Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
margobb
Posty na forum: 1042
Z nami od: 12.04.2018
Punkty karne: 0/5
Łomża za etap od 7.03 - 14.03? [zobacz wypowiedź w wątku]
margobb
Informują z Loteria "Lekkie wygrane z Ż" ITM, Stokrotka, DC! 18+ Rodzaj powiadomienia: Sms 13:52 Dodatkowe informacje: Za wczoraj [zobacz wypowiedź w wątku]
margobb
Bon APART 150/ C4 150 / Kaufland 100 (mam) wymienię na opaskę Smart Band (szukam) [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
margobb
Można Henkel Tesco sprawdzić w wynikach. [zobacz wypowiedź w wątku]
margobb
mama-l-k-m napisał(a): zielonaszpilka napisał(a): Pojawiły się zakładki Z eksperckim składem ciesz się ładem w Carrefour W laureatach są podpięte wyniki Juz puścił @. [zobacz wypowiedź w wątku]
margobb
silvia8 napisał(a): olunka napisał(a): kerocna napisał(a): eee2021 napisał(a): olunka napisał(a):szukam sprawdzonego przepisu na sernik czarno-biały, czyli taki na ciemnym ciescie i u góry tez ciemna kruszonka, najlepiej z ok 1,5 kg sera,… [zobacz wypowiedź w wątku]
margobb
agnes111 napisał(a): Czy z konkursu Salatino dostaliście e-maile informujące o wygranej w 3. etapie. Bo ja widzę siebie na liście, ale e-maila nie mam. Jeszcze nie [zobacz wypowiedź w wątku]
margobb
Na którym etapie skończyła informować Łomża? [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
margobb
misiamarysia napisał(a): Czy w konkursie Duck / Pronto "Wysprzątaj dom i sprzątnij nagrody" wygrał ktoś z Was na te same dane drugi raz? Niby tak zachęcają do udziału,… [zobacz wypowiedź w wątku]
margobb
Informują z Konkurs "Dostawa włoskiego smaku" Rodzaj powiadomienia: @ 12:30/ @13:03 Dodatkowe informacje: Zestaw produktów / 100 [zobacz wypowiedź w wątku]
margobb
domika napisał(a): Czy Monini za zeszły tydzień informowali ? Chyba jeszcze nie [zobacz wypowiedź w wątku]
margobb
kaka72 napisał(a): Co tym razem nagradzał Smolar foto czy tekst? U mnie foto [zobacz wypowiedź w wątku]
margobb
Informują z Konkurs "Wysprzątaj dom i sprzątnij nagrody" Rodzaj powiadomienia: @ 20:34 Dodatkowe informacje: Za wczoraj
margobb
Monini ? [zobacz wypowiedź w wątku]
margobb
donia7 napisał(a): Czy Milka Tesco przypadkiem nie puściła na razie emaili z samymi głównymi? 2 stopień mam z ostatniego dnia. [zobacz wypowiedź w wątku]
margobb
Informują z Konkurs "Wysprzątaj dom i sprzątnij nagrody" Rodzaj powiadomienia: @ 15:11 Dodatkowe informacje: Za wczoraj [zobacz wypowiedź w wątku]
margobb
asantesana napisał(a): Czy to sprzątanie rzeczywiście było za wczoraj? Nie mam maila ani "gratulacje", ani "głowa do gór". Właśnie weszłam, aby zapytać o to samo. Też… [zobacz wypowiedź w wątku]
margobb
misiamarysia napisał(a): "Wysprzątaj dom i sprzątnij nagrody" - czy tam jest limit znaków? W regulaminie nie widzę, ale może coś przeoczyłam. Będę wdzięczna za info. Nie… [zobacz wypowiedź w wątku]
margobb
basiag napisał(a): czy wysyłali już przelewy z loterii Milki ? Ja jeszcze nie mam. [zobacz wypowiedź w wątku]
margobb
pikawka napisał(a): Czy w kibelkowym konkursie jest problem z myciem wc? Od wczoraj nie mogę przejść. Trzymanie dłużej palca nie działa, nie czyści :niepewny: Ktoś… [zobacz wypowiedź w wątku]