Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
superloser
Posty na forum: 36
Z nami od: 08.07.2017
Punkty karne: 0/5
Mr. Facebook https://youtube.com/shorts/UpGttcsf62A [zobacz wypowiedź w wątku]
superloser
nanajka81 napisał(a): joan napisał(a): nanajka81 napisał(a): azaflora napisał(a): Czy ktoś kupił w Biedronce to pisemko, fajne te kupony? https://www.biedronka.pl/pl/magazyn-czas-na-dobra-forme# tak, raz kiedyś kupiłam,… [zobacz wypowiedź w wątku]
superloser
sylwika76 napisał(a): odkryłam sms z piątku o rezerwie w Tymbarku nie wiem z którego sklepu :wstyd: Ktoś/coś ? To nie ma nazwy Bo bylo: bony c4 albo daj cos od siebie [zobacz wypowiedź w wątku]
superloser
Lkumulacja napisał(a): Montovnia. Jest to agencja, która robi "parówkowy" konkurs Indykpolu, gdzie nagrodą jest ... 5 zł. Twórczy konkurs. I wiecie co? Zarówno mejl na… [zobacz wypowiedź w wątku]
superloser
anula18 napisał(a): "Moje teksty są za dobre skoro nie wygrałam w Walkerze". Czy Wy siebie słyszycie? Odrobinę klasy, hipokryci
superloser
Ktos moze wie ile kosztuje Milka, 90-100 gram, mala czekolada w ZABCE - pojedynczo, bez promo [zobacz wypowiedź w wątku]
superloser
FBanna21 napisał(a): domika napisał(a): nanajka81 napisał(a): laureat napisał(a): Nowa loteria Coccolino :zdziwko: Kup za 15 zł... wygraj 10... Najgorsze, że wydali na te misie prawie 100 tysięcy złotych, a można było… [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
superloser
asantesana napisał(a): laureat napisał(a): samuraj napisał(a): Co niektóre loterie dobijają... Kup dowolne produkty Coccolino lub Coccolino Care za minimum 15 zł i wygraj misia wartości 10zł :mur: A festiwal… [zobacz wypowiedź w wątku]
superloser
aanneettaa napisał(a): Szukam starej listy sklepów biorących udział w loterii Pyszny cały dzień. Czy ktoś zapisał może? Kolejny raz uległa zmianie na stronie organizatora… [zobacz wypowiedź w wątku]
superloser
rufus napisał(a): superloser napisał(a): reniii napisał(a): harnas napisał(a): zielonaszpilka napisał(a): harnas napisał(a): Jesteś tą panią z sekretariatu, czy wspomnianym prezesem, że mówisz, że nie zmienią wyników? Brałem udział już w nie jednym konkursie, gdzie… [zobacz wypowiedź w wątku]
superloser
reniii napisał(a): harnas napisał(a): zielonaszpilka napisał(a): harnas napisał(a): Jesteś tą panią z sekretariatu, czy wspomnianym prezesem, że mówisz, że nie zmienią wyników? Brałem udział już w nie jednym konkursie, gdzie… [zobacz wypowiedź w wątku]
superloser
Szukam kogos, kto nie mial HBO go subscription przez ostatnie 12 miesiecy Bo kod na darmowe 30 dni jest TYLKO dla nowych i Ktos pisze sie na 1… [zobacz wypowiedź w wątku]
superloser
kermit napisał(a): superloser napisał(a):agakaz2 napisał(a): dobrze kermit że Ty czytasz i błędów nie popełniasz nigdy bo bycie polonjsta to sens istnienia karzdego :cwaniak: Między polonistą a analfabetą… [zobacz wypowiedź w wątku]
superloser
kermit napisał(a): pikawka napisał(a):agakaz2 napisał(a): już dawno nie miałam tylu zapytań jak wygrałam Wow :lol: Ale fajnie jest czepiać się szczegółów Dało radę wszystko rozszyfrować, nie trzeba… [zobacz wypowiedź w wątku]
superloser
prosiaczek napisał(a): dobrze jest się odprężyć, zapalić świecę Glade o kojącym aromacie. Nastrój się wtedy zmienia i nie wali w domu jak z rozprutej małpy w ciemnej… [zobacz wypowiedź w wątku]
superloser
hicks8564 napisał(a): Odnośnie paragonu z lidla to numer wydruku znajduje się na dole to z ukośnikiem to nie nr wydruku , bo tez miałam ten sam problem i sprawdzałam w… [zobacz wypowiedź w wątku]
superloser
malmika napisał(a): melancholia napisał(a): malmika napisał(a): Nie wiem gdzie zadać to pytanie, jeśli to nie ten wątek to z góry przepraszam :padam: Zaintrygowana wpisami podsumowującymi wygrane w 2020 roku… [zobacz wypowiedź w wątku]
superloser
veldominik napisał(a): Pamiętacie konkurs tiger gdzie była do wygrania mazda rx7? Na olx już ktoś ja wystawił xd 50tys w gotowce by bylo mnie problemowe :wstyd: [zobacz wypowiedź w wątku]
superloser
sasaaabp napisał(a): długo myślalem, czy brac udział w loterii Monopoly. Poczułem dzisiaj (24.12) impuls i w końcu się zdecydowałem. Zamówiłem grę na empik.com,… [zobacz wypowiedź w wątku]
superloser
dorothy napisał(a): WYMIENIĘ m.in. na karty do LIDL, Biedronki, Allegro, Smyk, Empik, bony do sklepów rtv agd, Leroy Merlin, Castorama, Ikea, vouchery na wakacje: - s… [zobacz wypowiedź w wątku]