Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
misiamarysia
Posty na forum: 1348
Z nami od: 02.01.2018
Punkty karne: 0/5
madllen napisał(a): Za brak fotela na pociesznie Smolar stówkę podarował :oczami: Ekspercki skład Lewiatan, Jawa, Laboo U mnie identyczna sytuacja (wygrane 100 zł,… [zobacz wypowiedź w wątku]
misiamarysia
FBemilia6 napisał(a): Do jakiego dnia były przelewy ze "Sprzątania" ? Czy Raffaello wygrane vouchery wysyłało już jakąś część czy będzie całość ? Ja mam wygraną w… [zobacz wypowiedź w wątku]
misiamarysia
koniczynka123 napisał(a): Czy z Zozoli i Tigera od razu jest informacja o wygranej? "W Zozole" nie gram, ale z Tigera przychodzi na maila info / potwierdzenie przyjęcia… [zobacz wypowiedź w wątku]
misiamarysia
Informują z Wygraj 5000 zł na swoje Tak To Robię lub butelkę Ballantine’s Finest 0,7l! 18+ Rodzaj powiadomienia: Messenger Dodatkowe… [zobacz wypowiedź w wątku]
misiamarysia
Karta podarunkowa do Carrefour z "Loteria Wawel" - list polecony od "Fortuna" był w skrzynce. [zobacz wypowiedź w wątku]
misiamarysia
ivanotta napisał(a): 5000zl tmobile :hurra: U mnie 500 zł [zobacz wypowiedź w wątku]
misiamarysia
domika napisał(a): ivanotta napisał(a): atyde25 napisał(a): Może jestem dziwna ale Lindt za dużą wagę przywiązuje do tych ich drogich, kartonowych pudełek na nagrody.Serio do kilku pudełek czekoladek… [zobacz wypowiedź w wątku]
misiamarysia
agusiac87 napisał(a): Kochani, liczę na Waszą kreatywność Gdzie mogę schować w mieszkaniu "dziennik - pamiętnik"? (by nie dostał się w niepowołane ręce? ) Temat… [zobacz wypowiedź w wątku]
misiamarysia
anaesth napisał(a): misiamarysia napisał(a): anaesth napisał(a): agniecha1985 napisał(a): anaesth napisał(a): Czy z Duck wysyłali też maile o niewygraniu za ostatnie dni? Tak, były Dzięki. Ciekawe, czy dostali moje zgłoszenie, skoro nie mam info ani o… [zobacz wypowiedź w wątku]
misiamarysia
anaesth napisał(a): agniecha1985 napisał(a): anaesth napisał(a): Czy z Duck wysyłali też maile o niewygraniu za ostatnie dni? Tak, były Dzięki. Ciekawe, czy dostali moje zgłoszenie, skoro nie mam info ani o… [zobacz wypowiedź w wątku]
misiamarysia
ktosiek1 napisał(a): A czy z mydziewczyny (tampax, Discreet) informowali już za marzec? (może być na priv
misiamarysia
Czy Raffaello do końca poinformowane? Może ktoś potwierdzić wygraną z ostatnich dni? [zobacz wypowiedź w wątku]
misiamarysia
patysiaczek napisał(a): Wyczyść nagrody Leclerc bez podania co
misiamarysia
"Z eksperckim składem ... " Carrefour - bon 100 zł (sms, Smolar) [zobacz wypowiedź w wątku]
misiamarysia
mountain napisał(a): hejka orientujecie się do kiedy są ważne kody do pyszne.pl z loterii coca cola zero? Ja jeszcze nie dostałam swojego z samego początku loterii, ale… [zobacz wypowiedź w wątku]
misiamarysia
pikawka napisał(a): Jestem monotematyczna ale czy wczoraj t mobile jeszcze dzwoniło? Zakończyli już? Czy ktoś się orientuje? Wczoraj nikt już się nie chwali, więc mam… [zobacz wypowiedź w wątku]
misiamarysia
visserarthur napisał(a): Moja wypowiedź dotyczyła ogólnie forumowych zagrywek, a odnosząc się do tego, co napisałaś, to skoro udział biorą produkty marki Jacobs, to nawet… [zobacz wypowiedź w wątku]
misiamarysia
visserarthur napisał(a): "W Loterii udział biorą produkty marki Jacobs"- czasem mam wrażenie, że niektórzy specjalnie sieją zamęt, by zniechęcić konkurencję... Wrażenie… [zobacz wypowiedź w wątku]
misiamarysia
anaesth napisał(a): kalinea napisał(a): Jaka pojemność maja wasze saszetki Jacobs z Żabki? U mnie są tylko 100g za ponad 7zl U mnie są tylko saszetki Jacobs Cappuccino Milka (chyba 18g)… [zobacz wypowiedź w wątku]
misiamarysia
Agnes napisał(a): czy ktoś wygrał bon do pyszne z zerolimitów ? nie widzę w regulaminie do kiedy mają czas na wysyłkę bonów a wygrałam 2 pierwszego dnia Nie wysyłali… [zobacz wypowiedź w wątku]