Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
margobb
Posty na forum: 741
Z nami od: 12.04.2018
Punkty karne: 0/5
viviean napisał(a): magdalena-chili napisał(a): a gdzie kupujecie NIVEA BABY Disney? Też chętnie się dowiem, przeczesałam Rossmanny, hebe, tesco i nic.Czy ktoś dorwał gdzieś i jeśli tak to gdzie… [zobacz wypowiedź w wątku]
margobb
nswe69 napisał(a): kalendarze w kauflandzie po 27,99 więc max 8zł można stracić
margobb
Taka
margobb
bibeck napisał(a): margobb napisał(a): nswe69 napisał(a): bibeck napisał(a): Nie wiem czy ktoś z Was grał w Actimel. Syn próbował uczciwie zdobyć nagrodę ale na 2 minuty przed 20 do rankingu "wskoczyły" nowe osoby,… [zobacz wypowiedź w wątku]
margobb
nswe69 napisał(a): ktoś print screeny ma ?? bo ja nie miałem jak zrobić, bo grałem do ostatniej chwili i chyba na 9.msce wskoczyłem, aż tu nagle wyniki kosmos jakie...… [zobacz wypowiedź w wątku]
margobb
nswe69 napisał(a): bibeck napisał(a): Nie wiem czy ktoś z Was grał w Actimel. Syn próbował uczciwie zdobyć nagrodę ale na 2 minuty przed 20 do rankingu "wskoczyły" nowe osoby,… [zobacz wypowiedź w wątku]
margobb
sylzab2294 napisał(a): nswe69 napisał(a): ACTIMEL - działa Wam ? co nie wpiszę, to niepoprawny lub wykorzystany, a są nieużywane... to samo... albo strona wisi...
margobb
Za ile jest najtańszą kawa ziarnista Jacobs w ITM ? [zobacz wypowiedź w wątku]
margobb
pikawka napisał(a): Czy jest jakiś konkurs na proszki do prania lub kapsułki? Wpadło komuś coś w oko? :D Intermarche Los Mejores [zobacz wypowiedź w wątku]
margobb
Nestle opaski automat teraz - za ostatni tydzień [zobacz wypowiedź w wątku]
margobb
Kosmetyki loreal c4 Columbit TNT [zobacz wypowiedź w wątku]
margobb
nanajka81 napisał(a): pikawka napisał(a): koper napisał(a): Wszyscy do okoła zamawiają rzeczy z alliexpress. Bez żadnych problemów, wszystko jest ok. Ja zamówiłam coś pierwszy raz i moja przesyłka została… [zobacz wypowiedź w wątku]
margobb
mariolakal napisał(a): margobb napisał(a): mariolakal napisał(a): Szukam pomocy w sensie obsługi ustawień telefonu Samsung Galaxy J3 w sieci t-mobile... Dzisiaj kończy się sporo konkursów, a telefon odmówił mi… [zobacz wypowiedź w wątku]
margobb
as32572 napisał(a): margobb napisał(a): as32572 napisał(a): Los Mejores wszyscy podajecie numery dowodów? Zastanawiam się czy grac w Biedronce, bo jakoś srednio mam ochotę rozdawać takie dane (i kurierowi… [zobacz wypowiedź w wątku]
margobb
as32572 napisał(a): Los Mejores wszyscy podajecie numery dowodów? Zastanawiam się czy grac w Biedronce, bo jakoś srednio mam ochotę rozdawać takie dane (i kurierowi… [zobacz wypowiedź w wątku]
margobb
mariolakal napisał(a): Szukam pomocy w sensie obsługi ustawień telefonu Samsung Galaxy J3 w sieci t-mobile... Dzisiaj kończy się sporo konkursów, a telefon odmówił mi… [zobacz wypowiedź w wątku]
margobb
Audiobook " Emi i jej tajny klub " Ktoś chce ? [zobacz wypowiedź w wątku]
margobb
ivanotta napisał(a): Jak to jest z tym Calgonem? Rozkminiał ktoś już? Regulamin mówi:" SMS może być dłuższy niż 160 znaków łącznie ze spacjami, jednak za jeden SMS… [zobacz wypowiedź w wątku]
margobb
jokan napisał(a): wygral ktos dzisiaj? chwalic sie :D - bo widzę, że same pudła
margobb
@ z pierwszego etapu Wybierz stronę mocy Biedronka z propozycją zmiany nagrody i prośba o wysłanie danych [zobacz wypowiedź w wątku]