Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
margobb
Posty na forum: 984
Z nami od: 12.04.2018
Punkty karne: 0/5
Wygralam ,4x pod rząd, piniatę. Każdy tekst był przemyślany i dopracowany. Także nie ma złotego środka. :) Trochę losują, trochę wybierają. Wysyłałam… [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
margobb
Grę Scrabble wymienię na jakiś bon do sklepu lub coś innego
margobb
ita1987 napisał(a): Czy Captain Jack za drugi etap też już informował, ponieważ jest wykreślony z listy "Czy informowali.."? :help:
margobb
prosiaczek napisał(a): Kinder jeszcze nie losowało piniat za wczoraj?
margobb
magdalena_g napisał(a): Czy piniaty za niedzielę 17.01 poinformowane? Tak [zobacz wypowiedź w wątku]
margobb
visserarthur napisał(a): margobb napisał(a): visserarthur napisał(a): Czy w Kinder można kopiować do formularza z Worda? Nie chce wysłać mi zgłoszenia, w agencji twierdzą, że za dużo znaków- w Wordzie pokazuje 530 z… [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
margobb
assal napisał(a): Zerknijcie sobie jeszcze na maile z Kinder, bo idzie ciąg dalszy weekendu
margobb
visserarthur napisał(a): Czy w Kinder można kopiować do formularza z Worda? Nie chce wysłać mi zgłoszenia, w agencji twierdzą, że za dużo znaków- w Wordzie pokazuje 530 z… [zobacz wypowiedź w wątku]
margobb
Jest jakieś ograniczenie na gospodarstwo domowe w konkursie z piniatami Kinder? Wydaje mi się, że nic nie widzę w regulaminie, ale wolę się upewnić… [zobacz wypowiedź w wątku]
margobb
roll106 napisał(a): Konkurs kinder po kliknięciu Wyślij zgłoszenie dalej mam wypełniony formularz tak jakby nic się nie wysłało. Jak to u was wyglądało ? Zmniejsz… [zobacz wypowiedź w wątku]
margobb
Z jakiego nr dzwonią z Żabki ? [zobacz wypowiedź w wątku]
margobb
freyja88 napisał(a): margobb napisał(a): Pamiętacie, jakie dane podawało się w formularzu Tyskie Dino? -nr paragonu i data zakupu -mail Bardzo dziękuję [zobacz wypowiedź w wątku]
margobb
Pamiętacie, jakie dane podawało się w formularzu Tyskie Dino? [zobacz wypowiedź w wątku]
margobb
Dzbanek Zagrodowy, ostatni etap, kurier DPD [zobacz wypowiedź w wątku]
margobb
anialistopad napisał(a): Kasa z SMS zaraz na koncie jest dostał,ktoś przelew od nich i jakąś info o weryfikacji? Na 1 emaila napisali i cisza,ale to było w grudniu U mnie… [zobacz wypowiedź w wątku]
margobb
Zestaw produktów Glade , kurier DPD [zobacz wypowiedź w wątku]
margobb
patyk napisał(a): margobb napisał(a): Jaki model gofrownicy polecacie ? Weszlam na forum by zadać dokładnie takie samo pytanie :o Szok :lol: U mnie córka naciska na domowe gofry i… [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
margobb
Dziękuję wszystkim
margobb
martucha-jk napisał(a): domika napisał(a): ZetZ napisał(a): martucha-jk napisał(a): domika napisał(a): margobb napisał(a): Możecie wysłać zgłoszenie na Kinder? Nie Ja właśnie też nie i zastanawiam się co jest nie tak Minutę temu -poszło. u mnie dalej lipa u mnie… [zobacz wypowiedź w wątku]
margobb
nataszka napisał(a): Potwierdzam Dezal ok 300zl to najlepszy produkt na rynku Jakiś konkretny model? Widziałam różne w przedziale cenowym od 300- 500 i zastanawiam się,… [zobacz wypowiedź w wątku]