisał(a): Czy karty przedplacone ze śliwki trzeba aktywować indywidualnie czy tylko poczekać na pin? Poczekać na pin i jakos po tygodniu od wysyłki… [zobacz wypowiedź w wątku]
pokrzywa30
Czy karty przedplacone ze śliwki trzeba aktywować indywidualnie czy tylko poczekać na pin? [zobacz wypowiedź w wątku]
pokrzywa30
Victoria33 napisał(a): zabcia0410 napisał(a): agata6 napisał(a): mysz-s napisał(a): A co z kartami od śliwki? Jedna osoba jakiś czas temu napisała że dotsla kartę i cisza? Ktoś jeszcze dostał? Ja swoją wygraną z 4 września… [zobacz wypowiedź w wątku]
pokrzywa30
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi
pokrzywa30
No to zaczynamy miesiąc kolejnym pudłem w ukochanych bramkach delicje Oj można popłynąć z kasą w tych konkursach i nic [zobacz wypowiedź w wątku]
pokrzywa30
Miał ktoś tak że nr kasy fiskalnej w delicjach nie przyjmuje bo za krótki numer paragon z żabki:zdziwko: [zobacz wypowiedź w wątku]
pokrzywa30
Gratuluję serdecznie dziewczyny :D [zobacz wypowiedź w wątku]
pokrzywa30
Czy vouchery na okulary tic tac realizowane w sklepach stacjonarnych można łączyć? [zobacz wypowiedź w wątku]
pokrzywa30
U mnie voucher na okulary tic tac też na 2 zgłoszenia, super bo mąż akurat planował zakup nowych :D [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
pokrzywa30
Ijokan napisał(a): zielonooka85 napisał(a): Nie lubię: colgate, bakalland, ferrero, prince polo, lego też nie lubię, WAWEL - najbardziej! i tak na zapas (bo dziś mają być wyniki) - tic… [zobacz wypowiedź w wątku]
pokrzywa30
goniurka napisał(a): Hej czy ktoś wygrał z konkursu mini Almette w Lewiatanie? Też mnie to ciekawi brałam udział bez większych nadziei :lol: [zobacz wypowiedź w wątku]
pokrzywa30
Mariolokal gratuluję serdecznie jedna z moich nagród marzeń
pokrzywa30
gosiaczeq napisał(a): Czemu nigdy nie udało mi się jeszcze nigdy wygrać w tej agencji ? ? Połowa konkursów co wysyłam to Smolar.. i nic, kompletnie nic.. Miał ktoś tak ?… [zobacz wypowiedź w wątku]
pokrzywa30
Jaka ja jestem naiwna ciągle kupuje kolejne paragony na tic tac a to Prince, i nic nie mówiąc już o droższych paragonach jak ferrero, Śliwka,… [zobacz wypowiedź w wątku]
pokrzywa30
No i lipa bramki zamknięte Prince, ferrero, velvet, tic tac też standardowo eh [zobacz wypowiedź w wątku]
pokrzywa30
Agnes napisał(a): pokrzywa30 napisał(a): Miał być bidon i sniadaniowka napisałam też już do nich maila z reklamacja czyli wygrywając zestaw nie powinnam wogóle dostac kubka? Tez napisałam… [zobacz wypowiedź w wątku]