Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
bubba
Posty na forum: 366
Z nami od: 01.12.2017
Punkty karne: 0/5
rare85 napisał(a):1mariusz napisał(a): patyk napisał(a): margobb napisał(a): Jaki model gofrownicy polecacie ? Weszlam na forum by zadać dokładnie takie samo pytanie :o Szok :lol: U mnie córka naciska na domowe gofry i… [zobacz wypowiedź w wątku]
bubba
karta home@you Visa [zobacz wypowiedź w wątku]
bubba
Czy schleich informował z konkursu z reniferkiem? [zobacz wypowiedź w wątku]
bubba
visserarthur napisał(a): Wkurza mnie ludzka głupota (jak to inaczej nazwać...)... Pani kupiła ode mnie sztućce, po miesiącu stwierdziła, że chce je oddać, bo... nóż jest… [zobacz wypowiedź w wątku]
bubba
Wkurzają mnie cyrki w których występują tresowane zwierzęta i to, że niektórzy dodają tu konkursy z biletami na pokazy tego barbarzyństwa. … [zobacz wypowiedź w wątku]
bubba
barcza napisał(a):estrelitta napisał(a): jokan napisał(a): gdzie najtaniej wychodzi Jacobs barista? Kaufland niecałe 22 zł kaufland 155 gram prawie 30 zł Tesco 155g niecałe 25zł [zobacz wypowiedź w wątku]
bubba
:D
bubba
monia0303 napisał(a):voucher 200zł na świecące buty
bubba
melancholia napisał(a):Wkurza mnie, że zagapiłam się z terminem ważności dowodu i za późno złożyłam wniosek, nie dostanę nowego przed utratą ważności starego. No i w… [zobacz wypowiedź w wątku]
bubba
Chwilę wcześniej wpadły sznurówki
bubba
gosiak351 napisał(a):Nie rozumiem co mam kupić w Odido 196147 1.0 PET KINLEY BITTER LEMON PL 1.0 PET358736 1.0 PET KINLEY BITTER ROSE PL 1.0 PET 196148 1.0 PET KINLEY… [zobacz wypowiedź w wątku]
bubba
magdalena-chili napisał(a):cudaczek121 napisał(a): Wkurza mnie, że zlamalam sobie kartę do bankomatu,wrr.Nadomiar zlego juz zdazylam nia wczesniej zaplacic w necie, aby wziac udzial w konkursie visa… [zobacz wypowiedź w wątku]
bubba
asantesana napisał(a):Kochani, dzisiaj wątek WC należy do Pionasa :wino:, więc piszę tutaj - szukam prezentu dla 10-latki (już mocno "młodzieżowej" i mającej niemal… [zobacz wypowiedź w wątku]
bubba
prosiaczek napisał(a): Śniło mi się dziś, że byłam w Poznaniu, chodziłam po mieście ze znajomymi i spożywałam alkohol w pubach. Nagle do jednego wpadła Policja i zaczęli… [zobacz wypowiedź w wątku]
bubba
prosiaczek napisał(a):halliday napisał(a): prosiaczek napisał(a): Śniło mi się dziś, że byłam w Poznaniu, chodziłam po mieście ze znajomymi i spożywałam alkohol w pubach. Nagle do jednego wpadła Policja i zaczęli… [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
bubba
dwaburekoty napisał(a): słuchajcie, jak zablokować moj profil na FB żebym tylko ja miala dostęp do moich zdjęć. moja teściowa chciała pochwalić się moimi dziećmi i… [zobacz wypowiedź w wątku]
bubba
nanajka81 napisał(a):pink086 napisał(a):Kiora jestem zawiedziona:-( ktoś się chwalił na jednym forum że rodzinnie wygrał kilka konsol... to jak tu wygrać gdy ktoś ma patent na tą agencję?… [zobacz wypowiedź w wątku]
bubba
Czy dostał już ktoś info o przedłużeniu vocherów multibilet? Zaczynają to ogarniać? [zobacz wypowiedź w wątku]
bubba
Loteria piwna Tesco informują na bieżąco? Jedna sieć i zero wieści... [zobacz wypowiedź w wątku]
bubba
koniczynka123 napisał(a): angie222 napisał(a): Wkurza mnie, że jestem zbyt wrażliwą jednostką. Wczoraj zadzwonił do mnie ojciec z agitacją wyborczą. Powinnam rzucić słuchawką, bo ostatnio… [zobacz wypowiedź w wątku]