Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
misiamarysia
Posty na forum: 1256
Z nami od: 02.01.2018
Punkty karne: 0/5
escada napisał(a): czy po wysłaniu zgłoszenia Haribo pojawia się jakieś potwierdzenie,ze poszło? na stronie lub w mailu? Wysłałam 2 zgłoszenia i na żadne nie przyszło… [zobacz wypowiedź w wątku]
misiamarysia
asantesana napisał(a): nanajka81 napisał(a): asantesana napisał(a):Orientuje się ktoś może do kiedy ważne są te kody z Glade na świąteczne swetry? Co to za nagroda, gdy nie ma praktycznie z żadnego modelu mojego… [zobacz wypowiedź w wątku]
misiamarysia
anialistopad napisał(a): W Haribo jest jakieś podziękowanie czy email? Po wysłaniu wraca mi do formularza U mnie nic się nie pojawiło, ani na stronie, ani mail. Może ktoś… [zobacz wypowiedź w wątku]
misiamarysia
mariannaorzech napisał(a): Ja znalazłam w internecie konkurs BabyGO na darmowe wakacje: https://logicznezagadki.pl/konkurs-baby-go/ Mało uczestników a bardzo dużo nagród
misiamarysia
magdalena_g napisał(a): Czy ktoś z forum trafił nagrodę z Gellwe? Bo już dwa etapy poinformowane a w MDW cisza. Nikt się nie chwalił, tak jak i Belvitą, przy tak małym… [zobacz wypowiedź w wątku]
misiamarysia
venix napisał(a): Finish Lidl zestaw produktów
misiamarysia
agusiac87 napisał(a): ivanotta napisał(a): FBemilia6 napisał(a): Bosze i Smolar zszedł na psy
misiamarysia
inska napisał(a): kaka72 napisał(a): Cz Żabka-Winiary oddzwania na nieodebrane ? w pierwszym etapie oddzwaniała następnego dnia A który etap teraz informują? Ostatni? [zobacz wypowiedź w wątku]
misiamarysia
Czy z loterii "Potrójne wygrywanie" ktoś już dostał swój przelew? https://www.e-konkursy.info/konkurs/loteria-potrojne-wygrywanie-3.html [zobacz wypowiedź w wątku]
misiamarysia
ashanti napisał(a): misiamarysia napisał(a): Na który adres odsyłacie paragon i oświadczenie Johnnie Walker? Jako mail zwrotny do Klaudii P, czy tak jak proszą na ten na dole w oświadczeniu… [zobacz wypowiedź w wątku]
misiamarysia
Na który adres odsyłacie paragon i oświadczenie Johnnie Walker? Jako mail zwrotny do Klaudii P, czy tak jak proszą na ten na dole w oświadczeniu… [zobacz wypowiedź w wątku]
misiamarysia
Victoria33 napisał(a): rufus napisał(a): Victoria33 napisał(a): A propos jednej z głównych nagród w loterii Schwarzkopf - podobno darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby, ale warto przeczytać o co… [zobacz wypowiedź w wątku]
misiamarysia
superloser napisał(a): fiona25 napisał(a): anialistopad napisał(a): Ale numer haha lecę po parowy! Chyba ich pojeb......Indykpol puknij się w ten indyczy łeb.. Myślałam,że źle widzę ,Indykpol rozbił bank :lol:… [zobacz wypowiedź w wątku]
misiamarysia
ivanotta napisał(a): a vegeta na jakim dniu skończyła informować? Na stronie,w zakładce laureaci jest ostatni wpis13.12. ale pewnie dalej też informowali, bo mamy już… [zobacz wypowiedź w wątku]
misiamarysia
rufus napisał(a): Kujawski Lidl z patelniami i robotami: Przypomniałem sobie właśnie o tym konkursie i z ciekawości kliknąłem na stronę, choć ten konkurs był już… [zobacz wypowiedź w wątku]
misiamarysia
luki28 napisał(a): calineczka354 napisał(a): kamyk101 napisał(a): calineczka354 napisał(a): Hej, widzę w „wynikach konkursów” info, że były wyniki nokiana Tyresa, ale jak wchodzę w link to nie widzę listy. Ma ktoś aktualny link z… [zobacz wypowiedź w wątku]
misiamarysia
asantesana napisał(a): magdalena-chili napisał(a): malmika napisał(a): magdalena-chili napisał(a): malmika napisał(a): A podpowiecie jak wprowadzić w loterii Schwarzkopf nr faktury? Zamawiałam przez internet i dostałam fakturę na maila, oczywiście łamaną 1/1/2021… [zobacz wypowiedź w wątku]
misiamarysia
"Relaks jest w porządku" - odkurza i myje podłogi
misiamarysia
Z konkursu "Relaks jest w porządku" - odkurzacz ROBOJET X-One, kurier DPD, bez dokumentów zwrotnych, bez wcześniejszego powiadomienia. (sprzedam) [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
misiamarysia
agusiac87 napisał(a): kreo42 napisał(a): kuleczkar napisał(a): iwona0103 napisał(a): kuleczkar napisał(a): Widzicie wszystkie prace w galerii Delmy? Bo u mnie część prac jest niewidoczna- są imiona (czy tam ksywy) pod zdjęciami, ale w ramkach jest… [zobacz wypowiedź w wątku]