Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
anula18
Posty na forum: 54
Z nami od: 08.02.2018
Punkty karne: 0/5
16 zgłoszeń na piniatę i nic...
anula18
Dostaliście wszyscy te świecące sznurówki z Grześków? Był czas że wysyłali a u mnie na razie zero.. [zobacz wypowiedź w wątku]
anula18
"Moje teksty są za dobre skoro nie wygrałam w Walkerze". Czy Wy siebie słyszycie? Odrobinę klasy, hipokryci
anula18
Chciałabym zacząć przygodę z ankietami żeby trochę dorobić. Poleci mi ktoś coś?:roza: [zobacz wypowiedź w wątku]
anula18
as32572 napisał(a): Zastanawia mnie ten zapis w prince polo: * UWAGA: numer paragonu najczęściej znajduje się w jego prawej górnej części; numer faktury imiennej… [zobacz wypowiedź w wątku]
anula18
magie1982 napisał(a): superloser napisał(a): magie1982 napisał(a): superloser napisał(a): magie1982 napisał(a): A wiesz, że wysłałam agencji fotkę. Oddzwonił ekspresowo właściciel, zdziwiony i zaniepokojony sytuacją. Oglądać nie… [zobacz wypowiedź w wątku]
anula18
Kojarzycie jakiś obecny konk gdzie trzeba kypić kapsułki do zmywarki?:) [zobacz wypowiedź w wątku]
anula18
avanti99 napisał(a): tak, dla mnie to jest naprawde krepujace, czasami slychac, ze Pani mowi, ze cos wygralam i wszyscy to slysza, wolalabym to zachowac dla siebie.… [zobacz wypowiedź w wątku]
anula18
Czy karty z persila biedronka już działają? Kupował ktos?
anula18
krystyna32 napisał(a): Musze się wyżalić, bo nie dam rady. Nie dość, że epidemia koronawirusa mnie strasznie dołuje i się po prostu boję to jeszcze kurier DPD tak mnie… [zobacz wypowiedź w wątku]
anula18
Z ktorego etapu informuja Capitana Jacka? [zobacz wypowiedź w wątku]
anula18
estrelitta napisał(a): anula18 napisał(a): bubba napisał(a): anula18 napisał(a): W tej edycji nie będzie rezerwy z "Milka ze skoczkami"? Chodzi mi o 3dniowy konkurs. Wiem, ze bilety juz nie beda wazne, ale dotad byla rezerwa… [zobacz wypowiedź w wątku]
anula18
bubba napisał(a): anula18 napisał(a): W tej edycji nie będzie rezerwy z "Milka ze skoczkami"? Chodzi mi o 3dniowy konkurs. Wiem, ze bilety juz nie beda wazne, ale dotad byla rezerwa Ja… [zobacz wypowiedź w wątku]
anula18
W tej edycji nie będzie rezerwy z "Milka ze skoczkami"? Chodzi mi o 3dniowy konkurs. Wiem, ze bilety juz nie beda wazne, ale dotad byla rezerwa [zobacz wypowiedź w wątku]
anula18
Czy będą rezerwy z Ferrero? Czy też 8 listopada? [zobacz wypowiedź w wątku]
anula18
sasaaabp napisał(a): gramtatatam napisał(a): FBrobert7 napisał(a): Ręcę się trzęsą, ale to chyba nie sen - Mercedes GLA z konkursu zmywarek Bosch!!!
anula18
atyde25 napisał(a): Bardzo dziwna polityka firm kurierskich.W sumie to by trzeba siedzieć od rana w domu,nie pracować,nie wychodzić,murem w domu.Pan z DHL-u ok 9… [zobacz wypowiedź w wątku]
anula18
superloser napisał(a): pini napisał(a): Do przesyłki dołączony jest paragon, na którym widnieje nazwa sprzętu - bidon, i po sprawie
anula18
prosiaczek napisał(a): superloser napisał(a):anula18 napisał(a): pink086 napisał(a): cherry_coke napisał(a): Czy ktoś jeszcze czeka na bidony Halls?
anula18
pink086 napisał(a): cherry_coke napisał(a): Czy ktoś jeszcze czeka na bidony Halls?